Închide meniul
Video

Bogdan Stoica, victorie uriașă în gala Glory 89, live în AntenaPLAY. Revenire de senzație, după 9 ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2023, 23:33

Bogdan Stoica, victorie uriașă în gala Glory 89

Bogdan Stoica, la finalul luptei cu Luis Tavares

Bogdan Stoica a obținut o victorie uriașă în gala Glory 89, competiție ce a fost transmisă exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoica l-a învins pe Luis Tavares, decizia celor cinci arbitri fiind unanimă. ”Bad Boy” din București a dominat clar primele două reprize, dar a obosit în cea de-a treia.

Bogdan Stoica, victorie uriașă în gala Glory 89, live în AntenaPLAY

Chiar și așa, românul a obținut o victorie extrem de importantă, care îi poate aduce în viitorul apropiat alte lupte în circuitul Glory, acolo unde a revenit sâmbătă, după 9 ani. Ultima gală fusese în 2014, Glory 17.

Un alt român prezent în gala din Bulgaria, Eduard Gafencu, a fost învins fără drept de apel de reprezentantul gazdelor, Hristov.

Lovitura care l-a făcut praf pe Badr Hari, în Glory 89

Badr Hari a primit o lovitură incredibilă din partea lui Uku Jurjendal, în lupta transmisă exclusiv în AntenaPLAY, din gala Glory 89, din Bulgaria.

Reclamă

Spre finalul primei reprize, celebrul luptător marocan a fost trimis la podea cu o lovitură de dreapta uriașă aruncată de estonian.

Ajuns la 38 de ani, Badr Hari și-a revenit cu greu după lovitura de dreapta încasată și a fost numărat de două ori pe finalul primei reprize.

Marocanul nu a avut reacție nici în debutul reprizei secunde și a mai fost numărat în două rânduri. Conform regulamentului, arbitrul a oprit lupta pierdută prin TKO de bunul prieten al lui Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” Vezi toate știrile
Citește și