Închide meniul
VIDEO

Max Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola

Alex Ioniță Publicat: 18 mai 2024, 21:16

Reclamă
Max Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola

Max Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna!

Max Verstappen / Profimedia

Max Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Pilotul de la Red Bull a impresionat pe toată lumea la Marele Premiu de la Imola, după ce i-a egalat recordul marelui pilot brazilian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen va pleca din pole position la Marele Premiu de la Imola. Cursa se vede LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY duminică, de la ora 15:45.

Max Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna!

De la începutul actualului sezon de Formula 1, Max Verstappen a obținut pole-ul în toate cursele. De asemenea, acesta a plecat din pole position și în ultima cursă de anul trecut, iar astfel i-a egalat recordul legendarului Ayrton Senna.

Borna bifată de olandez este cu adevărat fabuloasă, mai ales pentru că a reușit această performanță pe circuitul pe care brazilianul și-a pierdut viața, în urmă cu 3 decenii.

Totodată, Verstappen i-a egalat și recordul lui Alain Prost, după ce a obținut al 7-lea pole position consecutiv, începând cu prima etapă a sezonului.

Reclamă
Reclamă 4

La interviul de la finalul calificărilor, Max a recunoscut că obiectivul său era să obțină o clasare în top 5.

„Sincer să fiu am dorit să obțin un top 5 în aceste calificări. Totuși, am câștigat, m-am simțit bine. Am atacat bine curbele, a fost o sesiune bună. În Q1, Q2 și Q3 am încercat să obțin cât mai mult timp, însă în ultimul tur am dat totul”, a spus Max Verstappen, la finalul cursei.

VIDEO CU CEL MAI RAPID TUR AL LUI MAX VERSTAPPEN, DIN CADRUL CALIFICĂRILOR DE LA IMOLA:

Reclamă

Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit”

Lewis Hamilton a fost luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola. Septuplul campion mondial a înregistrat al patrulea cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente de la Imola, dar a avut parte şi de momente în care şi-a deranjat rivalii.

Max Verstappen şi Fernando Alonso au fost deranjaţi de britanic pe parcursul antrenamentului cu numărul 2 de la Imola şi nu s-au ferit să îl critice pe acesta.

Verstappen, care nu a avut o primă zi grozavă la Imola, a fost deranjat de Hamilton la un moment dat, care l-a blocat în timpul antrenamentelor. Olandezul nu s-a ferit să îşi arate frustrarea, în timp ce Hamilton a ridicat mâna şi şi-a recunoscut greşeala.

„Nu e prima oară. Încerci să rămâi calm, dar s-a întâmplat din nou. Pe de altă parte, nu vreau ca oamenii să vorbească prea mult pentru nu e problema noastră de azi (n.r. vineri). Nu am avut ritm şi trebuie să rezolvăm asta”, a spus Max Verstappen, potrivit skysports.com.

Lewis Hamilton şi-a recunoscut greşeala şi la interviuri: „Eram într-un tur de răcire şi am crezut că am cale liber şi el era lângă mine. A fost greşeala mea şi mi-am cerut scuze. Cred că el era deja nervos”, a spus şi Lewis Hamilton, despre incidentul care a fost notat de stewarzi.

Pilotul celor de la Mercedes nu a scăpat nici de criticile lui Fernando Alonso. În timpul antrenamentelor, spaniolul s-a plâns de două ori prin radio, dar incidentele respective nu au fost notate de stewarzi:

„Hamilton crede că e singur pe circuit. E a doua oară când face asta. Mai întâi în virajul 12, acum în virajul 7”, a spus Fernando Alonso.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:43

Programul complet de azi al românilor la Campionatele Europene de înot (AntenaPLAY)

9:35

A murit mama legendarului Pele. Celeste Arantes avea 101 ani

9:21

Didier Deschamps a spus care e singurul său regret după ce Franţa a făcut 0-0 cu Olanda şi e ca şi calificată în optimi la EURO!

9:20

Olandezii critică arbitrajul după golul anulat al lui Simons, în Franţa – Olanda 0-0. Koeman: „A fost perfect valabil”

8:53

Decarul lui Dinamo, Dani Iglesias, s-a înţeles cu Steaua

8:36

România – Belgia, la EURO 2024 | Un cunoscut antrenor român ştie cum pot tricolorii să învingă Belgia: „Acolo e cheia jocului”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și