Închide meniul

AS.ro LIVE | Marian Rusu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Ce aşteptări are de la iFight Heroes „Marea Confruntare”, care va fi vineri, pe Antena Play, de la 19:30 şi pe Antena 1, de la 23:30

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2022, 10:22

AS.ro LIVE | Marian Rusu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Ce aşteptări are de la iFight Heroes Marea Confruntare”, care va fi vineri, pe Antena Play, de la 19:30 şi pe Antena 1, de la 23:30

Marian Rusu, ultimele detalii înainte de iFight Heroes „Marea Confruntare”

Marian Rusu vine la AS.ro LIVE | Instagram

Marian Rusu a fost invitatul special al lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE. Luptătorul de MMA vine cu ultimele detalii înainte de Fight Heroes „Marea Confruntare”, care va fi vineri, pe Antena Play, de la 19:30 şi pe Antena 1, de la 23:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până să se lupte din nou, Marian Rusu va fi antrenor în gala care va avea loc în Circul Metropolitan București. „Bombardierul” Pascu, „Mineru” Pîrtea Jr şi luptătorul fermier Mădălin Pîrvulescu sunt gata să facă spectacol.

Marian Rusu vine la AS.ro LIVE

Marian Rusu e cunoscut fanilor sporturilor de contact şi îşi pregăteşte revenirea în cuşcă.

Luptătorul român este stabilit în Anglia dar este foarte cunoscut publicului din România. Acesta are un palmares de 11 victorii și 6 înfrângeri în MMA. De asemenea, vine după o serie de șapte victorii consecutive în meciuri de MMA și Kickboxing.

Până atunci, fanii sporturilor de contact din România îl pot vedea la gala HEROES 4 “Marea Confruntare”, ce va avea loc pe 24 iunie la Circul Metropolitan din București, acolo unde va veni în postura de antrenor„, anunţă cei de la Heroes Fight League.

Reclamă

Şi Florian Ceafalău a fost invitatul lui Cătălin Oprișan

Florian Ceafalău, promotorul galei iFight Heroes „Marea Confruntare”, a fost invitatul de miercuri al lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

Florian Ceafalău, comentator de lupte, are nu mai puțin de 10 ani de activitate în domeniu. Are peste 200 de gale comentate și, de-a lungul timpului, a strigat la loviturile celor mai tari sportivi din lume, Mayweather, McGregor, Klitschko, Joshua, dar și cei mai buni luptători din România, Daniel Ghiță, Sandu Lungu, Ion Pascu, Benny, frații Stoica, etc.

FIGHT ⚔️ CARD
1. 84kg Radu Zarioiu 🇷🇴 vs Laurențiu Bucă 🇷🇴
2. 100kg Mădălin Pîrvulescu 🇷🇴 vs Lorenzo Stoica 🇷🇴
3. HWGP Zsolt Balla 🇷🇴 vs Florin Dănilă 🇷🇴
4. HWGP Janos Csukas 🇷🇴 vs Alin Constantinescu 🇷🇴
5. 84kg Alin Chirilă 🇷🇴 vs Alexandru Curcudel 🇷🇴
6. 70kg Cristian Iorga 🇷🇴 vs Denis Crețu 🇲🇩
7. 70kg Florin Pîrtea 🇷🇴 vs Mihai Iorga 🇷🇴
8. 84kg Ion Pascu 🇷🇴 vs Jonathan Bosuku 🇫🇷

Reclamă 4 / 0/3

Bombardierul” Pascu îl avertizează pe „Mutantul” Bosuku

Bilete mai avem puţine. E un număr limitat. La gala trecută au luat mulţi bilete pe ultima sută de metri. Au venit 500 direct la sală. Vreau să le transmis că s-ar putea să nu mai fie dacă nu mai vin. O să avem 8 meciuri tari!

Adversarul meu este un francez rău. M-a şi ameninţat. Eu n-am luat niciodată K.O. O să-l surprind. Eu n-am mai primit aşa ameninţări. Să căutaţi să vedeţi ce a păţit băiatul ăla care m-a ameninţat. Dacă m-a şi supărat, o să vadă el. Presupun că e puternic. Vine din categorie mai mare. Ne luptăm la 84 de kg. Am văzut că se apără foarte bine. La sol am un avantaj, că sunt foarte bun”, a declarat „Bombardierul” Pascu la AS.ro LIVE.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și