Închide meniul
VIDEO

Emoții uriașe pentru Flavius Biea înaintea meciului cu Juan Velasco! Imnul României a răsunat la Sala Sporturilor din Mioveni

Sebastian Cristian Publicat: 5 mai 2023, 22:57

Emoții uriașe pentru Flavius Biea înaintea meciului cu Juan Velasco! Imnul României a răsunat la Sala Sporturilor din Mioveni

Emoții uriașe pentru Flavius Biea înaintea meciului cu Juan Velasco

Foto: Antena Sport

  • Emoții uriașe pentru Flavius Biea înaintea meciului cu Juan Velasco
  • Imnul României a răsunat la Sala Sporturilor din Mioveni

Emoții uriașe pentru Flavius Biea înaintea meciului cu Juan Velasco! Imnul României a răsunat la Sala Sporturilor din Mioveni, iar cei prezenți au trăit cu emoție momentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Biea l-a întâlnit pe Juan Velasco, „Pitbull-ul” argentinian, într-un meci de titlu mondial.

Emoții uriașe pentru Flavius Biea înaintea meciului cu Juan Velasco! Imnul României a răsunat la Sala Sporturilor din Mioveni

Mai întâi, la Sala Sporturilor din Mioveni, s-a auzit imnul Argentinei pentru Juan Velasco. Ulterior, emoțiile au luat cu asalt întreaga clădire, atunci când „Deșteaptă-te române” a răsunat pentru Flavius Biea, „campionul oamenilor”.

Reclamă

Cei prezenți la gală au trăit la fel de intens momentul, fluturând steagul României și susținându-l pe pugilistul nostru.

Cum s-a pregătit Flavius Biea pentru meciul de titlu mondial

Antrenorul lui Flavius Biea, Andrei Cherecheş, a povestit cum s-a pregătit boxerul român pentru meciul de titlu mondial

Reclamă

Andrei Cherecheş a spus că Flavius Biea s-a antrenat intens pentru meciul de titlu mondial. Cherecheş e convins că Flavius Biea e pregătit şi că o să câştige meciul.

„Un antrenament depinde de perioada în care suntem. În perioada de volum durează poate o oră jumate antrenamentul de box sau fizic, plus încă o oră alergarea. Alergarea e de anduranţă. Se ajunge, ulterior, la un antrenament de 45 de minute. Acum, spre final, vin antrenamentele mai scurte şi intense, în care încercăm să facem mobilitatea, reflexele, să le ascuţim pentru meci.

(n.r.: câştigarea titlului IBA) Ar însemna o oportunitate să atace una dintre cele 4 centuri importante: IBF, WBA, WBC, WBO.

Reclamă 4 / 0/3

Foarte mulţi campioni au câştigat centura asta.

Noi ne aşteptăm să fie sala plină. E un eveniment organizat şi creat în totalitate la noi, aici”, a declarat Andrei Cherecheş în exclusivitate în emisiunea AS.ro LIVE.

Ce ar reprezenta cucerirea titlului IBA pentru Flavius Biea

În vârstă de 33 de ani, Flavius Biea luptă pentru un titlu mondial. Ar fi cel de al cincilea boxer român care cucereşte un titlu mondial, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu.

Cherecheş a spus că Flavius Biea va mai putea lupta câţiva ani.

„O mai duce 3-4 ani (n.r.: Flavius Biea). Să pregăteşti un meci durează undeva la 10-12 săptămâni, în care sunt restricţii, disciplină. Presiunea vine din primul moment.

Adversarul lui Flavius e un adversar foarte puternic, dar noi ne-am focusat foarte mult pe calităţile lui Flavius, pe ceea ce poate el să dea. Eu cred că adversarul nu o să termine cele 12 reprize, nu pentru că nu e el foarte puternic, ci pentru că Flavius a muncit foarte mult şi eu cred că o să găsească oportunitatea să termine meciul înainte (n.r. de finalul celor 12 reprize).

Flavius e un boxer care nu are limite. Nu l-am auzit o dată să zică ‘E prea greu antrenamentul, nu mai pot’. Aşa e şi în ring. Lui îi place să boxeze, să ofere spectacol, să stea să se bată. În meciul ăsta o să vedem o frecvenţă şi mai mare la braţe. S-a schimbat puţin în modul de abordare a luptei. O să fie un meci cu multe lovituri”, a mai declarat antrenorul lui Flavius Biea în aceeaşi emisiune.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Premieră în acest sezon! Meciul FC Botoşani - Mioveni, condus de o brigadă exclusiv feminină
Liga 1 • 20 mai, 16:59
Premieră în acest sezon! Meciul FC Botoşani – Mioveni, condus de o brigadă exclusiv feminină. S-au înscris 6 goluri, unul direct din corner!
Mircea Rednic, un car de nervi după Mioveni - UTA 0-2
Liga 1 • 14 mai, 17:01
Mircea Rednic, un car de nervi după Mioveni – UTA 0-2: „Asta nu pot să accept!”
Flavius Biea, reacţie după ce a devenit campion mondial
AntenaPLAY • 6 mai, 14:10
Prima reacţie a lui Flavius Biea, după ce a devenit campion mondial la box: „Un meci adevărat pentru titlul mondial!” iFight „Mondial în ţara mea” a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Gestul deplasata facut de Juan Velasco, după ce Biea a devenit campion mondial
AntenaPLAY • 6 mai, 8:45
Gestul deplasat făcut de Juan Velasco, imediat după anunţarea deciziei că Flavius Biea e noul campion mondial
Flavius Biea a devenit campion mondial!
FIGHT • 6 mai, 0:25
Flavius Biea a devenit campion mondial! A câştigat centura IBA, după o luptă fabuloasă cu Velasco. Gala de box iFight „Mondial în țara mea” a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY