Închide meniul
Video

Mihai Nistor a câștigat prin K.O. meciul cu Aduashvili! Românul a făcut un meci excelent

Sebastian Cristian Publicat: 6 mai 2023, 0:04

Mihai Nistor a câștigat prin K.O. meciul cu Aduashvili

Foto: Antena Sport

  • Mihai Nistor a câștigat prin K.O. meciul cu Aduashvili
  • Românul a făcut un meci excelent

Mihai Nistor a câștigat prin K.O. meciul cu Aduashvili! Românul a făcut un meci excelent și l-a învins pe adversarul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre cei doi a putut fi urmărit exclusiv, în AntenaPLAY.

Mihai Nistor a câștigat prin K.O. meciul cu Aduashvili! Meci excelent făcut de român

Mihai Nistor a făcut un meci foarte bun, a controlat partida și a reușit să se impună fără niciun fel de problemă. Românul a fost clar pugilistul mai bun și și-a trecut în cont o nouă victorie.

Reclamă

După o serie de lovituri foarte bune, Mihai Nistor a reușit să-l trimită la podea pe Aduashvili și a câștigat prin K.O.

Flavius Biea l-a învins pe Juan Velasco și a devenit campion mondial! Românul a câștigat la puncte, după un meci foarte disputat

Flavius Biea l-a învins pe Juan Velasco și a devenit campion mondial! Românul a câștigat la puncte, după un meci foarte echilibrat.

Reclamă

Duelul dintre cei doi a putut fi urmărit pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Meciul a fost unul foarte echilibrat, argentinianul a avut momente foarte bune și chiar a reușit să-l trimită la podea pe român în runda a 6-a. Flavius Biea a avut și el momente bune, care l-au pus în dificultate pe pugilistul argentinian.

Astfel, arbitrii meciului l-au dat câștigător pe Flavius Biea, care a cucerit titlul mondial IBA, la categorie mijlocie.

Reclamă 4 / 0/3

Cum s-a pregătit Flavius Biea pentru meciul de titlu mondial

Antrenorul lui Flavius Biea, Andrei Cherecheş, a povestit cum s-a pregătit boxerul român pentru meciul de titlu mondial

Andrei Cherecheş a spus că Flavius Biea s-a antrenat intens pentru meciul de titlu mondial. Cherecheş e convins că Flavius Biea e pregătit şi că o să câştige meciul.

„Un antrenament depinde de perioada în care suntem. În perioada de volum durează poate o oră jumate antrenamentul de box sau fizic, plus încă o oră alergarea. Alergarea e de anduranţă. Se ajunge, ulterior, la un antrenament de 45 de minute. Acum, spre final, vin antrenamentele mai scurte şi intense, în care încercăm să facem mobilitatea, reflexele, să le ascuţim pentru meci.

(n.r.: câştigarea titlului IBA) Ar însemna o oportunitate să atace una dintre cele 4 centuri importante: IBF, WBA, WBC, WBO.

Foarte mulţi campioni au câştigat centura asta.

Noi ne aşteptăm să fie sala plină. E un eveniment organizat şi creat în totalitate la noi, aici”, a declarat Andrei Cherecheş în exclusivitate în emisiunea AS.ro LIVE.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pe Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Susţinere masivă pentru naţională la meciul cu Columbia, transmis pe Antena 1 și AntenaPLAY
AntenaPLAY • 25 mart., 19:11
Susţinere masivă pentru naţională la meciul cu Columbia, transmis pe Antena 1 și AntenaPLAY! Câte bilete au cumpărat fanii români
Premieră pentru naţională la meciul România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)!
AntenaPLAY • 25 mart., 18:05
OFICIAL | Premieră pentru naţională la meciul România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)! Anunţul FRF
Florin Tănase, înainte de Columbia - România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 17 mart., 18:15
Florin Tănase, înainte de Columbia – România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY: „Trebuie să facem un meci mare”
Alpe Adria Cup Final Four | SCM Timişoara - Dabrowa Gornicza, 20:00, LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 13 mart., 21:15
Alpe Adria Cup Final Four | SCM Timişoara, învinsă dramatic în marea finală, live în AntenaPLAY