Închide meniul

Anunţ „bombă” în Brazilia! Carlo Ancelotti ar putea să îl înlocuiască pe Tite. Ce răspuns a dat antrenorul lui Real Madrid

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2022, 16:13

Anunţ „bombă în Brazilia! Carlo Ancelotti ar putea să îl înlocuiască pe Tite. Ce răspuns a dat antrenorul lui Real Madrid

Carlo Ancelotti, acuzat de fraudă fiscală în Spania

Carlo Ancelotti este antrenorul lui Real Madrid / Profimediaimages

Carlo Ancelotti ar putea să îl înlocuiască pe Tite şi să devină selecţionerul Braziliei. Antrenorul lui Real Madrid este pe lista Federaţiei, după ce Selecao s-a oprit în sferturile de finală ale Campionatului Mondial 2022 din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea le aparţine brazilienilor de la UOL, cei care au anunţat în premieră transferul lui Casemiro la Manchester United şi al lui Endrick la Real Madrid. Vestea a fost preluată imediat, în Spania, de Marca şi Mundo Deportivo.

Carlo Ancelotti ar putea să îl înlocuiască pe Tite pe banca naţionalei Braziliei

Antrenorul italian ar fi intrat în contact cu şefii Federaţiei Braziliene de Fotbal încă din luna octombrie. Ancelotti ar fi fost „dispus să continue discuţiile, în funcţie de proiectul care îi este prezentat„, asigură jurnaliştii de la UOL, citaţi de mundodeportivo.com.

Brazilienii au dezvăluit şi ce condiţii ar fi pus tehnicianul campioanei Spaniei. Ancelotti şi-a dorit să se aşeze la masa negocierilor doar în momentul în care postul rămâne vacant. Mai mult, a vrut să îşi încheie sezonul pe banca lui Real Madrid. Acesta mai are contract cu gruparea blanco până în iunie 2024.

Şi Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, ar fi fost pe lista şefilor fotbalului din Brazilia. Totuşi, discuţii mai avansate ar fi fost cu Pep Guardiola, cel care a fost convins însă de şeicul lui Manchester City să îşi prelungească contractul.

Reclamă

În vârstă de 63 de ani, Carlo Ancelotti şi-a început anul trecut al doilea mandat pe banca lui Real Madrid. Le-a mai pregătit pe Reggiana, Parma, Juventus, AC Milan, Chesea, PSG, Bayern, Napoli şi Everton. Rămâne de văzut dacă oficialii Federaţiei Braziliene vor grăbi negocierile cu Ancelotti.

Ce spune Ronaldo despre şansele ca Pep Guardiola să devină selecţionerul Braziliei

Ronaldo a vorbit despre şansele ca Pep Guardiola să devină selecţionerul Braziliei. Al treilea cel mai bun marcator al Selecao a dezvăluit că s-au purtat discuţii cu antrenorul lui Manchester City, dar că nu s-a ajuns la un numitor comun. Chiar dacă Guardiola şi-a prelungit contractul cu campioana Angliei, ar putea fi convins în cazul în care i se îndeplinesc pretenţiile financiare.

Tite şi-a dat demisia după eliminarea surprinzătoare a Braziliei, în sferturile de finală al Campionatului Mondial 2022 din Qatar. Marea favorită la câştigarea trofeului a pierdut, la lovituri de departajare, în faţa Croaţiei.

Reclamă 4 / 0/3

A fost interes pentru Guardiola, s-a discutat şi cu staff-ul lui. Totuşi, Guardiola a preferat să-și reînnoiască contractul cu Manchester City. Poate că ar fi greu pentru Federaţie să ajungă la o înțelegere, el este cel mai bine plătit antrenor din lume“, a declarat Ronaldo, potrivit marca.com.

Din informaţiile apărute în presă, Sampaoli, Jorge Jesús, Dorival Jr., Mano Menezes, Rogério Ceni, Fernando Diniz, Renato Gaúcho, Abel Ferreira şi Cuca sunt antrenorii aflaţi pe lista scurtă pentru înlocuirea lui Tite.

Ronaldo crede că favorit pentru a sta pe banca Selecao este Fernando Diniz, antrenorul lui Fluminese. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani le-a mai pregătit şi pe Sao Paulo, Santos şi Vasco da Gama.

Cred că toată lumea va fi surprinsă. Din această listă, Federaţia l-ar lua în considerare pe Fernando Diniz. Cred că sunt și alte nume internaționale care nu sunt menționate (n.r. pe lista scurtă). Voi încerca să aflu, să arunc o privire mai atentă, dar poate Fernando Diniz ar fi o atracție pentru echipa națională. Este un antrenor al cărui echipe joacă bine, oferă spectacol.

Mulți oameni s-ar putea să îl pună la îndoială, pentru că nu a câștigat titlul, dar cred că este un antrenor bun. Sunt curios cine va fi următorul antrenor al echipei naţionale. Este o decizie foarte importantă pentru următorul ciclu. Cu cât va fi anunţat mai repede numele, cu atât va fi mai bine. Vom vedea. Sunt curios. Cred că aici vin nume mari“, a mai spus atacantul de legendă al Braziliei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și