Închide meniul

Rico și-a distrus toți adversarii! Marocanul din finală a terminat meciul în lacrimi! Toate fazele din gală sunt AICI

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 30 ianuarie 2021, 20:20

Rico și-a distrus toți adversarii! Marocanul din finală a terminat meciul în lacrimi! Toate fazele din gală sunt AICI

GLORY

Rico Glory

Rico Verhoeven a demonstrat încă o dată că este cel mai bun kickboxer din lume, și unul dintre cei mai buni grei din istorie. Acesta i-a executat fără prea mare efort pe Gerges și Khbabez, și așteaptă un meci cu adevărat solicitant în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În celelalte meciuri, Doumbe a reușit un KO impresionant cu Groenhart și și-a apărat centura, în timp ce Pereira a reușit să devină campion în GLORY și la 95kg, pe lângă titlul la 84kg din palmares.

Iată mai jos toate meciurile din gală, fază cu fază:

Finala piramidei Rico vs Khbabez

Runda 1: Marocanul se aruncă în atac din prima. Rico stă la distanță. Olandezul încearcă dreapta peste umăr. Khbabez vine aproape să boxeze. High kick pentru Rico. Low kick puternic, Khbabez acuză lovitura. Rico boxează excelent. Khbabez încasează o lovitură și se clatină. Lovituri incredibile de picior pentru Rico. Marocanul șchioapătă. 10-9 pentru Rico

Reclamă

Khbabez nu mai continuă. Marocanul acuză o accidentare la antebraț.

Rico câștigă piramida!

Meciul 6 Vakhitov vs Pereira, pentru titlul la 95kg

Reclamă 4 / 0/3

Runda 1: Vakhitov începe puternic cu câteva lovituri de picior la cap. Pereira luptă mai defensiv. Overhand de dreapta bun pentru rus. Campionul este cel care presează meciul, Pereira încearcă să boxeze. Rundă foarte bună pentru amândoi. 

Runda 2: Pereira insistă cu loviturile de genunchi, Vakhitov contrează excelent cu brațele. 20 de lovituri de genunchi pentru Pereira până acum!!! Încă o dreaptă pentru Vakhitov, rusul lovește tare. Pereira răspunde la fel. Repriza se termină în colț, cu Vakhitov în atac. 

Runda 3: Vakhitov merge înainte, Pereira încearcă să contreze. Dreaptă puternică pentru Vakhitov. Pereira ține bine distanța. O rundă cu mai puține lovituri, Vakhitov presează, Pereira pare să încetinească puțin. Rundă probabil pentru Vakhitov

Runda 4: Același stil de luptă, cu Vakhitov în atac. Rusul lovește cu piciorul și la cap și la picioare. Pereira lovește mai mult singular. Serie bună pentru rus. Lovituri puternice pentru Pereira. Vakhitov încasează un genunchi puternic. Rusul revine cu o dreaptă. Pereira caută un genunchi puternic. Vakhitov lovește puternic pe final. Runda echilibrată.

Runda 5: Ultima rundă, să vedem dacă Vakhitov își poate păstra centura. Ooo ce dreaptă pentru Vakhitov, încă una!!! Pereira trebuie să forțeze puțin în această rundă. Brazilianul încearcă lovituri spectaculoase. Vakhitov este mai mult defensiv după cele două lovituri puternice care l-au clătinat pe Pereira. Cei doi par puțin obosiți pe final de meci. Schimb de low kickuri. Genunchi din săritură pentru rus. Final de meci! 

Scorul AS.ro: 48-47 pentru Vakhitov.

Rezultatul oficial: Decizie împărțită pentru Pereira.

Reclamă

Meciul 5 Doumbe vs Groenhart pentru titlul la 77kg

Runda 1: Repriză atentă pentru ambii luptători. Se vede tensiunea dintre ei. Doumbe este mai eficient în lovituri. Groenhart încearcă niște croșee dar campionul e mai bun pe schimburi. Repriză de 10-9 pentru Doumbe

Runda 2: Ooo lovitură puternică pentru Doumbe, Groenhart e la podea!! Acesta se ridică cu greu. Doumbe forțează finalul, adversarul se clatină pe picioare. Groenhart conectează cu o dreaptă, Doumbe revine și el. WOW, Groenhart cade peste ring înercând o lovitură din săritură și se accidentează la spate. Meciul continuă cu greu. WOOOWWW Doumbe îl face KO pe Groenhart cu 20 de secunde rămase din meci. Incredibil KO!!! Doumbe conectează cu un overhand de dreapta!

