Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Visul suprem al lui Ştefan Lătescu, campionul din Glory: „Să lupt pe Arena Naţională!” Copilăria dificilă pe care a avut-o

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2023, 11:45

Reclamă
Visul suprem al lui Ştefan Lătescu, campionul din Glory: „Să lupt pe Arena Naţională! Copilăria dificilă pe care a avut-o

Visul suprem al lui Ştefan Lătescu, campionul din Glory

Ştefan Lătescu/ AS.ro LIVE

S-a aflat care este visul suprem al lui Ştefan Lătescu, campionul din Glory. Tânărul de 21 de ani a dezvăluit că şi-ar dori ca într-o zi să se lupte cu Badr Hari, pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Lătescu a făcut senzaţie la debutul în Glory, şi a obţinut prima victorie a carierei, învinângu-l pe Pascal Toure. Campionul a fost invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE.

Visul suprem al lui Ştefan Lătescu, campionul din Glory

Ştefan Lătescu a dezvăluit că a avut o copilărie plină de lipsuri, şi a trecut prin momente dificile, în încercarea de a practica sportul pe care îl iubeşte.

Întrebat ce ar face cu o sumă imensă de bani, răspunsul lui Lătescu a fost simplu. Îşi doreşte să le construiască copiilor din medii defavorizate o sală, unde să poată practica sport.

„E o lume grea, sunt adversari tari. Trebuie să te lupţi cu cei mai bun. Acesta a fost visul meu. La 21 de ani, să lupţi în K1 şi după să treci la Glory, e o etapă frumoasă, dar şi grea.

Reclamă

Am început la vârsta de 10 ani jumătate, aş fi vrut mai devreme, dar nu erau posibilităţi, veneam dintr-un sat, nici asflatat nu era. Au fost momente foarte grele, mergeam cu autobuzul la antrenament. La ţară aveam tot felul de activităţi, carăm fân, apă. De acolo am ieşit luptătorul care sunt astăzi.

Trebuie să-ţi doreşti mereu ceva de la tine, să fii mereu acolo, să-i faci mândri pe părinţii tăi.

Mă trezeam la 4 dimineaţa să-i urmăresc pe Bute, Moroşanu. Pentru mine, un copil de 11 ani, asta m-a format ca şi caracter. Dacă ei pot, eu de ce nu?

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Ce ai face cu 500.000 de dolari) Aş investi într-o sală de sport, să ajut copii, aşa cum am fost şi eu. Tot într-un sat, să le pun autobuz la dispoziţie, pentru a putea merge la antrenamente. Poate ei nu au şansa asta, şi aş putea să-i ajut treptat.

(N.r. Care este visul tău cel mai mare) Mi-aş dori să lupt cu Badr Hari pe Arena Naţională. Ar cevba unic să ajung acolo, să joc cu idolul meu”, a declarat Ştefan Lătescu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în Glory, exclusiv în AntenaPLAY

Victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în Glory, exclusiv în AntenaPLAY. Luptătorul român l-a învins la decizie unanimă pe Pascal Toure chiar la el acasă, în Franța. Gala a avut loc la Paris, dar luptătorii locali nu prea au avut succes. Cu un meci înaintea lui Lătescu, francezul Ghajji a fost învins de sîrbul Todorovic.

Lupta a fost dominată de la început până la final de Ștefan Lătescu. Românul de doar 21 de ani nu a reușit să îl pună jos pe francez, dar victoria a fost incontestabilă.

Chiar și comentatorii francezi ai galei au recunoscut superioritatea românului. Aceștia erau dezamăgiți deja din a doua rundă, văzând că Pascal este depășit total.

La final, Lătescu a declarat că vrea să îi calce pe urme lui Badr Hari. ”Chiar dacă am doar 21 de ani, vă promit că voi ajunge cel mai bun din lume. Cine este următorul?”, au fost cuvintele lui Ștefan Lătescu. Acesta le-a mulțumit și fanilor români ce au venit la Paris pentru a-l susține. Galeria românilor s-a auzit mai ales în momentul deciziei.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și