Închide meniul

Clauza din contractul lui Max Verstappen care îi permite să plece de la Red Bull. Cum poate avea drum liber spre Mercedes

Alex Ioniță Publicat: 5 martie 2024, 18:47

Reclamă
Clauza din contractul lui Max Verstappen care îi permite să plece de la Red Bull. Cum poate avea drum liber spre Mercedes

Clauza din contractul lui Max Verstappen care îi permite să plece de la Red Bull

Max Verstappen / Profimedia

Clauza din contractul lui Max Verstappen care îi permite să plece de la Red Bull. Olandezul poate provoca o nouă surpriză în Formula 1™.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, campionul din Formua 1 poate schimba echipa în cazul în care un memrbu al staff-ului pleacă de la Red Bull Racing.

Clauza din contractul lui Max Verstappen care îi permite să plece de la Red Bull

Este vorba despre Helmut Marko, mentorul olandezului, care l-a promovat în Formula 1. Clauza din contractul lui Max Verstappen spune că acesta își poate schimba echipa în cazul în care consilierul ar pleca sau ar fi dat afară.

Publicația spaniolă Marca a confirmat existența acestei clauze, însă a menționat faptul că o plecare sau demitere a lui Helmut nu este sinonimă obligatoriu cu plecarea lui Verstappen.

În ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora Max Verstappen ar putea ajunge la Mercedes, echipă care îi caută un înlocuitor lui Lewis Hamilton, care va ajunge la Ferrari din 2025.

Reclamă

Max Verstappen se află la Red Bull Racing din anul 2016, timp în care a adunat 186 de curse, 99 de podiumuri și 55 de victorii. Actuala înțelegere dintre echipă și olandez expiră în anul 2028.

Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, pe canalul de sport AS şi pe cel dedicat.

Formula 1™ va fi LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY în următorii 3 ani,

Reclamă 4 / 0/3

Mercedes pândeşte o super-lovitură în Formula 1: Max Verstappen, în locul lui Lewis Hamilton

Mercedes pândeşte o super-lovitură în Formula 1 şi vrea să îl aducă pe Max Verstappen în locul lui Lewis Hamilton, cer care va ajunge la Ferrari, începând cu sezonul 2025.

Mercedes ar putea profita de tensiunile de la rivala Red Bull, legate de afacerea Christian Horner, ca să încerce să-l atragă pe Max Verstappen, a anunţat revista germană Auto Motor Sport, potrivit site-ului eurosport.fr.

După anunţul plecării lui Lewis Hamilton, de la Mercedes la Ferrari, în sezonul viitor, se pune întrebarea dacă lumea Formulei 1 va fi bulversată de un alt transfer stratosferic în săptămânile următoare.

Mercedes, care caută deja un înlocuitor pentru britanicul de şapte ori campion mondial, ar putea încerca să-l atragă pe Max Verstappen, olandezul care a câştigat ultimele trei ediţii ale Campionatului Mondial.

Sub contract până în 2028 cu Red Bull, Verstappen are maşina de care are nevoie pentru a continua să domine acest sport.

Dar tatăl său, Jos Verstappen, a dezvăluit în weekend că echipa Red Bull riscă „să se destrame”. El a spus: „Va fi tensiune în echipă atâta timp cât el (managerul general Christian Horner – n. r.) rămâne pe loc. Asta nu poate continua ca până acum, va exploda. El joacă rolul victimei în timp ce el este omul aflat la originea problemelor”.

Auto Motor Sport precizează că Helmut Marko, unul dintre oficialii Red Bull, ar fi îngrijorat în legătură cu viitorul lui Adrian Newey, directorul tehnic al acestei echipe, şi în legătură cu Ford, care va fi partenerul pentru motoare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și