Campionul Cedric Doumbe își păstrează centura!

Meciul 4 Khbabez vs Rigters

Repriza 1: Lovituri extrem de puternice pentru Khbabez, care lovește cât de tare poate de fiecare dată. Marocanul încearcă să boxeze de aproape. Rigters încearcă lovituri de genunchi dar mai ales să țină distanța față de adversar! Rundă greu de notat.

Runda 2: Rundă incredibilă pentru Khbabez, care îl bombardează pe Rigters din toate pozițiile. Uppercut incredibil pentru marocan. Khbabez conduce meciul în această rundă. Rigters nu poate să răspundă foarte bine din cauza presiunii lui Khbabez. Rundă de 10-9 pentru Khbabez

Runda 3: Rundă incredibilă, ambii luptători își dau lovituri puternice. Khbabez lovește numai la KO, Rigters are niște execuții superbe, duse de marocan pe picioare. Repriză uluitoare, cei doi se lovesc în continuu. Repriză de 10-9 pentru Rigters.

Câștigător la decizie majoritară Khbabez!

Meciul 3 Rico Verhoeven vs Hesdy Gerges

Runda 1: Rico pune presiune mare în startul meciului. Gerges încearcă să stea departe de Rico și să lovească pe contră. Meciul e condus de Rico, acesta îl duce din colț în colț pe Gerges. Două directe pentru Rico, încasate de Gerges. Repriză de 10-9 pentru Rico

Runda 2: Același lucru, Rico începe în ofensivă. Gerges a avut doar 2 lovituri în prima repriză, 1 de braț, 1 de picior. Presiune din partea lui Rico, Gerges nu face decât să supraviețuiască. Oooo high kick pentru Rico!!! Gerges trimite și el niște lovituri, dar nu pare să mai reziste mult. Directă puternică de dreapta pentru Rico. Gerges a lovit mai mult repriza aceasta dar nu de ajuns. Repriză de 10-9 pentru Rico, 20-18 total

Runda 3: Gerges începe mai ofensiv, meciul este mai echilibrat acum. Schimb puternic de brațe între cei doi, Rico se clatină puțin. Campionul revine cu un 1-2, încasat de Gerges. Schimb de low kick-uri între cei doi. Presiune pusă de Rico pe final de rundă. Gerges îl lovește pe Rico puțin după stop. Repriză de 10-9 pentru Rico. Victorie lejeră pentru Verhoeven.

Meciul 2: Van Soest își apără centura de campioană după 5 runde dure cu Pereira. Urmează piramida la grei.

Meciul 1: Brad Tavares îl învinge pe Donegi Abena după o decizie controversată.

—————-

Rico Verhoeven, super campionul categoriei grea, are o misiune aparent facilă în această seară. Acesta trebuia să își pună centura în joc în fața lui Jamal Ben Saddik, dar acesta din urmă s-a accidentat acum 10 zile și a renunțat la meci. În locul său, GLORY a organizat un turneu de 4 oameni.

Rico se bate cu Hesdy Gerges, un luptător bătut de două ori de Benny Adegbuyi, și o dată de Daniel Ghiță. Gerges a pierdut 5 din ultimele 7 meciuri, fiind depistat pozitiv cu steroizi după înfrângerea cu Badr Hari, acesta din urmă picând și el testul anti-doping. 

Dacă va trece de Gerges, Rico se bate cu cine câștigă dintre Tarik Khbabez, un alt marocan cunoscut românilor, și Levi Rigters, o tânără speranță a greilor în GLORY.

4 meciuri de centură în GLORY

Pe lângă piramida greilor, GLORY are încă 3 meciuri foarte puternice. Van Soest se bate cu Pereira pentru centura fetelor, Doumbe își apără titlul în fața marelui rival Murthel Groenhart la 77 kg, iar Vakhitov își pune și el centura în joc în fața lui Pereira la categoria 95kg.

Cele meciurile vor fi comentate fază cu fază pe AS.ro

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale Vezi toate știrile
Citește și