Închide meniul
Video

„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Românul, câştigător prin „Heel Hook” în prima rundă. Jonathan Bosuku, trimis direct la medic!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2022, 0:36

„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei la iFight HEROES „Marea Confruntare”

Ion Pascu, victorie spectaculoasă cu Jonathan Bosuku

„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei în gala iFight HEROES „Marea Confruntare”, care a fost în direct pe AntenaPLAY şi a putut fi urmărită şi pe Antena 1. Ion Pascu a dat recital, în cuşcă, împotriva uriaşului Jonathan Bosuku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul vedetă găzduit de Circul Metropolitan Bucureşti, Pascu a arătat de ce este unul dintre cei mai buni luptători de MMA din România. Chiar dacă are 40 de ani, „Bombardierul” a dovedit că traversează cea mai bună formă a carierei.

„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei. Jonathan Bosuku, trimis direct la medic

Cu victorii în fiecare gală Heroes de până acum, Ion Pascu şi-a respectat statutul de favorit. În cel de-al 33-lea meci la profesionişti, „Bombardierul” a ridicat publicul în picioare.

Experienţa românului şi-a spus cuvântul în faţa tinereţei lui Bosuku. Încă din start s-a ajuns la o luptă la sol, iar Ion Pascu a profitat. După un minut şi 15 secunde a obţinut o victorie prin „Heel Hook”! „Mutantul” Franţei a avut imediat nevoie de îngrijiri medicale. A avut mari dureri şi a ieşit şchiopătând din cuşcă.

„Bombardierul” le-a mulţumit fanilor şi chiar a avut un discurs inedit, în uralele acestora.

Reclamă

Îmi cer scuze, din prima vă zic că îmi cer scuze. De fiecare dată mi s-a spus: ‘Domne, mai ține și tu de meci, să avem ce să vedem’. Sincer, aici nu e o joacă, nu putem să ne jucăm cu adversarul. Am prins un moment bun și am putut să finalizez, am încheiat. Eu vă mulțumesc, ca de fiecare dată, sunteți aproape de noi.

V-am spus, împreună facem treaba asta, voi că ne susțineți, ați văzut ce meciuri au fost. Așa se organizează gala, altfel nu vin banii, sincer vă zic. Vă mulțumesc! Data viitoare să vină unul mai tare să mă chinuie pe aici!„, a declarat Ion Pascu.

Bombardierul” Pascu îl avertizase pe „Mutantul” Franţei

„Bombardierul” Pascu a promis că o să-l dezmembreze ca pe o maşină pe „Mutantul” Franţei. Pascu şi-a ales de acum bolidul pe care îl va conduce atunci când va fi milionar.

Reclamă 4 / 0/3

Ia foc, băi, băieţi! Modelul ăsta îl are şi Conor McGregor!„, a reacţionat luptătorul român de lângă un bolid de lux.

Maşinile tunate l-au cucerit pe Pascu, cal care îi enervează pe şoferii agitaţi din Bucureşti.

Nu merg cu viteză, chiar sunt claxonat în trafic: ‘Haide, dă-i mai repede!’„, anunţă luptătorul român.

„Bombardierului” Pascu ştia ce se va întâmpla cu „Mutantul” Bosuku, în gala iFight Heroes.

O să-l dezmebrez ca pe o maşină„, a asigurat Pascu chiar înainte de iFight HEROES „Marea Confruntare”.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și