Închide meniul

Benny Adegbuyi a fost invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE! Luptătorul român a venit cu poveşti de senzaţie

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2022, 10:28

Reclamă
Benny Adegbuyi a fost invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE! Luptătorul român a venit cu poveşti de senzaţie

Benny Adegbuyi, reacție catastrofală după ce a aflat că Jamal Ben Saddik l-a învins cu ajutorul dopingului

Benny Adegbuyi / Instagram

Benny Adegbuyi a fost invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE, de la 10:30. Luptătorul român a venit cu poveşti de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benny Adegbuyi a fost învins anul acesta de Ben Saddick, în gala Glory 81. După această înfrângere, sportivul ajuns la 37 de ani a ales să petreacă mai mult timp cu familia, şi să stea o vreme departe de luptele din ring.

Benny Adegbuyi, invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE, de la 10:30

După ce s-a întors de la Gala Glory 81, Benny a oferit câteva declaraţii. Sportivul a mărturisit că înfrângerea a fost una dureroasă, însă susţine că va reveni mai puternic.

O înfrângere dureroasă, un meci riscant, mi-am asumat atunci când am acceptat meciul riscant după o înfrângere, că am mai avut o înfrângere. Asta este cariera unui sportiv de performanță, la nivelul la care lupt eu, câteodată pierzi, câteodată câștigi. Mergem înainte, mă bucur de familie și cam asta e. Ăsta e singurul lucru care mă doare, m-am sacrificat, am stat departe, sunt plecat din luna mai de acasă și nu am avut parte de multe lucruri alături de familia mea.

Reclamă

Ce nu te ucide, te face mai puternic și voi reveni cu siguranță mai puternic. Evident că urmează un parcurs greu, va trebui să revin, să am câteva victorii ca să putem să luptăm din nou împreună. Am primit foarte multe mesaje, le mulțumesc, oamenii chiar sunt super, m-au susținut. Ce urmează pentru mine? Mă duc la munte, la Slănic, mă relaxez cu familia și cam asta e”, a declarat Benny Adegbuyi, pentru protv.ro.

Benny Adegbuyi, dezvăluiri despre familie! Cum trăiesc meciurile mama şi sora românului

Benny Adegbuyi a dezvăluit cum trăiesc cei din familia lui meciurile în care este implicat. Mama şi sora acestuia nu au puterea să vadă luptele, iar fiul de numai 5 ani nu are încă voie să îşi urmărească tatăl în ring. Ar putea fi afectat de o eventuală lovitură năucitoare încasată de Benny.

„Sunt un familist, am un copil de 5 ani. Stăm pe facetime în fiecare zi. El nu se uită la meciurile mele. În schimb, mama şi sora mea nu se uită la meciurile mele. Mă sună după şi îmi spun că au stat după colţ şi nu s-au uitat.

Reclamă 4 / 0/3

Primele persoane cu care am vorbit după meci au fost ele, sora mea şi mama mea. Erau în extaz, erau bucuroase. Sora mea a plâns şi nu se mai oprea din plâns. I-am zis `Măi, Pati, s-a terminat, am câştigat.` Nu înţelegeam ce zice.

E mult mai greu de pe margine. În ring, eşti concentrat. De pe margine, nu poţi face nimic, decât să ţipi”, a spus Benny Adegbuyi, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” Vezi toate știrile
Citește și