Rico și-a distrus toți adversarii! Marocanul din finală a terminat meciul în lacrimi! Toate fazele din gală sunt AICI

De Florian Ceafalău
Publicat: 30.01.2021, 20:20

Rico a câștigat ambele meciuri fără efort.

Rico Glory

GLORY

Rico Verhoeven a demonstrat încă o dată că este cel mai bun kickboxer din lume, și unul dintre cei mai buni grei din istorie. Acesta i-a executat fără prea mare efort pe Gerges și Khbabez, și așteaptă un meci cu adevărat solicitant în 2021.

În celelalte meciuri, Doumbe a reușit un KO impresionant cu Groenhart și și-a apărat centura, în timp ce Pereira a reușit să devină campion în GLORY și la 95kg, pe lângă titlul la 84kg din palmares.

Iată mai jos toate meciurile din gală, fază cu fază:

Finala piramidei Rico vs Khbabez

Runda 1: Marocanul se aruncă în atac din prima. Rico stă la distanță. Olandezul încearcă dreapta peste umăr. Khbabez vine aproape să boxeze. High kick pentru Rico. Low kick puternic, Khbabez acuză lovitura. Rico boxează excelent. Khbabez încasează o lovitură și se clatină. Lovituri incredibile de picior pentru Rico. Marocanul șchioapătă. 10-9 pentru Rico

Khbabez nu mai continuă. Marocanul acuză o accidentare la antebraț.

Rico câștigă piramida!

Meciul 6 Vakhitov vs Pereira, pentru titlul la 95kg

Runda 1: Vakhitov începe puternic cu câteva lovituri de picior la cap. Pereira luptă mai defensiv. Overhand de dreapta bun pentru rus. Campionul este cel care presează meciul, Pereira încearcă să boxeze. Rundă foarte bună pentru amândoi. 

Runda 2: Pereira insistă cu loviturile de genunchi, Vakhitov contrează excelent cu brațele. 20 de lovituri de genunchi pentru Pereira până acum!!! Încă o dreaptă pentru Vakhitov, rusul lovește tare. Pereira răspunde la fel. Repriza se termină în colț, cu Vakhitov în atac. 

Runda 3: Vakhitov merge înainte, Pereira încearcă să contreze. Dreaptă puternică pentru Vakhitov. Pereira ține bine distanța. O rundă cu mai puține lovituri, Vakhitov presează, Pereira pare să încetinească puțin. Rundă probabil pentru Vakhitov

Runda 4: Același stil de luptă, cu Vakhitov în atac. Rusul lovește cu piciorul și la cap și la picioare. Pereira lovește mai mult singular. Serie bună pentru rus. Lovituri puternice pentru Pereira. Vakhitov încasează un genunchi puternic. Rusul revine cu o dreaptă. Pereira caută un genunchi puternic. Vakhitov lovește puternic pe final. Runda echilibrată.

Runda 5: Ultima rundă, să vedem dacă Vakhitov își poate păstra centura. Ooo ce dreaptă pentru Vakhitov, încă una!!! Pereira trebuie să forțeze puțin în această rundă. Brazilianul încearcă lovituri spectaculoase. Vakhitov este mai mult defensiv după cele două lovituri puternice care l-au clătinat pe Pereira. Cei doi par puțin obosiți pe final de meci. Schimb de low kickuri. Genunchi din săritură pentru rus. Final de meci! 

Scorul AS.ro: 48-47 pentru Vakhitov.

Rezultatul oficial: Decizie împărțită pentru Pereira.

