Închide meniul
Video

Reacția lui Uku Jurjendal, după ce l-a distrus pe Badr Hari, în Glory 89: ”E un vis împlinit”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2023, 12:24

Reacția lui Uku Jurjendal, după ce l-a distrus pe Badr Hari, în Glory 89

Badr Hari, trimis la podea în Glory 89 / Facebook Glory Kickboxing

Reacția lui Uku Jurjendal, după ce l-a distrus pe Badr Hari, în Glory 89 a venit chiar în ring. Pentru estonian, e un vis împlinit succesul în fața celebrului marocan, obținut live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uku l-a năucit pe Badr Hari cu mai multe directe de dreapta care l-au trimis la podea în trei rânduri pe veteranul de 38 de ani, care a fost numărat de 4 ori în primele două reprize, înainte ca arbitrul să oprească lupta.

Reacția lui Uku Jurjendal, după ce l-a distrus pe Badr Hari, în Glory 89

Pentru Jurjendal, urmează piramida din decembrie, Glory Grand Prix, unde va lupta pentru 500.000 de dolari. Primul său adversar va fi Bahram Rajabzadeh, azerul care l-a învins în august, la Rotterdam.

”E un vis împlinit, nu pot descrie acest moment, sunt multe emoții. Le mulțumesc fanilor de peste tot.

Va fi o rejucare pentru mine la piramida din decembrie, cu Bahram Rajabzadeh. Știu cum să îl înving acum”, a spus estonianul, după victoria din Bulgaria.

Reclamă

Lovitura care l-a făcut praf pe Badr Hari, în Glory 89

Spre finalul primei reprize, celebrul luptător marocan a fost trimis la podea cu o lovitură de dreapta uriașă aruncată de estonian.

Ajuns la 38 de ani, Badr Hari și-a revenit cu greu după lovitura de dreapta încasată și a fost numărat de două ori pe finalul primei reprize.

Marocanul nu a avut reacție nici în debutul reprizei secunde și a mai fost numărat în două rânduri. Conform regulamentului, arbitrul a oprit lupta pierdută prin TKO de bunul prieten al lui Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Stoica l-a distrus pe Badr Hari, înainte de Glory 89

Andrei Stoica l-a distrus pe Badr Hari, înainte de Glory 89 și a anunțat că marocanul ar trebui să se retragă.

„Cariera lui Badr Hari este apusă, întelegi? Eu zic că eu cu Bogdan suntem modele mai demne de urmat decât modleul Badr Hari, având în vedere viaţa lui tumultoasă şi toate problemele prin care a trecut.

Eu cred că ar trebui să se retragă, din punctul meu de vedere. El n-a mai câştigat un meci de opt ani de zile„, a spus Andrei Stoica în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și