Închide meniul
Video

„Bombardierul” Pascu vrea să aducă în România cele mai tari nume din MMA! Gala iFight HEROES e pe 18 martie, pe Antena 1 şi AntenaPlay

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 martie 2022, 21:05 / Actualizat: 15 martie 2022, 0:08

"Bombardierul" Pascu luptă la iFight Heroes

AS.ro

În primele gale iFight Heroes, Pascu a învins doi ucraineni. Pe 18 maRTIE, la Polivalenta din București, Pascu va lupta cu „Gladiatorul” Wollinger, campionul Austriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bombardierul” Pascu vrea să aducă în România cele mai tari nume din MMA

Și campionul mondial de la sala lui McGregor, Lee Hamond, va lupta în fața fanilor din România, pe AntenaPlay și la Antena 1.

„În viitor, cu siguranță că o să vina și John Kavanagh, cu siguranță o să vină si McGregor. E un lucru foarte mare să ajungă aceste două personaje la noi în România”, a spus Pascu.

Gala iFight HEROES are loc pe 18 martie la Sala Polivalentă, la Antena 1 şi pe AntenaPlay

Colegii lui McGregor luptă la București în gala iFight HEROES 3 ”Bătaie în București” ce va fi transmisă de Antena 1 și Antenaplay.ro.

Colegii lui McGregor luptă la București într-o gală ce se anunță incendiară. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din București și va fi deschis publicului, biletele fiind deja puse în vânzare. (CLICK AICI pentru a achiziționa bilete la gală)

Reclamă

Lee Hammond și Cian Cowley vor lupta în fața publicului bucureștean, într-o gală în care un alt coleg de-al loc de la SBG Dublin, Ion Pascu, va lupta în main event, cu Rene Wollinger.

De altfel, Ion Pascu și Lee Hammond au luptat și în ultima gală iFight HEROES, din luna noiembrie a anului trecut. Ambii au înregistrat victorii în prima rundă, Pascu prin finalizare la sol iar Hammond prin TKO.

Noua ”achiziție” a circuitului Heroes Fight League este Cian Cowley. Acesta face parte din celebra echipă a lui McGregor, din Dublin. Cei doi sunt prieteni foarte buni, fiind fotografiați împreună la mai multe evenimente.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și