Închide meniul

Haos în boxul mondial după ce Usyk l-a bătut iar pe Joshua! Fury, mesaj emoționant după uciderea vărului său

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 22 august 2022, 12:12

Haos în boxul mondial după ce Usyk l-a bătut iar pe Joshua! Fury, mesaj emoționant după uciderea vărului său

Anthony Joshua a pierdut meciul cu Usyk

Profimedia

Haos în boxul mondial după week-end-ul recent încheiat. Usyk l-a învins pe Joshua pentru a doua oară, lucru ce a declanșat o reacție halucinantă a boxerului britanic, chiar în ringul din Jeddah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joshua a revenit în ring după câteva minute de la finalul meciului și i-a aruncat centurile lui Usyk. Apoi s-a dus la ucrainean și i-a spus ”Cum m-ai bătut tu pe mine? Nu ești puternic, cum?”, lucru ce l-a lăsat pe Usyk fără cuvinte.

La câteva clipe după, Joshua a luat microfonul și a ținut un discurs lung, la fel de haotic, în care părea ca are o cădere nervoasă sau suferă de efectul unei contuzii puternice. Acesta s-a mai calmat puțin la conferința de presă de după. Abia a doua zi, Joshua a postat un mesaj prin care și-a prezentat scuzele pentru incident. Joshua a recunoscut că suferă de anumite probleme psihice ce îl apasă la fiecare meci.

Vărul lui Fury, ucis într-o bătaie!

La mii de kilometri distanță, cel mai bun greu de pe planetă trecea prin clipe groaznice. Fury și-a pierdut vărul. Acesta a fost omorât în fața unui bar, după o bătaie 1 la 1 cu o persoană cu care s-a certat. Acesta din urmă a scos un cuțit și l-a înjunghiat în gât.

Fury a postat un mesaj emoționant pe paginile sale, prin care cere pedepse mai mari pentru cei care omoară oameni cu cuțite. ”Trăim în pandemie și nu știi cât de rău te doare până nu i se întâmplă unuia de-al tău”, a scris Fury.

Reclamă

Usyk l-a provocat pe Fury! Acesta a acceptat

După ce a reușit să își apere centurile, Usyk a declarat că nu vrea decât un meci, cu Fury. Acesta din urmă a anunțat de mai multe ori că s-a retras din box, dar la auzul veștii a declarat că revine în ring. Fury vrea să aducă iar centurile în Anglia. ”Trimiteți-l pe Regele Țiganilor din Anglia să vă aducă centurile înapoi”, a spus Fury. Acesta este neînvins în cariera sa de boxer profesionist, la fel ca Usyk.

Așadar, în doar 24 de ore, Joshua a avut o cădere psihică, Usyk a trăit cel mai jenant monent din cariera sa, Fury e în doliu după uciderea vărului său dar revine din retragere pentru a aduce centurile înapoi din Anglia!

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și