Închide meniul
Video

Denis Mihai luptă cu aurul pe masă la Europenele de lupte sub 23 de ani, ce a început luni la Bucureşti

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2023, 20:32 / Actualizat: 20 iulie 2023, 21:38

Denis Mihai se va bate pentru aur la Europeanul de lupte de seniori sub 23 de ani de la Bucureşti

Captură AntenaSport

Denis Mihai luptă cu aurul pe masă la Europenele de lupte de la Bucureşti. A prins finala, dupa o luptă grea!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Mihai se va bate cu aurul pe masă, în finala la 55 de kilograme de la Europeanul de seniori sub 23 de ani de la Bucureşti. Familia l-a susţinut la Polivalentă.

Denis Mihai luptă cu aurul pe masă la Europenele de lupte de la Bucureşti

Vreau să obţin o medalie la JO sau mai multe. (n.r. – Nu îi e frică mamei?) Nu, se supără câteodată când vin lovit acasă„, a spus Denis Mihai.

La deschiderea Europeanului, căluşarii s-au dat în spectacol. Până duminică se vor bate românii la medalii. România vrea mai mult decat un EURO.

În ziua în care vom avea o sală Polivalentă la Bucureşti vom organiza Campionatul Mondial„, a spus şeful Federaţiei de lupte, Răzvan Pârcălabu.

Reclamă

Roxana Amina Capezan vrea aurul la Europeanul de seniori sub 23 de ani

Roxana Amina Capezan vrea aurul la Europeanul de seniori sub 23 de ani, care începe luni la Bucureşti. Puştoaică de 21 de ani, bagă spaima în băieţi. „Face lupte, s-ar putea să ne-o luăm în freză„, e replica pe care o aude mereu.

Fata e gata să se bată la medalii, la Europeanul de seniori sub 23 de ani, care se ţine în România, la Polivalenta din Bucureşti.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și