Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Andrei Cherecheş, antrenorul lui Flavius Biea, mesaj înainte de meciul cu Velasco: „Presiunea şi aşteptările sunt mari!” iFight „Mondial în țara mea” e vineri de la 22:30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY, de la 20:00

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2023, 11:08

Andrei Cherecheş, antrenorul lui Flavius Biea, mesaj înainte de meciul cu Velasco: „Presiunea şi aşteptările sunt mari! iFight Mondial în țara mea” e vineri de la 22:30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY, de la 20:00

Andrei Cherecheş a fost invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE

Captură AS.ro LIVE

Andrei Cherecheş, antrenorul lui Flavius Biea, mesaj înainte de meciul cu Velasco. Acesta a spus că se aşteaptă ca Flavius Biea să câştige meciul cu Juan Jose Velasco înainte de finalul celor 12 reprize. iFight „Mondial în țara mea” e vineri de la 22:30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY, de la 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cherecheş a mai spus că presiunea, dar şi aşteptările sunt mari.

Andrei Cherecheş, antrenorul lui Flavius Biea, mesaj înainte de meciul cu Velasco

Presiunea e mare. Aşteptările sunt mari. Şe aşteaptă momentul să trecem de cântar. Mai sunt, câteodată, 300 de grame care par atât de uşor de scăpat de ele, dar când ai dat mai multe kilograme, acele 300 de grame devin un chin. Cred că de data aceasta a început din timp şi a slăbit foarte bine. Acum el a făcut o slăbire foarte bine, a putut să facă antrenamentele. Acum o săptămână a avut poate cel mai greu antrenament şi l-a dus până la capăt„, a spus Andrei Cherecheş, antrenorul lui Flavius Biea.

Andrei Cherecheş a vorbit şi despre adversarul elevului său de la iFight „Mondial în țara mea”.

„Velasco este un adversar foarte puternic, dar noi ne-am axat pe calităţile lui Flavius şi ce poate el să dea. Eu cred că nu o să termine în 12 reprize, nu că adversarul nu e puternic. Flavius a muncit foarte mult şi va găsi oportunitatea de a termina meciul mai repede. S-a pregătit pentru asta. Flavius e un boxeur care nu are limite. Când începi antrenamentul cu el nu l-am auzit niciodată că nu mai pot. Şi aşa e şi în ring. Lui îi place să boxeze, să ofere spectacol şi să se bată. Cred că la meciul acesta putem avea o frecvenţă foarte mare la braţe. O să avem un meci cu multe lovituri„, a mai spus Andrei Cherecheş.

Reclamă

Gala de box iFight „Mondial în țara mea” e vineri LIVE de la 22:30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY de la 20:00. Evenimentul va conține 8 meciuri de box profesionist.

În main event, Flavius Biea se bate pentru centura mondială IBA la categoria 72kg. Meciul va avea 12 runde, iar adversarul lui Flavius este argentinianul Juan Jose Velasco. Biea are un palmares excelent, de 21 de victorii din 22 de lupte. Acesta este de departe cel mai important meci din cariera sa. În joc va fi centura mondială IBA.

Gala de box iFight „Mondial în țara mea” e vineri pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Iată mai jos fight card-ul galei:

Reclamă 4 / 0/3

1. Daniel Ciumă vs Daniel Cojocari – 4 runde, 86kg
2. Mihai Văduva vs Ioniță Alexandru – 4 runde, 59kg
3. Claudiu Ienci vs George Mehedințeanu – 4 runde, 69kg
4. Mirel Drăgan vs Kalin Simeonov – 4 runde, 76kg
5. Amansio Paraschiv vs Alexandru Lutic – 6 runde, 72kg
6. James Chereji vs Carlos Daniel Cordoba – 6 runde, 59kg
7. Mihai Nistor vs Geriso Aduashvili – 6 runde, +91kg
8. Flavius Biea vs Juan Jose Velasco – 12 runde, 72kg, titlul mondial IBA

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și