AS.ro LIVE | Marian Rusu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Ce aşteptări are de la iFight Heroes „Marea Confruntare”, care va fi vineri, pe Antena Play, de la 19:30 şi pe Antena 1, de la 23:30

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 23 iunie 2022, 10:22

Marian Rusu a fost invitatul special al lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE. Luptătorul de MMA vine cu ultimele detalii înainte de Fight Heroes „Marea Confruntare”, care va fi vineri, pe Antena Play, de la 19:30 şi pe Antena 1, de la 23:30.

Reclamă
Marian Rusu

Marian Rusu vine la AS.ro LIVE | Instagram

Până să se lupte din nou, Marian Rusu va fi antrenor în gala care va avea loc în Circul Metropolitan București. „Bombardierul” Pascu, „Mineru” Pîrtea Jr şi luptătorul fermier Mădălin Pîrvulescu sunt gata să facă spectacol.

Reclamă

Marian Rusu vine la AS.ro LIVE

Marian Rusu e cunoscut fanilor sporturilor de contact şi îşi pregăteşte revenirea în cuşcă.

Luptătorul român este stabilit în Anglia dar este foarte cunoscut publicului din România. Acesta are un palmares de 11 victorii și 6 înfrângeri în MMA. De asemenea, vine după o serie de șapte victorii consecutive în meciuri de MMA și Kickboxing.

Până atunci, fanii sporturilor de contact din România îl pot vedea la gala HEROES 4 “Marea Confruntare”, ce va avea loc pe 24 iunie la Circul Metropolitan din București, acolo unde va veni în postura de antrenor„, anunţă cei de la Heroes Fight League.

Şi Florian Ceafalău a fost invitatul lui Cătălin Oprișan

Florian Ceafalău, promotorul galei iFight Heroes „Marea Confruntare”, a fost invitatul de miercuri al lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

Florian Ceafalău, comentator de lupte, are nu mai puțin de 10 ani de activitate în domeniu. Are peste 200 de gale comentate și, de-a lungul timpului, a strigat la loviturile celor mai tari sportivi din lume, Mayweather, McGregor, Klitschko, Joshua, dar și cei mai buni luptători din România, Daniel Ghiță, Sandu Lungu, Ion Pascu, Benny, frații Stoica, etc.

Reclamă

FIGHT ⚔️ CARD
1. 84kg Radu Zarioiu 🇷🇴 vs Laurențiu Bucă 🇷🇴
2. 100kg Mădălin Pîrvulescu 🇷🇴 vs Lorenzo Stoica 🇷🇴
3. HWGP Zsolt Balla 🇷🇴 vs Florin Dănilă 🇷🇴
4. HWGP Janos Csukas 🇷🇴 vs Alin Constantinescu 🇷🇴
5. 84kg Alin Chirilă 🇷🇴 vs Alexandru Curcudel 🇷🇴
6. 70kg Cristian Iorga 🇷🇴 vs Denis Crețu 🇲🇩
7. 70kg Florin Pîrtea 🇷🇴 vs Mihai Iorga 🇷🇴
8. 84kg Ion Pascu 🇷🇴 vs Jonathan Bosuku 🇫🇷

Bombardierul” Pascu îl avertizează pe „Mutantul” Bosuku

Bilete mai avem puţine. E un număr limitat. La gala trecută au luat mulţi bilete pe ultima sută de metri. Au venit 500 direct la sală. Vreau să le transmis că s-ar putea să nu mai fie dacă nu mai vin. O să avem 8 meciuri tari!

Adversarul meu este un francez rău. M-a şi ameninţat. Eu n-am luat niciodată K.O. O să-l surprind. Eu n-am mai primit aşa ameninţări. Să căutaţi să vedeţi ce a păţit băiatul ăla care m-a ameninţat. Dacă m-a şi supărat, o să vadă el. Presupun că e puternic. Vine din categorie mai mare. Ne luptăm la 84 de kg. Am văzut că se apără foarte bine. La sol am un avantaj, că sunt foarte bun”, a declarat „Bombardierul” Pascu la AS.ro LIVE.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
8:40 Dan Petrescu e mulţumit de transferurile făcute de CFR Cluj, dar aşteaptă mutarea de Champions League: „Dacă îmi aduce cireașa de pe tort nu mă supăr” 1:00 Video„Minerul” Pîrtea Jr, câştigător la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Prietenul lui Alex Velea l-a învins cu emoţii pe Mihai Iorga! 0:47 VideoMădălin Pîrvulescu a făcut show la iFight Heroes „Marea confruntare”. Luptătorul fermier l-a umplut de sânge pe Lorenzo Stoica şi îşi continuă seria de senzaţie! 0:36 Video„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Românul, câştigător prin „Heel Hook” în prima rundă. Jonathan Bosuku, trimis direct la medic! 0:35 LIVE VIDEOA fost spectacol în iFight HEROES „Marea Confruntare”, pe AntenaPLAY şi Antena 1! „Bombardierul” Pascu şi „Minerul” Pîrtea Jr, marii câştigători. Anunţul făcut de Sandu Lungu 0:13 Ce a spus Dan Petrescu despre FC Pyunik, adversara CFR-ului din preliminariile Champions League: „E de play-off!” 24
iun.
23:03
Mihai Stoichiță l-a făcut praf pe Ladislau Boloni: „Ai avut naționala pe tavă! O iei sau nu o iei?”
24
iun.
22:33
Fanii Universității Craiova, val de ironii după ce echipa lor nu a făcut niciun transfer
24
iun.
22:03
VideoJucătorii de la CFR Cluj s-au înghesuit pe telefoane să-l vadă pe David Popovici cum iese campion mondial!
24
iun.
21:42
VideoOctavian Popescu încercat senzații tari! „Perla” de la FCSB a zburat cu parapanta EXCLUSIV
Pe același subiect
„Minerul” Pîrtea Jr
FIGHT • 1:00
„Minerul” Pîrtea Jr, câştigător la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Prietenul lui Alex Velea l-a învins cu emoţii pe Mihai Iorga!
Mădălin Pîrvulescu
FIGHT • 0:47
Mădălin Pîrvulescu a făcut show la iFight Heroes „Marea confruntare”. Luptătorul fermier l-a umplut de sânge pe Lorenzo Stoica şi îşi continuă seria de senzaţie!
„Bombardierul” Pascu
FIGHT • 0:36
„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Românul, câştigător prin „Heel Hook” în prima rundă. Jonathan Bosuku, trimis direct la medic!
Close