Închide meniul

Charles Leclerc a dezvăluit unde a pierdut Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Uneori faci greşeli şi înveţi din ele”

Alex Masgras Publicat: 15 septembrie 2024, 17:04

Reclamă
Charles Leclerc a dezvăluit unde a pierdut Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Uneori faci greşeli şi înveţi din ele

Charles Leclerc a dezvăluit unde a pierdut Marele Premiu al Azerbaidjanului: "Uneori faci greşeli şi înveţi din ele"

Charles Leclerc, după Marele Premiu al Azerbaidjanului / Antena Sport

Charles Leclerc a dezvăluit unde a pierdut Marele Premiu al Azerbaidjanului. Pilotul celor de la Ferrari a plecat din pole-position pentru a patra oară la Baku, dar nici anul acesta nu a reuşit să îşi treacă în cont victoria. Monegascul a încheiat pe locul doi, Oscar Piastri fiind cel care a câştigat cursa din Azerbaidjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Azerbaidjanului a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Charles Leclerc a dezvăluit unde a pierdut Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Uneori faci greşeli şi înveţi din ele”

Charles Leclerc a recunoscut la final greşeala care l-a costat victoria şi a dezvăluit că nu a fost niciodată suficient de aproape de Oscar Piastri, pentru a putea să încerce să îşi recâştige prima poziţie:

„Mi s-a părut că am avut o problemă cu maşina din momentul în care am trecut pe pneuri dure. M-am simţit foarte bine pe pneuri medii. La început de weekend am ales o setare de direcţie care ne-a condiţionat parcursul. Pe final, de vreo două ori era cât pe ce să intru în parapet. A fost foarte aproape acel moment. Din fericire am trecut peste el.

Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat cu Carlos şi cu Sergio, sper că toată lumea este în regulă. Pot să spun că a fost un duel pe care l-am gustat din plin (n.r. cu Oscar Piastri). Au fost foarte multe oportunităţi. Au fost zone în care ei erau mai rapizi, au fost viraje în care noi am fost mai rapizi. Nu am fost niciodată atât de aprope de Oscar pentru a-l ataca.

Reclamă
Reclamă

Sincer să fiu, am pierdut cursa atunci când nu am reuşit să mă apăr suficient de bine pe cât ar fi trebuit la finalul palierului de vizeză. Dar asta e. Uneori faci greşeli şi înveţi din ele”, a declarat Charles Leclerc, la finalul cursei.

După Marele Premiu al Azerbaidjanului s-a schimbat şi liderul din clasamentul constructorilor. McLaren este pe primul loc în acest moment, cu 476 de puncte, în timp ce Red Bull ocupă poziţia a doua, cu 456 de puncte. Pe locul al treilea se află Ferrari, cu 425 de puncte.

În ceea ce priveşte clasamentul piloţilor, Max Verstappen este în continuare lider, cu 313 puncte. El este urmat de Lando Norris (254 puncte), Charles Leclerc (235 puncte) şi Oscar Piastri (222 puncte).

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:02

CSM Bucureşti a învins Storhamar în Liga Campionilor! Cristina Neagu, tot mai aproape de recordul all-time de goluri marcate

18:49

Simona Halep a dat verdictul despre colaborarea dintre Patrick Mouratoglou şi Naomi Osaka! În ce relaţii a rămas cu francezul

18:48

LIVE SCOREPoli Iași – Universitatea Craiova 1-0. Kamberi a deschis scorul în Copou. Albanezul a mai ratat o ocazie uriaşă

17:58

VideoSergio Perez, dărâmat după accidentul cu Carlos Sainz din Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Dezastru! Nu mai am cuvinte”

17:54

LIVE SCORETottenham – Arsenal 0-1! Radu Drăgușin a fost rezervă! Barcelona joacă ACUM pe terenul celor de la Girona

17:40

LIVE VIDEOFC Porto – Farense 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Galeno a deschis scorul din penalty. Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku 4 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul”
Citește și