Închide meniul

Manny Pacquiao, pregătit să revină în ring. Sportivul ar putea participa la un meci demonstrativ

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2022, 15:44

Manny Pacquiao, pregătit să revină în ring. Sportivul ar putea participa la un meci demonstrativ

Manny Pacquiao / Profimedia

Manny Pacquiao / Profimedia

Manny Pacquiao, pregătit să revină în ring. Fostul mare sportiv ar putea participa la un meci demonstrativ. Boxerul, în vârstă de 43 de ani, s-a retras anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faimosul boxer Manny Pacquiao, care s-a retras anul trecut şi a candidat pentru funcţia de preşedinte în Filipine, a declarat că se gândeşte la o revenire în ring pentru un meci demonstrativ, în ianuarie, în Arabia Saudită, împotriva francezului Jaber Zayani.

Manny Pacquiao, pregătit să revină în ring. Sportivul ar putea participa la un meci demonstrativ

Legendarul sportiv în vârstă de 43 de ani şi fost campion mondial la şase categorii diferite va avea discuţii despre o posibilă luptă la Riad împotriva fostului său partener de antrenament. „Vom începe să discutăm”, a spus Pacquiao.

Pacquiao şi-a încheiat cariera de 26 de ani după ce a pierdut la puncte în faţa cubanezului Yordenis Ugas, în august 2021.

După ce a devenit senator în 2016, sportivul a candidat pentru preşedinţia Filipinelor în acest an, dar nu a fost ales.

Reclamă

Pacquiao s-ar putea alătura listei numelor mari din box care, după ce s-au retras, s-au aventurat în circuitul meciurilor demonstrative, anunţă news.ro.

Floyd Mayweather, care s-a autointitulat „pionier al meciurilor demonstrative”, l-a dominat pe influencerul Logan Paul într-o luptă anul trecut şi a trecut de japonezul Tenshin Nasukawa, luptător de kickboxing, în decembrie 2018.

Mayweather, fostul rival al lui Pacquiao, se va întâlni cu starul japonez al artelor marţiale mixte Mikuru Asakura, într-un meci la sfârşitul acestei luni.

Reclamă 4 / 0/3

Haos în boxul mondial după ce Usyk l-a bătut iar pe Joshua

Haos în boxul mondial după week-end-ul recent încheiat. Usyk l-a învins pe Joshua pentru a doua oară, lucru ce a declanșat o reacție halucinantă a boxerului britanic, chiar în ringul din Jeddah.

Joshua a revenit în ring după câteva minute de la finalul meciului și i-a aruncat centurile lui Usyk. Apoi s-a dus la ucrainean și i-a spus ”Cum m-ai bătut tu pe mine? Nu ești puternic, cum?”, lucru ce l-a lăsat pe Usyk fără cuvinte.

La câteva clipe după, Joshua a luat microfonul și a ținut un discurs lung, la fel de haotic, în care părea ca are o cădere nervoasă sau suferă de efectul unei contuzii puternice. Acesta s-a mai calmat puțin la conferința de presă de după. Abia a doua zi, Joshua a postat un mesaj prin care și-a prezentat scuzele pentru incident. Joshua a recunoscut că suferă de anumite probleme psihice ce îl apasă la fiecare meci.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și