Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Benjamin Adegbuyi a fost nevoit să refuze lupta pentru turneul de 500.000 de euro. „Am o accidentare din luna mai”

Dan Roșu Publicat: 4 octombrie 2023, 12:09

Reclamă
Benjamin Adegbuyi a fost nevoit să refuze lupta pentru turneul de 500.000 de euro. „Am o accidentare din luna mai

Benjamin Adegbuyi a fost nevoit să refuze lupta pentru turneul de 500.000 de euro

Benny Adegbuyi, în cadrul unui interviu - Antena Sport

Benjamin Adegbuyi a fost nevoit să refuze lupta pentru turneul de 500.000 de euro. Benny ar fi putut lupta la gala Glory 89, exclusiv în AntenaPLAY, dar a fost nevoit să spună pas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate pentru campionul român, Benny se luptă cu o accidentare la umăr. El ar fi putut ajunge la Glory Grand Prix, gală ce va avea loc în decembrie, unde se vor afla şi alte nume mari din kickboxing, ce vor lupta pentru premiul de 500.000 de euro.

Benjamin Adegbuyi a fost nevoit să refuze lupta pentru turneul de 500.000 de euro

„Eu am avut ofertă să lupt în gala asta, mi s-a oferit şansa să lupt pentru turneul de 500.000 de euro, dar, din păcate, nu prea am mediatizat treaba asta, dar am o accidentare din luna mai. Am un chist la umăr şi e printre primele dăţi când am fost nevoit să refuz o ofertă pentru un meci.

Vin şi eu după o înfrângere şi nu-mi doresc să fiu la 60-70%, să lupt cu mâna stângă, nici să nu mă calific şi să îmi pun şi lumea în cap”, a spus Benny Adegbuyi, în exclusivitate, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Benny Adegbuyi şi Andrei Stoica, păreri diferite despre lupta lui Badr Hari în AntenaPLAY

Benny Adegbuyi şi Andrei Stoica au păreri diferite despre lupta lui Badr Hari în AntenaPLAY! Gala Glory 89, în care main-eventul este lupta lui Badr Hari cu Uku Jurjendal este sâmbătă, de la ora 20:00, în AntenaPLAY.

Reclamă

Dacă Andrei Stoica e de părere că Badr Hari ar putea chiar să piardă, Benny crede că marocanul ar putea să îşi facă meciul uşor. Benny consideră că Badr Hari are calităţi mai bune decât Uku.

„Eu consider că are meci greu, eu zic că pierde. Cel cu care se luptă s-a antrenat alături de noi. E un sportiv puternic. Eu cred că dacă îl prinde în plin pe Badr Hari, cred că se va termina meciul destul de repede”, a declarat Andrei Stoica la AS.ro LIVE.

„Ne ştim, nu ne ştim foarte aproape, cum se cunoaşte Andrei cu el. E din noul val, după ultima piramidă calităţile lui Badr Hari sunt mult peste el. Teoretic nu ar trebui să aibă probleme Badr Hari.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştim niciodată ce se va întâmpla. Eu consider că va fi un meci uşor pentru Badr, dar dacă se lungeşte… (n.r.: va avea probleme Badr Hari)”, a spus Benny Adegbuyi la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și