Închide meniul

Tyson Fury – Deontay Wilder | Super-duelul va fi amânat. Britanicul a fost testat pozitiv cu Covid-19

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2021, 9:18

Tyson Fury – Deontay Wilder | Super-duelul va fi amânat. Britanicul a fost testat pozitiv cu Covid-19

Tyson Fury - Deontay Wilder, amânat

Profimediaimages

Sursa respectivă a vorbit pentru AP cu condiţia să fie citată sub protecţia anonimatului, promotorii meciului discutând încă o nouă datăt pentru meci. Fury (30-0-1, 21 prin KO) şi Wilder (42-1-1, 41 prin KO) urmau să se întâlnească în 24 iulie, în T-Mobile Arena din Las Vegas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tyson Fury – Deontay Wilder a fost amânat

Britanicul a fost testat pozitiv cu coronavirus împreună cu alţi membri ai echipei sale. El se află deja în SUA pentru meci, însă probabil va reveni în Marea Britanie. Probabil meciul va fi reprogramat în octombrie.

Fury şi Wilder au mai fost adversari în decembrie 2018, la Los Angeles, şi în februarie 2020, la Las Vegas. Primul meci s-a încheiat la egalitate, iar ar doilea a fost câştigat de britanic.

Cei doi au o istorie deja cunoscută. Ambii erau neînvinși înainte de ultimul meci. Fury l-a făcut însă KO pe Wilder și i-a luat centura de campion. Cei doi au mai avut un prim meci care s-a terminat egal.

Tyson Fury – Deontay Wilder, conferinţă de presă ciudată

Conferința de presă dintre cei doi a fost una ciudată. Wilder nu a dorit să asculte deloc ceea ce se vorbește. Acesta a venit cu căști, ochelari și mască și a evitat mereu contactul vizual cu Fury. Wilder s-a mulțumit să spună doar câteva cuvinte atunci când i-a venit rândul. Este cunoscut faptul că acesta a avut o perioadă dificilă psihic după ce a fost făcut KO de Fury.

Reclamă

În schimb, Fury a oferit imagini ciudate când a venit la conferință… la bustul gol. Acesta nu a avut nicio jenă în a sta în fața a milioane de fani la fel cum stă în ring. Fury a încercat să intre în mintea lui Wilder cu diferite remarci dar nu a avut succes. Wilder și-a ținut mereu căștile pe urechi.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și