Închide meniul
Video

Flavius Biea l-a ironizat pe Juan Velasco înaintea luptei pentru centura mondială la box: „Vine pitbull şi pleacă chihuahua!”. iFight „Mondial în țara mea” e vineri pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2023, 21:03

Flavius Biea l-a ironizat pe Juan Velasco înaintea luptei pentru centura mondială

Flavius Biea şi Juan Velasco, faţă în faţă la cântarul oficial / AntenaSport

„Pitbull-ul Argentinei”, Juan Velasco, este rău ca Tyson! Promite să muşte din Flavius Biea numai să ajungă campion mondial! „Vine pitbull şi pleacă chihuahua„, este răspunsul românului, înaintea luptei care este vineri seara, la Antena 1, de la 22:30. Toată gala e pe AntenaPLAY, de la ora 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Mioveni, „Pitbull-ul Argentinei” Velasco e gata să muşte din românul Flavius Biea pentru centura mondială IBA.

Flavius Biea l-a ironizat pe Juan Velasco înaintea luptei pentru centura mondială la box

(Reporter: E posibil ca ‘Pitbull’ să muşte din adversar?) Sigur! Va fi o noapte foarte dură!„, a spus Juan Velasco.

Nu va muşca din mine, aşa cum spune! Să nu-l trimitem înapoi la el în Argentina chihuahua, nu pitbull„, a glumit Flavius Biea după ce a trecut cântarul oficial

„The Rock” Nistor se va bate cu un greu din Georgia în drumul lui spre centură.

Reclamă

Dragule, bine ai venit. Pot să-ţi spun bine ai plecat? Că eşti mâncat!„, a fost mesajul lui Mihai Nistor.

Înainte de lupta lui Biea pentru titlul mondial IBA, „Vikingul” Amansio şi „Chuck Norris din Giuleşti” – Mirel Drăgan, vor face show în ring, vineri, de la ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY.

Sunt motivat, am venit antrenat. M-am pregătit în Anglia. Cu siguranţă o să fac spectacol„, a declarat Amansio Paraschiv.

Reclamă 4 / 0/3

Iată mai jos fight card-ul galei:

1. Daniel Ciumă vs Daniel Cojocari – 4 runde, 86kg
2. Mihai Văduva vs Ioniță Alexandru – 4 runde, 59kg
3. Claudiu Ienci vs George Mehedințeanu – 4 runde, 69kg
4. Mirel Drăgan vs Kalin Simeonov – 4 runde, 76kg
5. Amansio Paraschiv vs Alexandru Lutic – 6 runde, 72kg
6. James Chereji vs Carlos Daniel Cordoba – 6 runde, 59kg
7. Mihai Nistor vs Geriso Aduashvili – 6 runde, +91kg
8. Flavius Biea vs Juan Jose Velasco – 12 runde, 72kg, titlul mondial IBA

Mihai Leu este convins că Flavius Biea va câştiga centura mondială

Mihai Leu a deschis drumul românilor spre centurile mondiale la box! Şi acum pariază că Biea va călca pe urmele campionilor Mihai Leu, Leonard Doroftei şi Lucian Bute!

Acum 26 de ani, Mihai Leu devenea primul român campion mondial la profesionişti. „Campionul oamenilor”, Biea, are nevoie de o inimă de leu ca să câştige şi el centura mondială la box în gala de pe 5 mai.

Să câştigi un titlu mondial îţi arată că faci ceea ce trebuie. Eu sunt ferm convins că Flavius este capabil de o victorie„, a declarat Mihai Leu pentru AntenaSport.

(Reporter: Care este cel mai important sfat pe care l-ai primit de la un om din box?) De la Mihai Leu, ca să trec la profesionişti. Să pot să fac performanţă înaltă„, a spus Flavius Biea.

Mihai Leu este singurul român campion în trei sporturi – box, raliuri şi viteză în coastă.

Reclamă
Recomandări
  • iFight „Mondial în țara mea”, vineri, de la 22:30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY de la 20:00
  • Mesaj de luptă a lui Flavius Biea înaintea meciului pentru centura mondială

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și