Închide meniul
Video

Gogu promite să dea de pământ cu adversarul din cușcă. Gala iFight HEROES e pe 18 martie, pe Antena 1 şi AntenaPlay

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 martie 2022, 21:11

Gogu luptă la iFight Heroes, pe 18 martie, la Antena 1 și pe AntenaPlay

„Tu, Mitică, tu o să fii ăsta!!!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gogu l-a bătut rău pe ultimul adversar din cușcă și promite să facă la fel cu urmatorul rival, în gala care e vineri pe AntenaPLAY, de la ora 19:30 și la Antena 1 de la 23:00.

Bombardierul” Pascu va fi în formă maximă în lupta cu „Gladiatorul” Austriei

„Bombardierul” Pascu se va bate în Main Event cu „Gladiatorul” Austriei.

„Gladiatorule ești pregătit?? Vezi că vin bombele!„, a spus Pascu.

La fel ca frații Klitschko, Pascu nu se teme nici de bombele adevărate.

Reclamă

„Trebuie să-ți aperi familia, să-ți aperi patria… și eu dacă aș fi în aceeași situație… aș fi alături de toată România”, a spus Pascu.

Gala iFight HEROES 3 ”Bătaie în București” va fi transmisă pe 18 martie de Antena 1 și Antenaplay.ro.

Sursa: AS.ro

Gala iFight HEROES are loc pe 18 martie la Sala Polivalentă, la Antena 1 şi pe AntenaPlay

Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din București și va fi deschis publicului, biletele fiind deja puse în vânzare. (CLICK AICI pentru a achiziționa bilete la gală)

Reclamă 4 / 0/3

Lee Hammond și Cian Cowley vor lupta în fața publicului bucureștean, într-o gală în care un alt coleg de-al loc de la SBG Dublin, Ion Pascu, va lupta în main event, cu Rene Wollinger.

De altfel, Ion Pascu și Lee Hammond au luptat și în ultima gală iFight HEROES, din luna noiembrie a anului trecut. Ambii au înregistrat victorii în prima rundă, Pascu prin finalizare la sol iar Hammond prin TKO.

Noua ”achiziție” a circuitului Heroes Fight League este Cian Cowley. Acesta face parte din celebra echipă a lui McGregor, din Dublin. Cei doi sunt prieteni foarte buni, fiind fotografiați împreună la mai multe evenimente.

Sursa: AS.ro
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și