Închide meniul
VIDEO

Iubita lui Ștefan Baiaram e cea mai rea olteancă din ring! Cristina Răduț își avertizează rivalele: „Să se pregătească de ce e mai rău!”

Publicat: 6 aprilie 2022, 21:54 / Actualizat: 7 aprilie 2022, 0:19

Iubita lui Ștefan Baiaram e cea mai rea olteancă din ring! Cristina Răduț își avertizează rivalele: „Să se pregătească de ce e mai rău!

Cristina Răduț este iubita lui Ștefan Baiaram

AS.ro

E cea mai rea olteancă din ring, dar și cea mai sexy. Iubita lui Ștefan Baiaram, Cristina, înșiră victoriile în drumul spre cele mai tari promoții de lupte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Răduț și-a făcut K.O. rivala de la Cluj-Napoca și îi promite o „mamă de bătaie” și viitoarei rivale.

Cristina Răduț, iubita lui Ștefan Baiaram, face senzație în ring

I-aș sugera să se pregătească de ce este mai rău„, a declarat cunoscuta luptătoare din România în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Fotbalistul Craiovei lui Mihai Rotaru poate să se plimbe liniștit noaptea pe stradă. Îl apără iubita în caz de necazuri. Campioana la kickboxing își protejează prietenii fără să ridice mâna.

Nu a trebuit să mă implic și fizic. Simpla prezență a fost de ajuns. Nu susțin lupta pe stradă, dar dacă insistă, nu mă feresc să-i lovesc„, a precizat Cristina.

Reclamă

Când era mică, Cristina Răduț nu era la fel de răbdătoare cu băieții îndrăzneți.

A trecut ceva timp, dar am fost nevoită să aplic niște scheme. Nu ies în cluburi, deci nu am cum să fiu abordată de bărbați„, a dezvăluit tânăra luptătoare.

19 ani are Ștefan Baiaram, care a impresionat în acest an la Universitatea Craiova. Jucătorul lui Laurențiu Reghecampf a înscris 4 goluri în 28 de apariții și are o cotă de piață de 750.000 de euro. A marcat chiar și împotriva rivalei din oraș, FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

Baiaram, în culmea fericirii după victoria din derby

Mă bucur ca am adus cele 3 puncte. Sunt foarte fericit ca am înscris într-un astfel de meci. Am întâlnit o echipă bună, cu un joc defensiv bun și mă bucur ca am adus cele 3 puncte.

Am avut puține emoții, dar au fost emoții constructive, nimic rău. (n.r – Reghecampf) mi-a spus să-mi fac treaba. Are mereu încredere în mine, mă încurajează mereu, și la meciuri și la antrenamente, mi-a zis să fac ce știu eu cel mai bine. Am ales să mă bucur cu suporterii. Mă bucur foarte mult pentru victorie”, a spus Ștefan Baiaram, după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Micii tricolori sunt încărcaţi cu energia calificării
Suporter.as.ro • 22 mart., 10:57
Micii tricolori sunt încărcaţi cu energia calificării! Vor să calce pe urmele idolilor şi să se califice la EURO
Diagnosticul primit de Ştefan Baiaram după duelul din careu cu Alexandru Albu
Liga 1 • 6 mart., 11:58
Diagnosticul primit de Ştefan Baiaram după duelul din careu cu Alexandru Albu, în urma căruia Rotaru a spus că „i-a spart nasul”!
Mesajul lui Ştefan Baiaram pentru Andrei Ivan, după ce atacantul a ratat un penalty cu Petrolul!
Liga 1 • 29 feb., 21:28
Mesajul lui Ştefan Baiaram pentru Andrei Ivan, după ce atacantul a ratat un penalty cu Petrolul! Ce i-a transmis autorul „dublei”
Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Se bate în meciul de rezervă al turneului la grea
FIGHT • 16 ian., 18:57
Șansă mare pentru Benny Adegbuyi! Se bate în meciul de rezervă al turneului la categoria grea
Luptă importantă pentru ”Băiatul de Aur” al kickboxingului românesc. Lătescu se bate în Glory sâmbătă
FIGHT • 30 oct., 12:58
Luptă importantă pentru ”Băiatul de Aur” al kickboxingului românesc. Lătescu se bate în Glory sâmbătă