Închide meniul

Carlo Ancelotti a refuzat naționala Braziliei! ”Dacă Real Madrid nu mă dă afară, eu nu plec”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 decembrie 2022, 9:35

Carlo Ancelotti a refuzat naționala Braziliei! Antrenorul lui Real Madrid a anunţat că vrea să rămână la clubul spaniol până la expirarea contractului său, în iunie 2024, în ciuda zvonurilor care îl dau favorit pentru a prelua naţionala Braziliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ancelotti este dorit la naţionala Braziliei, pentru a-l înlocui pe Tite, demis după eliminarea de la Cupa Mondială.

Carlo Ancelotti a refuzat naționala Braziliei

„Nu ştiu ce îmi rezervă viitorul, eu trăiesc prezentul. Pentru moment sunt fericit la Madrid, avem multe obiective în acest sezon. Am contract până la 30 iunie 2024 şi, dacă Real Madrid nu mă dă afară, eu nu plec”, a spus el.

În vârstă de 63 de ani, Carlo Ancelotti şi-a început anul trecut al doilea mandat pe banca lui Real Madrid. Le-a mai pregătit pe Reggiana, Parma, Juventus, AC Milan, Chesea, PSG, Bayern, Napoli şi Everton.

Pep Guardiola a refuzat și el Selecao

Şi Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, ar fi fost pe lista şefilor fotbalului din Brazilia. Totuşi, discuţii mai avansate ar fi fost cu Pep Guardiola, cel care a fost convins însă de şeicul lui Manchester City să îşi prelungească contractul.

Reclamă

Din informaţiile apărute în presă, Sampaoli, Jorge Jesús, Dorival Jr., Mano Menezes, Rogério Ceni, Fernando Diniz, Renato Gaúcho, Abel Ferreira şi Cuca sunt antrenorii aflaţi pe lista scurtă pentru înlocuirea lui Tite.

Care va fi noul antrenor al Braziliei

Ronaldo crede că favorit pentru a sta pe banca Selecao este Fernando Diniz, antrenorul lui Fluminese. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani le-a mai pregătit şi pe Sao Paulo, Santos şi Vasco da Gama.

“Cred că toată lumea va fi surprinsă. Din această listă, Federaţia l-ar lua în considerare pe Fernando Diniz. Cred că sunt și alte nume internaționale care nu sunt menționate (n.r. pe lista scurtă). Voi încerca să aflu, să arunc o privire mai atentă, dar poate Fernando Diniz ar fi o atracție pentru echipa națională. Este un antrenor al cărui echipe joacă bine, oferă spectacol.

Reclamă 4 / 0/3

Mulți oameni s-ar putea să îl pună la îndoială, pentru că nu a câștigat titlul, dar cred că este un antrenor bun. Sunt curios cine va fi următorul antrenor al echipei naţionale. Este o decizie foarte importantă pentru următorul ciclu. Cu cât va fi anunţat mai repede numele, cu atât va fi mai bine. Vom vedea. Sunt curios. Cred că aici vin nume mari“, a mai spus atacantul de legendă al Braziliei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și