Meciul 5 Doumbe vs Groenhart pentru titlul la 77kg

Runda 1: Repriză atentă pentru ambii luptători. Se vede tensiunea dintre ei. Doumbe este mai eficient în lovituri. Groenhart încearcă niște croșee dar campionul e mai bun pe schimburi. Repriză de 10-9 pentru Doumbe

Runda 2: Ooo lovitură puternică pentru Doumbe, Groenhart e la podea!! Acesta se ridică cu greu. Doumbe forțează finalul, adversarul se clatină pe picioare. Groenhart conectează cu o dreaptă, Doumbe revine și el. WOW, Groenhart cade peste ring înercând o lovitură din săritură și se accidentează la spate. Meciul continuă cu greu. WOOOWWW Doumbe îl face KO pe Groenhart cu 20 de secunde rămase din meci. Incredibil KO!!! Doumbe conectează cu un overhand de dreapta!

Campionul Cedric Doumbe își păstrează centura!

Meciul 4 Khbabez vs Rigters

Repriza 1: Lovituri extrem de puternice pentru Khbabez, care lovește cât de tare poate de fiecare dată. Marocanul încearcă să boxeze de aproape. Rigters încearcă lovituri de genunchi dar mai ales să țină distanța față de adversar! Rundă greu de notat.

Runda 2: Rundă incredibilă pentru Khbabez, care îl bombardează pe Rigters din toate pozițiile. Uppercut incredibil pentru marocan. Khbabez conduce meciul în această rundă. Rigters nu poate să răspundă foarte bine din cauza presiunii lui Khbabez. Rundă de 10-9 pentru Khbabez

Runda 3: Rundă incredibilă, ambii luptători își dau lovituri puternice. Khbabez lovește numai la KO, Rigters are niște execuții superbe, duse de marocan pe picioare. Repriză uluitoare, cei doi se lovesc în continuu. Repriză de 10-9 pentru Rigters.

Câștigător la decizie majoritară Khbabez!

Meciul 3 Rico Verhoeven vs Hesdy Gerges

Runda 1: Rico pune presiune mare în startul meciului. Gerges încearcă să stea departe de Rico și să lovească pe contră. Meciul e condus de Rico, acesta îl duce din colț în colț pe Gerges. Două directe pentru Rico, încasate de Gerges. Repriză de 10-9 pentru Rico

Runda 2: Același lucru, Rico începe în ofensivă. Gerges a avut doar 2 lovituri în prima repriză, 1 de braț, 1 de picior. Presiune din partea lui Rico, Gerges nu face decât să supraviețuiască. Oooo high kick pentru Rico!!! Gerges trimite și el niște lovituri, dar nu pare să mai reziste mult. Directă puternică de dreapta pentru Rico. Gerges a lovit mai mult repriza aceasta dar nu de ajuns. Repriză de 10-9 pentru Rico, 20-18 total

Runda 3: Gerges începe mai ofensiv, meciul este mai echilibrat acum. Schimb puternic de brațe între cei doi, Rico se clatină puțin. Campionul revine cu un 1-2, încasat de Gerges. Schimb de low kick-uri între cei doi. Presiune pusă de Rico pe final de rundă. Gerges îl lovește pe Rico puțin după stop. Repriză de 10-9 pentru Rico. Victorie lejeră pentru Verhoeven.

Meciul 2: Van Soest își apără centura de campioană după 5 runde dure cu Pereira. Urmează piramida la grei.

Meciul 1: Brad Tavares îl învinge pe Donegi Abena după o decizie controversată.

—————-

Rico Verhoeven, super campionul categoriei grea, are o misiune aparent facilă în această seară. Acesta trebuia să își pună centura în joc în fața lui Jamal Ben Saddik, dar acesta din urmă s-a accidentat acum 10 zile și a renunțat la meci. În locul său, GLORY a organizat un turneu de 4 oameni.

Rico se bate cu Hesdy Gerges, un luptător bătut de două ori de Benny Adegbuyi, și o dată de Daniel Ghiță. Gerges a pierdut 5 din ultimele 7 meciuri, fiind depistat pozitiv cu steroizi după înfrângerea cu Badr Hari, acesta din urmă picând și el testul anti-doping. 

