Close
Video

„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Românul, câştigător prin „Heel Hook” în prima rundă. Jonathan Bosuku, trimis direct la medic!

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 25 iunie 2022, 0:36

„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei în gala iFight HEROES „Marea Confruntare”, care a fost în direct pe AntenaPLAY şi a putut fi urmărită şi pe Antena 1. Ion Pascu a dat recital, în cuşcă, împotriva uriaşului Jonathan Bosuku.

Reclamă

Ion Pascu, victorie spectaculoasă cu Jonathan Bosuku

În meciul vedetă găzduit de Circul Metropolitan Bucureşti, Pascu a arătat de ce este unul dintre cei mai buni luptători de MMA din România. Chiar dacă are 40 de ani, „Bombardierul” a dovedit că traversează cea mai bună formă a carierei.

Reclamă

„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei. Jonathan Bosuku, trimis direct la medic

Cu victorii în fiecare gală Heroes de până acum, Ion Pascu şi-a respectat statutul de favorit. În cel de-al 33-lea meci la profesionişti, „Bombardierul” a ridicat publicul în picioare.

Experienţa românului şi-a spus cuvântul în faţa tinereţei lui Bosuku. Încă din start s-a ajuns la o luptă la sol, iar Ion Pascu a profitat. După un minut şi 15 secunde a obţinut o victorie prin „Heel Hook”! „Mutantul” Franţei a avut imediat nevoie de îngrijiri medicale. A avut mari dureri şi a ieşit şchiopătând din cuşcă.

„Bombardierul” le-a mulţumit fanilor şi chiar a avut un discurs inedit, în uralele acestora.

Îmi cer scuze, din prima vă zic că îmi cer scuze. De fiecare dată mi s-a spus: ‘Domne, mai ține și tu de meci, să avem ce să vedem’. Sincer, aici nu e o joacă, nu putem să ne jucăm cu adversarul. Am prins un moment bun și am putut să finalizez, am încheiat. Eu vă mulțumesc, ca de fiecare dată, sunteți aproape de noi.

Reclamă

V-am spus, împreună facem treaba asta, voi că ne susțineți, ați văzut ce meciuri au fost. Așa se organizează gala, altfel nu vin banii, sincer vă zic. Vă mulțumesc! Data viitoare să vină unul mai tare să mă chinuie pe aici!„, a declarat Ion Pascu.

Bombardierul” Pascu îl avertizase pe „Mutantul” Franţei

„Bombardierul” Pascu a promis că o să-l dezmembreze ca pe o maşină pe „Mutantul” Franţei. Pascu şi-a ales de acum bolidul pe care îl va conduce atunci când va fi milionar.

Ia foc, băi, băieţi! Modelul ăsta îl are şi Conor McGregor!„, a reacţionat luptătorul român de lângă un bolid de lux.

Maşinile tunate l-au cucerit pe Pascu, cal care îi enervează pe şoferii agitaţi din Bucureşti.

Nu merg cu viteză, chiar sunt claxonat în trafic: ‘Haide, dă-i mai repede!’„, anunţă luptătorul român.

„Bombardierului” Pascu ştia ce se va întâmpla cu „Mutantul” Bosuku, în gala iFight Heroes.

O să-l dezmebrez ca pe o maşină„, a asigurat Pascu chiar înainte de iFight HEROES „Marea Confruntare”.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9
aug.
23:10
Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!”
9
aug.
22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
9
aug.
22:30
Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”
9
aug.
22:10
Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea
9
aug.
21:50
CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri
9
aug.
21:37
Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”
9
aug.
21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
9
aug.
20:52
FotoUmilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”
9
aug.
20:32
FotoUltraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor
9
aug.
20:08
FotoPrimele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova
Pe același subiect
Florin Pîrtea şi Aurel Pîrtea
Extra • 29 iun., 10:15
AS.ro LIVE | Florin Pîrtea a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. „Minerul Jr” din MMA, dezvăluiri de senzație din „cuşcă”
"Bombardierul" Pascu
FIGHT • 25 iun., 15:19
„Bombardierul” Pascu îi plânge de milă „Mutantului” Franţei după ce l-a învins prin „Heel Hook”: „Îmi pare rău, s-ar putea să îi fi rupt ligamentul!”. Jonathan Bosuku, ajutat de medici în „cuşcă”
„Minerul” Pîrtea Jr
FIGHT • 25 iun., 1:00
„Minerul” Pîrtea Jr, câştigător la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Prietenul lui Alex Velea l-a învins cu emoţii pe Mihai Iorga!
Close