Închide meniul

Diana Belbiţă a răbufnit după victoria uriaşă a lui Benny Adegbuyi: "Să le fie ruşine românilor care au vorbit urât de el!" 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2020, 9:57

Diana Belbiţă a răbufnit după victoria uriaşă a lui Benny Adegbuyi: "Să le fie ruşine românilor care au vorbit urât de el!" 

Profimedia

Diana Belbiţă

Am fost tare supărată văzând câți români au vorbit urât despre el înainte de acest meci. Așa că o să fiu tranșantă și o să spun: Să le fie rușine românilor care, în loc să fie mândri, au aruncat cu noroi în compatriotul lor", a spus Diana Belbiţă pentru Fanatik

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benny Adegbuyi a făcut un meci fabulos în faţa lui Badr Hari, care era considerat mare favorit înaintea luptei cu românul. Benny Adegbuyi l-a făcut K.O. pe marele Badr Hari, căruia i-a spart nasul în repriza a treia a duelului de la Glory 76. Românul avea nevoie de un K.O pentru a câştiga lupta cu celebrul marocan, primele două reprize fiind câştigate de adversar.

"Benny a făcut o luptă incredibilă împotriva lui Badr și sper să îl văd din nou în ring pentru că acum e timpul lui să strălucească. Dacă aș avea de ales între Rico sau Saddik ca adversar pentru Benny, l-aș alege pe Saddik deoarece tind să cred că ar fi o luptă mai ușoară din punct de vedere mental pentru Benny.

De Benny se vorbește mult și în Canada. Cel putin în sala unde mă antrenez, în ultima săptămână s-a vorbit foarte mult despre meciul lui Adegbuyi cu Hari. Abia aștept să merg la sală luni și să mă pot lăuda cu victoria lui Benny​”, a mai spus luptătoarea UFC. 

Mesajul lui Benny, după ce l-a făcut KO pe Badr Hari și i-a rupt nasul

Benny Adegbuyi l-a făcut K.O. pe marele Badr Hari, căruia i-a spart nasul în repriza a treia a duelului de la Glory 76. Românul avea nevoie de un K.O pentru a câştiga lupta cu celebrul marocan, primele două reprize fiind câştigate de adversar.

Reclamă

"Mă simt grozav. A fost dramatic, dar la final de zi am zis că sunt puternic. Am ştiut că va începe în forţă. Am făcut o greşeală şi m-a pus la pământ. Ştiam că dacă rămân aşa el va pica.

Când i-am dat un upercut, loviturile erau foarte puternice. Antrenorul mi-a spus să încerc să îl fac KO. Cred că i-am rupt nasul, dar este o luptă. Îi mulţumesc că a acceptat să lupte cu mine. Este mai bun, dar eu am câştigat.

Hai, România. Le mulţumesc tuturor celor care au urmărit meciul. Lasă-mă să mă bucur de victorie, vedem după aceea despre meciul cu Rico (Rico Verhoeven)", a spus Benny, după luptă.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! Vezi toate știrile
Citește și