Închide meniul

Mayweather și Logan Paul boxează pe 6 iunie! Cei doi se bat într-un meci foarte criticat

Florian Ceafalău Publicat: 24 mai 2021, 13:42

Reclamă
Mayweather și Logan Paul boxează pe 6 iunie! Cei doi se bat într-un meci foarte criticat

Mayweather vs Logan Paul

Mayweather vs Logan Paul

Mayweather și Logan Paul boxează pe 6 iunie. Meciul dintre Floyd Mayweather și Logan Paul este unul ce stârnește deja controverse. Foarte mulți fani ai boxului critică alegerea lui Mayweather de a urca în ring cu o vedetă Youtube. Aceștia consideră că face de râs boxul și că astfel de meciuri nu ar trebui să existe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În schimb, foarte mulți fani, poate nu așa hardcore, abia așteaptă să vadă show-ul celor doi. Fratele lui Logan, Jake, tocmai ce a învins prin KO un luptător de MMA, Ben Askren.

Mayweather și Logan Paul boxează pe 6 iunie. Meciul are 6 runde

La fel ca și la meciul cu Conor McGregor, Mayweather este favorit indiscutabil, chiar dacă a ajuns la 44 de ani. Acesta nu a mai boxat pro din 2017, dar este în continuare în formă, așa cum arată imaginile postate în ultima perioadă.

Pentru Mayweather, meciul cu Logan Paul nu este decât o nouă ocazie să încaseze bani. Acesta va face câteva zeci, poate chiar 100 de milioane de dolari, vânzările de PPV urmând a fi uriașe.

Floyd Mayweather și Logan Paul boxează pe 6 iunie, pe durata a 6 runde, ceea ce echivalează cu un meci oficial. Rezultatul nu va fi înscris în palmaresul celor doi. Mayweather este oficial 50-0, deși mulți consideră că nici meciul cu McGregor nu ar trebui să fie trecut în palmares

Reclamă

Mayweather, poză fake cu sânge pe el?

Recent, Floyd a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu el acoperit cu urme de sânge. Aparent, în urma unui antrenament dificil, în care și-a avariat partenerii de sparring. În realitate, poza pare a fi fake, sute de comentarii scoțând în evidență aspectul ciudat al umelor de sânge.

”Sânge, transpirație și lacrimi pentru mine”, sunt cuvintele folosite de Mayweather, însă fanii nu l-au iertat și au taxat poza editată postată de boxer.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
Vezi toate știrile
Citește și