Închide meniul
EXCLUSIV

Sandu Lungu, nerăbdător înaintea galei iFight Heroes “Marea Confruntare”: “Poate deveni o gală internațională, de prestigiu!” (Antena Play, 19:30 și Antena 1, 23:30)

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iunie 2022, 11:02

Sandu Lungu, nerăbdător înaintea galei iFight Heroes “Marea Confruntare”: “Poate deveni o gală internațională, de prestigiu!” (Antena Play, 19:30 și Antena 1, 23:30)

Sandu Lungu revine în MMA

Sandu Lungu, în sala de forță / as.ro

Sandu Lungu (47 de ani) s-a arătat extrem de nerăbdător înaintea galei-fenomen iFight Heroes “Marea Confruntare”, care va putea fi urmărită pe Antena Play, de la ora 19:30, și pe Antena 1, de la 23:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandu Lungu privește cu mult optimism și entuziasm evoluția galei iFight Heroes, care a ajuns la episodul 4.

Sandu Lungu, nerăbdător înaintea galei iFight Heroes “Marea Confruntare”

Fostul mare luptător român de MMA, kickboxing și judo este încrezător că gala transmisă la Antena 1 poate deveni un eveniment de prestigiu, recunoscut la nivel internațional.

“Doamne ajută la cât mai multe (n.r. – gale iFight Heroes). La noi încă e puțin, dar bine că există. Eu zic că dacă sunt serioși, pot să o transforme într-o gală de nivel internațional, chiar puternică, de prestigiu. Au nevoie de eroi, de gale multe.

Fac o comparație cu UFC, care săptămânal au gale. La noi măcar o dată pe lună dacă ar fi, ar fi ceva. Trebuie crescuți niște luptători, niște eroi. Se lucrează la asta, ca să construiești niște eroi ai nevoie de câțiva ani, de meciuri cu adversari puternici. Doar așa faci meciuri tari, frumoase și spectaculoase și te ține minte lumea.”, a spus Sandu Lungu, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Sandu Lungu așteaptă noul val din MMA-ul românesc: „Nu poți să tragi de bătrâni la nesfârșit”

Lungu a vorbit și despre “veteranul” Ion Pascu. “Bombardierul”, ajuns la vârsta de 40 de ani, este pregătit să facă show din nou, în ringul iFight Heroes.

Sandu Lungu așteaptă cu mare interes noul val de luptători români care le va călca pe urme lui și lui Ion Pascu.

“A ajuns și el la o vârstă, cum sunt și eu (n.r. – despre Ion Pascu). Acum ar trebui să vină din urmă. Nu poți să tragi de bătrâni la nesfârșit. Are și el o viață. Eu am început în 2005, iar el în 2008. Și atunci au venit de afară și au fost niște gale frumușele.”, a mai declarat Sandu Lungu.

Reclamă 4 / 0/3

iFight HEROES „Marea Confruntare” va fi LIVE VIDEO pe Antena Play, de la ora 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30

Fight card-ul de la iFight HEROES:

1. 84kg Radu Zarioiu   vs Laurențiu Bucă
2. 100kg Mădălin Pîrvulescu   vs Lorenzo Stoica
3. HWGP Zsolt Balla   vs Florin Dănilă
4. HWGP Janos Csukas   vs Alin Constantinescu
5. 84kg Alin Chirilă   vs Alexandru Curcudel
6. 70kg Cristian Iorga   vs Denis Crețu
7. 70kg Florin Pîrtea   vs Mihai Iorga
8. 84kg Ion Pascu  vs Jonathan Bosuku

Bombardierul” Pascu şi „Mutantul” Franţei şi-au umflat muşchii înainte de iFight HEROES! Înainte să se bată la circ, cei doi şi-au umflat muşchii la mall.

iFight HEROES „Marea Confruntare” va fi LIVE VIDEO pe Antena Play, de la ora 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30

„Bombardierul” Pascu s-a amuzat pe seama adversarului său înainte să se bată în cuşca de MMA.

„Are niște picioare mai mari decât ale mele și laba piciorului e foarte mare! Cred a de asta îi zice Mutantul”, s-a amuzat Pascu.

Reclamă

„Eu sunt Mutantul din X-Men. Nu sunt om, sunt super erou!”, a replicat francezul Jonathan Bosuku.

iFight HEROES „Marea Confruntare” este vineri pe Antena Play (19:30) şi pe Antena 1 (23:30)

Balla, adversarul colosului de 180 kilograme, Dănilă, va pleca din cuşcă la nunta fratelui sau. „Va fi un meci tare! Atât pot să-i asigur”, i-a transmis Dănilă.

 

Recomandări
  • Sandu Lungu, nerăbdător înaintea galei iFight Heroes “Marea Confruntare”
  • “Poate deveni o gală internațională, de prestigiu!”

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și