Închide meniul
VIDEO

Imagini şocante în timpul unui meci de box! Un pugilist a început să lovească un adversar „invizibil”: „Este cel mai tulburător lucru!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iunie 2022, 17:00 / Actualizat: 8 iunie 2022, 20:10

Imagini şocante în timpul unui meci de box! Un pugilist a început să lovească un adversar „invizibil: „Este cel mai tulburător lucru!

Un pugilist a început să lovească un adversar "invizibil"

Imagini tulburătoare în timpul unui meci de box / Captură Twitter

Imagini tulburătoare în timpul unui meci de box. Simiso Buthelezi i-a speriat pe fani, după ce s-a întors cu spatele la adversar şi a început să lovească un adversar „invizibil” în aer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a petrecut în timpul unui meci de box din Africa de Sud. În primele runde, Buthelezi și-a băgat oponentul, pe Mntungwa, în corzi. Situaţia a luat o întorsătura neaşteptată când Buthelezi s-a întros cu spatele la adversar.

Imagini tulburătoare în timpul unui meci de box! Un pugilist a început să lovească un adversar „invizibil”

Pugilistul dădea impresia că nu ştie unde se află şi a început să lovească în aer un adversar „invizibil”. Imaginile au făcut înconjurul internetului, iar fanii au fost uluiţi.

„Absolut înfiorător. Sper că ești bine frate”, „Nu am mai văzut așa ceva într-un meci” sau „Este cel mai tuburător lucru pe care l-am văzut într-un ring”, au fost doar câteva dintre comentariile celor care au văzut imaginile tulburătoare.

Reclamă

Potrivit Sport Bible, Simiso Buthelezi se află într-o stare bună şi va face în scurt timp un set de analize.

Nepotul lui Muhammad Ali face spectacol în ring

Nico Ali calcă pe urmele legendarului Muhammad Ali. În ultimul mecu, tânărul de 21 de ani şi-a învins adversarul, pe Alejandro Ibarra, prin K.O. în două minute şi are un record perfect.

Nepotul lui Muhhamad Ali a câştigat meciul de la gala din Las Vegas în doar două minute. Şi-a învins adversarul prin K.O. şi a ajuns la cinci victorii consecutive din tot atâtea partide.

Reclamă 4 / 0/3

„Lucruri de genul acesta se întâmplă când munceşti. Îmi readuc bunicul la viaţă şi din acest motiv mama se emoţionează. Îşi vede tatăl din nou şi aude numele lui din nou”, a transmis Nico Ali, citat de The Sun.

Nico Ali Walsh, nepotul lui “The Greatest” Ali, a câştigat în luna august a anului trecut primul său meci de box la profesionişti. L-a învins atunci, prin KO tehnic, pe Jordan Weeks, într-un meci la categoria mijlocie, la o gală desfăşurată în Oklahoma. Meciul a durat doar un minut şi 49 de secunde.

Nico Ali Walsh este fiul lui Robert Walsh şi al Rashedei Ali Walsh, fiica lui Muhammad Ali. “Evident, m-am gândit mult la bunicul meu. Îmi lipseşte. A fost o călătorie emoţională. Pare să fie multă presiune, dar pentru mine este doar bunicul meu”, a declarat pugilistul după meci, potrivit news.ro.

Muhammad Ali, supranumit “The Greatest”, a încetat din viaţă în iunie 2016, la vârsta de 74 de ani.

Tyson Fury l-a ”omorât” pe Whyte în noaptea de Înviere

Tyson Fury l-a ”omorât” pe Whyte după un uppercut în runda a 6-a. Meciul a fost unul tensionat, dar controlat în totalitate de Fury. Acesta a reușit o combinație spectaculoasă, iar arbitrul a oprit meciul. Deși Whyte s-a ridicat în picioare, nu a putut să își țină echilibrul.

Cel poreclit ”Regele Țiganilor” și-a anunțat retragerea din boxul profesionist după victoria cu Whyte. Mai mult, Fury a luat microfonul și a cântat la finalul meciului, alături de cei peste 90.000 de fani de pe Wembley. Imaginile au fost pur și simplu epocale!

Reclamă

Tyson Fury a câștigat spectaculos cu Whyte, printr-un KO în runda a 6-a. Apoi, britanicul și-a anunțat retragerea. ”Cum te poți retrage mai frumos? Sunt 94.000 de oameni în tribune. Cred că este decizia cea mai bună”, a spus Fury în ring, după meci.

Fury a declarat că se bucură că nu a lăsat meciul să continue. ”Felicitări arbitrului pentru decizia de a opri meciul. Încă un pumn și putea să aibă probleme de sănătate”, a spus campionul.

Fury și-a păstrat centura mondială WBC și titlul lineal. Acesta l-a chemat în ring pe Francis N’Gannou, campionul din UFC. Cei doi au anunțat la TV că vor lupta pe reguli hibride.

Recomandări
  • Imagini tulburătoare în timpul unui meci de box
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și