Dacă va trece de Gerges, Rico se bate cu cine câștigă dintre Tarik Khbabez, un alt marocan cunoscut românilor, și Levi Rigters, o tânără speranță a greilor în GLORY.

4 meciuri de centură în GLORY

Pe lângă piramida greilor, GLORY are încă 3 meciuri foarte puternice. Van Soest se bate cu Pereira pentru centura fetelor, Doumbe își apără titlul în fața marelui rival Murthel Groenhart la 77 kg, iar Vakhitov își pune și el centura în joc în fața lui Pereira la categoria 95kg.

Cele meciurile vor fi comentate fază cu fază pe AS.ro

AS. RO LIVE

Diana Belbiţă, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Overeem vs Rico Verhoeven
FIGHT • 2 august, 12:32
Overeem vs Rico Verhoeven! Cum au fost dezvăluite ”din greșeală” planurile pentru meciul anului în kickboxing
Diana Belbiță, victorie în UFC!
FIGHT • 25 iulie, 2:27
Diana Belbiță, victorie în UFC! ”Prințesa Războinică” s-a impus la decizie în gala din Las Vegas
Cătinaș revine în ring!
FIGHT • 23 iulie, 12:34
Cătinaș revine în ring! Luptă în aceeași gală cu Badr Hari și alte vedete din GLORY pe 4 septembrie
Antena 1
Un bărbat a descoperit un tunel secret în podeaua sufrageriei. Peste ce „comoară” a dat Colin Steer
Top citite
MERCATO 2021 | Cele mai tari mutări sunt AICI. Ramos şi Donnarumma au semnat cu PSG. Manchester United l-a luat pe Raphael Varane. Viitor incert pentru Ronaldo
1
MERCATO 2021 | Cele mai tari mutări sunt AICI. Ramos şi Donnarumma au semnat cu PSG. Manchester United l-a luat pe Raphael Varane. Viitor incert pentru Ronaldo
Ultimele știri
17:25 EXCLUSIV„Acum durerile sunt şi mai rele!” Noi detalii despre starea de sănătate a Larisei Iordache: „Se putea întâmpla, Doamne Fereşte, altceva!” 17:14 Jocurile Olimpice 2020 | Brazilia – Spania, marea finală de la Tokyo! Ibericii au elimi nat dramatic gazda Japonia 16:49 Jucătorii lui CFR Cluj se îmbogățesc dacă o elimină pe Young Boys! Primele uriașe care îi așteaptă pe fotbaliștii lui Șumudică 16:18 LIVE TEXTCFR Cluj – Young Boys (21:00). Campioana României își continuă drumul spre grupele Champions League. Echipele probabile 15:50 Nicolae Dică îl „înţeapă” pe Gigi Becali: „Când eram antrenor la FCSB mă băteam la campionat, mergeam în primăvara europeană, aveam cel mai bun atac din campionat!” 15:25 Gigi Becali aşteaptă ofertele pentru Andrei Vlad: „Mi-a zis că are o ofertă de afară și o să mi-o aducă pe masă”. Ce se întâmplă cu Messi al portarilor dacă rămâne la FCSB 14:56 Harry Kane vrea să plece cu orice preţ de la Tottenham! Golgheterul londonezilor nu s-a prezentat din nou la antrenamente. Patronul Daniel Levy a răbufnit! 14:30 Jocurile Olimpice 2020 | Brazilia s-a calificat în marea finală pentru al treilea turneu consecutiv! Cu cine se va lupta pentru aur naţionala „Selecao” 14:00 VIDEO & FOTOJocurile Olimpice 2020 LIVE BLOG | Ancuța Bodnar și Simona Radiș, AUR la dublu vâsle. România a cucerit patru medalii. Larisa Iordache e OUT 14:00 UPDATEMERCATO 2021 | Cele mai tari mutări sunt AICI. Ramos şi Donnarumma au semnat cu PSG. Manchester United l-a luat pe Raphael Varane. Viitor incert pentru Ronaldo
Close