Închide meniul

Agentul lui Karim Benzema l-a făcut praf pe Didier Deschamps: „Era disponibil pentru Mondial! De ce i-ai cerut să plece?”

Alexandru Ivan Publicat: 27 decembrie 2022, 17:20

Reclamă
Agentul lui Karim Benzema l-a făcut praf pe Didier Deschamps: „Era disponibil pentru Mondial! De ce i-ai cerut să plece?

Karim Benzema

Karim Benzema, la antrenamentul Franței / Profimedia Images

Agentul lui Karim Benzema, Karim Djaziri, l-a atacat pe Didier Deschamps. Susține că câștigătorul Balonului de Aur era apt să joace la Mondial după faza grupelor, însă selecționerul l-a trimis acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djaziri a publicat pe Twitter radiografia lui Karim Benzema care arată că francezul putea să joace în Qatar.

Agentul lui Karim Benzema l-a atacat pe Didier Deschamps

„De ce i-ai cerut să plece atât de repede de la lot? Am postat radiografiile medicale după ce am fost să consultăm trei specialiști. Toți ne-au spus că Benzema nu era accidentat grav și că ar fi scăpat de problema musculară imediat după grupe.

Era disponibil de joc și putea să stea măcar pe banca de rezerve începând din «optimi». Probele sunt cât se poate de evidente, verdictul medical era irevocabil.

Am pus asta acolo, dar mai întâi am consultat 3 specialiști care au confirmat diagnosticul că Benzema ar fi putut fi apt încă din optimi, măcar pentru a fi pe bancă. De ce i s-a cerut să plece de la lot atât de repede?”, a transmis Karim Djaziri, pe Twitter.

Reclamă
Reclamă 4

Karim Benzema s-a accidentat la ultimul antrenament al Franței înainte de Cupa Mondială și nu a jucat în Qatar.

Karim Benzema s-a retras de la naționala Frantei!

Imediat după încheierea Cupei Mondiale, Benzema și-a anunțat retragerea din naționala Franței. 

Reclamă

Karim Benzema a debutat în naționala „Cocoșului galic” în 2007 și a fost un om esențial pentru „Les Bleus” până la scandalul șantajării lui Mathieu Valbuena. După acel incident petrecut în 2015, Benzema a fost exclus din lotul Franței. Astfel, el a ratat Campionatul European din 2016 și Cupa Mondială din 2018.

După aproape 6 ani de absență, atacantul lui Real Madrid a fost readus in lotul francezilor în 2021, după ce Emmanuel Macron a insistat pentru revenirea sa.

Benzema a înscris 4 goluri pentru reprezentativa țării sale la Campionatul European din 2020, iar lucrurile păreau să meargă în direcția dorită de ambele părți. Înainte de Mondialul qatarez, el fiind considerat, alături de Mbappe, liderul Franței.

În total, atacantul cu origini algeriene a înscris 37 de goluri pentru reprezentativa Franței, jucând 97 de meciuri. Nu a câștigat niciun turneu major, dar a reușit să-și treacă în palmares Liga Națiunilor în sezonul 2020/2021.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:32

„Fac acest apel personal!” Edi Iordănescu, mesaj pentru fani înainte de România – Belgia: „Riscăm să ne fixăm în altă extremă”

10:00

Daniel Pancu este acum invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE. Concluzii după victoria uriaşă a României

9:55

Emoţii uriaşe pentru FCSB! Tragerea la sorţi din turul 2 preliminar al Champions League, LIVE TEXT, 13:00

9:45

Românul care a prins echipa ideală a primei etape a meciurilor din grupele EURO 2024, după România – Ucraina 3-0

9:05

Regan Smith a doborât recordul mondial la 100 m spate, înainte de Jocurile Olimpice 2024

8:50

Oferta pe care o aşteaptă Florin Manea pentru Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0: „Erau scouterii în tribună!”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze 6 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024
Citește și