EXCLUSIV

Sandu Lungu, nerăbdător înaintea galei iFight Heroes “Marea Confruntare”: “Poate deveni o gală internațională, de prestigiu!” (Antena Play, 19:30 și Antena 1, 23:30)

De Cosmin Cioboată
Publicat: 24 iunie 2022, 11:02

Sandu Lungu (47 de ani) s-a arătat extrem de nerăbdător înaintea galei-fenomen iFight Heroes “Marea Confruntare”, care va putea fi urmărită pe Antena Play, de la ora 19:30, și pe Antena 1, de la 23:30.

Reclamă
Sandu Lungu, în sala de forță

Sandu Lungu, în sala de forță / as.ro

Sandu Lungu privește cu mult optimism și entuziasm evoluția galei iFight Heroes, care a ajuns la episodul 4.

Reclamă

Sandu Lungu, nerăbdător înaintea galei iFight Heroes “Marea Confruntare”

Fostul mare luptător român de MMA, kickboxing și judo este încrezător că gala transmisă la Antena 1 poate deveni un eveniment de prestigiu, recunoscut la nivel internațional.

“Doamne ajută la cât mai multe (n.r. – gale iFight Heroes). La noi încă e puțin, dar bine că există. Eu zic că dacă sunt serioși, pot să o transforme într-o gală de nivel internațional, chiar puternică, de prestigiu. Au nevoie de eroi, de gale multe.

Fac o comparație cu UFC, care săptămânal au gale. La noi măcar o dată pe lună dacă ar fi, ar fi ceva. Trebuie crescuți niște luptători, niște eroi. Se lucrează la asta, ca să construiești niște eroi ai nevoie de câțiva ani, de meciuri cu adversari puternici. Doar așa faci meciuri tari, frumoase și spectaculoase și te ține minte lumea.”, a spus Sandu Lungu, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Sandu Lungu așteaptă noul val din MMA-ul românesc: „Nu poți să tragi de bătrâni la nesfârșit”

Lungu a vorbit și despre “veteranul” Ion Pascu. “Bombardierul”, ajuns la vârsta de 40 de ani, este pregătit să facă show din nou, în ringul iFight Heroes.

Sandu Lungu așteaptă cu mare interes noul val de luptători români care le va călca pe urme lui și lui Ion Pascu.

“A ajuns și el la o vârstă, cum sunt și eu (n.r. – despre Ion Pascu). Acum ar trebui să vină din urmă. Nu poți să tragi de bătrâni la nesfârșit. Are și el o viață. Eu am început în 2005, iar el în 2008. Și atunci au venit de afară și au fost niște gale frumușele.”, a mai declarat Sandu Lungu.

iFight HEROES „Marea Confruntare” va fi LIVE VIDEO pe Antena Play, de la ora 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30

Fight card-ul de la iFight HEROES:

1. 84kg Radu Zarioiu   vs Laurențiu Bucă
2. 100kg Mădălin Pîrvulescu   vs Lorenzo Stoica
3. HWGP Zsolt Balla   vs Florin Dănilă
4. HWGP Janos Csukas   vs Alin Constantinescu
5. 84kg Alin Chirilă   vs Alexandru Curcudel
6. 70kg Cristian Iorga   vs Denis Crețu
7. 70kg Florin Pîrtea   vs Mihai Iorga
8. 84kg Ion Pascu  vs Jonathan Bosuku

Bombardierul” Pascu şi „Mutantul” Franţei şi-au umflat muşchii înainte de iFight HEROES! Înainte să se bată la circ, cei doi şi-au umflat muşchii la mall.

iFight HEROES „Marea Confruntare” va fi LIVE VIDEO pe Antena Play, de la ora 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30

„Bombardierul” Pascu s-a amuzat pe seama adversarului său înainte să se bată în cuşca de MMA.

„Are niște picioare mai mari decât ale mele și laba piciorului e foarte mare! Cred a de asta îi zice Mutantul”, s-a amuzat Pascu.

„Eu sunt Mutantul din X-Men. Nu sunt om, sunt super erou!”, a replicat francezul Jonathan Bosuku.

iFight HEROES „Marea Confruntare” este vineri pe Antena Play (19:30) şi pe Antena 1 (23:30)

Balla, adversarul colosului de 180 kilograme, Dănilă, va pleca din cuşcă la nunta fratelui sau. „Va fi un meci tare! Atât pot să-i asigur”, i-a transmis Dănilă.

 

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
17:05 Mesajul lui David Popovici pentru Robert Glință, înaintea finalei de la 50 de metri spate de la Campionatul Mondial de Natație 16:55 Robert Glinţă luptă pentru medalia de aur la Campionatul Mondial de Nataţie! Finala la 50 de metri spate, LIVE VIDEO (19:02) 16:34 Simona Halep, dezvăluiri emoţionante despre sacrificiile făcute pentru a deveni campioană: „Este presiune când e vorba de banii familiei!” 16:30 Istvan Kovacs va arbitra în Africa! Cu ce sumă va fi recompensat arbitrul român 15:57 FCSB s-a despărţit de Gabriel Simion. Gigi Becali îl considera noul „Pintilii”, dar i-a reziliat contractul 15:19 Video„Bombardierul” Pascu îi plânge de milă „Mutantului” Franţei după ce l-a învins prin „Heel Hook”: „Îmi pare rău, s-ar putea să îi fi rupt ligamentul!”. Jonathan Bosuku, ajutat de medici în „cuşcă” 15:01 Gică Hagi, încă o lovitură pe piaţa transferurilor. Farul a adus un internaţional din Benin 14:35 FotoLionel Messi a împlinit 35 de ani şi s-a descătuşat. Imagini de senzaţie de la petrecerea din Ibiza 14:24 Dan Petrescu anunţă că Ciprian Deac va juca până la 41 de ani! „Ştiţi că la test a fost cel mai bun” 13:45 Dan Petrescu consideră incredibilă performanţa lui David Popovici: „Ceva care nu se întâmplă în România”
Pe același subiect
"Bombardierul" Pascu
FIGHT • 15:19
„Bombardierul” Pascu îi plânge de milă „Mutantului” Franţei după ce l-a învins prin „Heel Hook”: „Îmi pare rău, s-ar putea să îi fi rupt ligamentul!”. Jonathan Bosuku, ajutat de medici în „cuşcă”
„Minerul” Pîrtea Jr
FIGHT • 1:00
„Minerul” Pîrtea Jr, câştigător la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Prietenul lui Alex Velea l-a învins cu emoţii pe Mihai Iorga!
Mădălin Pîrvulescu
FIGHT • 0:47
Mădălin Pîrvulescu a făcut show la iFight Heroes „Marea confruntare”. Luptătorul fermier l-a umplut de sânge pe Lorenzo Stoica şi îşi continuă seria de senzaţie!
Close