Închide meniul

Claudiu Bădoi a fost invitatul lui Dan Pavel, la emisiunea AS.ro LIVE! Povești de senzație ale campionului la kickboxing

Reclamă

Publicat: 17 mai 2023, 10:03 / Actualizat: 21 mai 2023, 20:01

Claudiu Bădoi a fost invitatul lui Dan Pavel, la emisiunea AS.ro LIVE! Povești de senzație ale campionului la kickboxing

Claudiu Bădoi va fi invitatul lui Dan Pavel, la emisiunea AS.ro LIVE

Claudiu Bădoi/ Facebook Claudiu Bădoi

Claudiu Bădoi a fost invitatul lui Dan Pavel, la emisiunea AS.ro LIVE. Campionul la kickboxing a venit cu povești de senzație despre cariera și viața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Bădoi are 32 de ani și a luptat, de-a lungul timpului, în cadrul unora dintre cele mai importante promoții din lume, la kickboxing.

Claudiu Bădoi a fost invitatul lui Dan Pavel, la emisiunea AS.ro LIVE

Claudiu Bădoi este supranumit și „Prințul”, și are în palmares trei titluri mondiale, fiind primul sportiv din istoria României care devine campion la profesioniști, la categoria de 70 de kg.

Claudiu Bădoi este în prezent antrenor de fitness, după ce în ultimii ani nu a mai concurat ca sportiv profesionist.

De-a lungul carierei sale, Claudiu Bădoi a obținut 62 de victorii, și a fost învins de doar opt ori.

Reclamă

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai. Benny începe cursa pentru premiul uriaș de 500.000 de dolari

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai. Românul Benny Adegbuyi luptă în co main event cu francezul Laidouni. Meciul celor doi este de calificare pentru turneul final făcut de Glory.

Promoția va organiza din acest an o piramidă de 8 oameni în luna decembrie. Modelul este asemănător cu cel consacrat de celebra organizație K-1 în anii 90-2000. Dacă va trece de Laidouni, Benny va lupta în Glory ”Final 8”.

Premiul pentru câștigătorul piramidei din decembrie este unul foarte mare pentru galele de kickboxing din era actuală. Suma este de 500.000 de dolari. Extrem de puțini luptători de kickboxing încasează această sumă pentru un meci.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și