Close
Video

„Minerul” Pîrtea Jr, pregătit să-l facă KO pe militarul Mihai Iorga: „Să nu vină cu vreun TAB care rămâne pe drumuri!”. iFight HEROES „Marea Confruntare” (AntenaPLAY, 19:30 și Antena 1, 23:30)

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 24 iunie 2022, 17:58

Meciul dintre „Minerul” Pîrtea Jr şi Mihai Iorga este unul dintre cele mai aşteptate de la gala iFight HEROES „Marea Confruntare”, care va fi LIVE VIDEO pe AntenaPLAY, de la 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30.

Reclamă

"Minerul" Pîrtea Jr va lupta la iFight HEROES „Marea Confruntare” / Antena Sport

Prietenul lui Alex Velea din cuşcă i-a pus gând rău adversarului său, care este militar. Florin Pîrtea l-a avertizat pe Mihai Iorga, cel care vine de pe tanc să distrugă tot în gala iFight Heroes.

Reclamă

„Minerul” Pîrtea Jr, pregătit pentru a-l face KO pe militarul Mihai Iorga la iFight HEROES „Marea Confruntare”

Mihai Iorga e pregătit ca de război pentru bătălia cu juniorul Pîrtea. Angajat în Armata Română, Iorga e gată să intre cu tancul în cuşcă, numai să-şi doboare adversarul.

(Reporter: Vine adversarul cu tancul?) Să nu vină cu vreun TAB din acela care rămâne pe drumuri. Să vină cu un tanc capabil pentru mine, dacă se poate.

Eu fac sport de la vârsta de 7 ani. Într-adevăr, el este militar, numai că eu acest sport îl practic de înainte ca el să facă armată şi ce vrea el. Trebuie să fiu luat în considerare, aici e sport, nu suntem la război„, a fost mesajul pentru adversar.

„Minerul” Pîrtea Jr este fratele mai mic al lui Aurel „Mineru” Pîrtea, multiplul campion mondial la kempo şi cu un palmares spectaculos în MMA-ul profesionist. Părinţii lor sunt foşti sportivi, practicând caiac-canoe.

Reclamă

Sunt stăpân pe mine, ma simt ok, aştept lupta cu nerăbdare. Sunt foarte bine! Am avut lupte întotdeauna, asta e cariera mea şi îmi asum ce urmează. O să fie bine.

(Reporter: La ce te gândeşti când intri în ring?) Mă gândesc să mă ţin de planul meu, să îmi duc strategia până la capăt. Acum o să vedem ce iese. Grija pentru ei (n.r. pentru părinţi) e întotdeauna, indiferent de zi. Chit că am meci, chit că nu„, a declarat „Minerul” Pîrtea Jr. la Antena Sport.

Mihai Iorga vine direct de pe tanc în cuşca de MMA

Armata mi-a schimbat viata” spune militarul care visează să ajungă mare campion în cuşcă.

Eu sunt fascinat de tancuri, de şenilate. Armata m-a maturizat foarte mult şi mi-a schimbat viaţa. De mic am iubit haina militară şi mi-am dorit să ajung în cadrul armatei„, a spus Mihai Iorga pentru Antena Sport.

Mihai Iorga are 25 de ani. De la 8 face judo, iar de când a devenit major a trecut la luptele spectaculoase din cuşcă.

Să devin campionul promoţiei Heroes„, a spus Mihai Iorga când a fost întrebat despre visul său în MMA.

Sunt un războinic” – aşa se prezintă Mihai Iorga.

Fight card-ul de la iFight HEROES

FIGHT ⚔️ CARD
1. 84kg Radu Zarioiu 🇷🇴 vs Laurențiu Bucă 🇷🇴
2. 100kg Mădălin Pîrvulescu 🇷🇴 vs Lorenzo Stoica 🇷🇴
3. HWGP Zsolt Balla 🇷🇴 vs Florin Dănilă 🇷🇴
4. HWGP Janos Csukas 🇷🇴 vs Alin Constantinescu 🇷🇴
5. 84kg Alin Chirilă 🇷🇴 vs Alexandru Curcudel 🇷🇴
6. 70kg Cristian Iorga 🇷🇴 vs Denis Crețu 🇲🇩
7. 70kg Florin Pîrtea 🇷🇴 vs Mihai Iorga 🇷🇴
8. 84kg Ion Pascu 🇷🇴 vs Jonathan Bosuku 🇫🇷iFight HEROES „Marea Confruntare”

Gala iFight Heroes „Marea Confruntare” va începe în scurt timp la Circul Metropolitan Bucureşti. Spectacolul din cuşcă va fi LIVE VIDEO pe AntenaPLAY, de la 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
12:29 Tragedie uriaşă: baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit chiar în ziua în care împlinea 18 ani 12:21 Dumitru Dragomir, reacţie vehementă după FCSB – Chindia 3-2: „E haos acolo”. Ce spune despre debutul lui Vadim Raţă 11:52 David Popovici, în finala probei de 200 de metri liber, LIVE TEXT, ora 19:06. Sportivul este favorit pentru o nouă medalie la Campionatul European 11:48 David Popovici, moment incredibil la Foro Italico: „E David! E David! Te rog, câştigă medalia” 11:22 Pavol Safranko, transferul de grupele Conference League, la FCSB! Rupe contractul chiar azi 11:08 Cristian Tudor Popescu îi dă credit lui Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a reuşit să triumfe la Toronto: „Se vede rolul antrenorului” 10:39 Gazzetta dello Sport nu-l iartă pe Ionuţ Radu, după autogolul incredibil din partida Fiorentina – Cremonese 3-2: „Crimă: înscrie în propria poartă” 10:11 Simona Halep, oficial înapoi în Top 10 WTA. Urcare importantă pentru „Simo”, după ce a câştigat turneul de la Toronto 9:29 Splash! Vedete la apă Bănel Nicoliță a câștigat finala săptămânii și premiul de 10.000 lei 9:27 Antonio Conte şi Thomas Tuchel, primele reacţii după conflictul de la finalul partidei Chelsea – Tottenham 2-2
Pe același subiect
Florin Pîrtea şi Aurel Pîrtea
Extra • 29 iun., 10:15
AS.ro LIVE | Florin Pîrtea a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. „Minerul Jr” din MMA, dezvăluiri de senzație din „cuşcă”
„Minerul” Pîrtea Jr
FIGHT • 25 iun., 1:00
„Minerul” Pîrtea Jr, câştigător la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Prietenul lui Alex Velea l-a învins cu emoţii pe Mihai Iorga!
Sandu Lungu, în sala de forță
FIGHT • 24 iun., 11:02
Sandu Lungu, nerăbdător înaintea galei iFight Heroes “Marea Confruntare”: “Poate deveni o gală internațională, de prestigiu!” (Antena Play, 19:30 și Antena 1, 23:30)
Close