Închide meniul

Imagine brutală cu un luptător MMA! S-a ales cu un hematom uriaş la cap în timpul unui meci şi a fost operat de urgenţă

Reclamă

Publicat: 6 septembrie 2021, 17:03

Imagine brutală cu un luptător MMA! S-a ales cu un hematom uriaş la cap în timpul unui meci şi a fost operat de urgenţă

Imagine brutală! Un luptător s-a trezit cu o boală periculoasă chiar în timpul unui meci

Twitter Guilherme Cruz

Imagine brutală! George Mann s-a trezit cu un hematom uriaş în timpul unui meci

Accidentările sunt ameninţarea principală a luptătorilor din întreaga lume. În MMA, acestea sunt dese, iar de foarte multe ori duc chiar şi la picioare rupte sau braţe fracturate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul din One Championiship George Mann este un caz aparte. Acesta a suferit un alt tip de accidentare în meciul de Muay Thai cu Smokin ‘Jo Nattawut. În vârstă de 20 de ani, luptătorul a suferit un hematom masiv pe frunte în timpul meciului, pe care l-a şi pierdut printr-o decizie unanimă.

George Mann nu e singurul! Joanna Jedrzejczyk a păţit la fel în 2020

Cazul lui Mann a fost asemănător cu cel al luptătoarei UFC Joanna Jedrzejczyk. În timpul partidei cu Zhang Weili la UFC 248, aceasta a suferit un hematom uriaş pe frunte după un „adevărat război” de 25 de minute cu adversara din China.

La final, cele două au plecat acasă cu câte 50.000 de dolari pentru meciul denumit „Lupta serii”. Partida a fost privită de mulţi suporteri drept una dintre cele mai bune ale anului 2020.

Reclamă

Ce este un hematom

Potrivit humanitas.net, un hematom apare când un vas de sânge se rupe în creier sau între creier și craniu. Acesta stoarce ţesutul creierului şi, fiind considerat o boală periculoasă, necesită operaţie de urgenţă. Un hematom poate apărea imediat după o lovitură la cap, dar şi la săptămâni bune.

Badr Hari a fost făcut KO în mod șocant! Nu s-a mai ridicat de sub corzi

Badr Hari a fost făcut KO de Arkadiusz Wrzosek. Polonezul a fost pus la podea de două ori de Badr în prima rundă și încă o dată în repriza a doua. Acesta fugea prin ring pentru a supraviețui dar, ironic, a dat norocul peste el.

Reclamă 4 / 0/3

Wrzosek a aruncat o lovitură de picior la cap în timp ce se ghemuia ca să nu încaseze loviturile lui Badr și când a deschis ochii… surpriză! Badr era sub corzile ringului și nu se mai putea ridica.

Marocanul a dominat complet meciul cu Wrzosek, dar un moment de neatenție în defensivă a dus la acest final șocant. Polonezul a aruncat lovitura mai mult de frică iar rezultatul a surprins pe toată lumea.

Nici lui Badr Hari nu i-a venit să creadă. Acesta s-a ridicat de la podea și a început să îi intrebe pe antrenorii intrați în ring pentru a-l ridica de jos ce s-a întâmplat. Dezamăgirea a fost foarte mare pentru Badr Hari. Acesta a stat câteva minute în colțul său cu o privire pierdută.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și