Închide meniul

Carlo Ancelotti, „cucerit” de Cristiano Ronaldo: „E excepţional! Nu am avut niciodată probleme cu el”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2022, 13:03

Carlo Ancelotti, „cucerit de Cristiano Ronaldo: „E excepţional! Nu am avut niciodată probleme cu el

Carlo Ancelotti, "cucerit" de Cristiano Ronaldo

Carlo Ancelotti l-a antrenat pe Cristiano Ronaldo la Real Madrid / Profimediaimages

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, s-a declarat „cucerit” de Cristiano Ronaldo. Italianul i-a luat apărarea starului portughez, care trece prin momente dificile după ce i-a fost reziliat contractul cu Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au apărut zvonuri că Ronaldo ar avea probleme şi la Campionatul Mondial 2022, acolo unde Portugalia s-a calificat în sferturile de finală. Jurnaliştii de la Record au dezvăluit că atacantul de 37 de ani l-ar fi ameninţat pe Fernando Santos că va pleca din Qatar.

Carlo Ancelotti a fost „cucerit” de Cristiano Ronaldo

Carlo Ancelotti i-a luat apărarea lui CR7, după ce atacantul a fost ţinut pe banca de rezerve la meciul Portugaliei cu Elveţia, scor 6-1.

Ronaldo probabil că se simte ca la 20 de ani, pentru că este în formă şi răspunsurile pe care le caută sunt în corpul său. Dar concurenţa este tot mai mare. L-am pregătit doi ani şi niciodată nu am avut probleme. De fapt, el le-a rezolvat pentru mine.

Cristiano se antrenează bine, este atent la cel mai mic detaliu, totul era uşor de gestionat pentru mine. Este un jucător excepţional„, a spus Ancelotti pentru Corriere dello Sport.

Reclamă

Federaţia Portugheză de Fotbal a dezminţit, joi, că Ronaldo ar fi ameninţat că va pleca din cantonamentul Portugaliei, dacă va fi rezervă cu Elveţia.

Zvonurile care susțin că Ronaldo a amenințat că pleacă de la națională în timpul unei conversații cu Fernando Santos nu sunt adevărate.

FPF confirmă faptul că în niciun moment Ronaldo nu a amenințat că va pleca de la echipa națională în Qatar”, a anunțat Federația Portugheză de Fotbal, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Informația a fost infirmată de cei din stafful echipei naționale, dar Record a publicat pe prima pagină ”Ronaldo a amenințat că pleacă”. Lusitanul a rămas și a acceptat rolul de rezervă în duelul cu Elveția. A fost și introdus pe teren în minutul 74 și a înscris un gol anulat pentru ofsaid.

Nasser Al-Khelaifi a anunţat care sunt şansele să îl aducă pe Cristiano Ronaldo la PSG

Nasser Al-Khelaifi a vorbit despre şansele ca Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo să fie coechipieri la PSG. Preşedintele grupării din capitala Franţei este gata să îi prelungească contractul lui Messi. Starul argentinian intră, pe 1 ianuarie, în ultimele şase luni de contract. Şeicul de la liderul din Ligue 1 a vorbit şi despre varianta de a-l aduce pe Cristiano Ronaldo, liber de contract după ce Manchester United i-a reziliat contractul.

Este foarte fericit, se vede asta cu echipa națională. Dacă un jucător nu este mulțumit, vei vedea că performanța lui nu este bună pentru echipa națională. A evoluat fantastic în acest sezon pentru noi, a marcat multe goluri și a dat pase decisive pentru națională şi pentru club.

Deci, am convenit împreună că, după Cupa Mondială, o să ne așezăm împreună la masă. Dar ambele părți – clubul și el – sunt foarte fericite, așa că vom vorbi după Cupa Mondială„, a declarat Al-Khelaifi pentru skysports.com.

Şeicul de la PSG l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo, pe care a dorit să îl aducă în Ligue 1 şi în trecut. Totuşi, a ţinut să anunţe că nu ia în calcul să îi facă o ofertă în această iarnă. Al-Khelaifi e convins că Ronaldo nu ar avea loc să joace din cauza tripletei Mbappe – Messi – Neymar.

Este o legendă, o vedetă. Ca fotbalist îl admir și îl iubesc, e profesionist. Un jucător fantastic! Are 37 de ani acum – se descurcă extraordinar. Dar fiecare club vrea să-l semneze și pe el. Problema de azi, pentru noi, este că avem postul ocupat. Așa că nu este ușor să-l înlocuim pe el care este pe postul său cu el. Ar fi imposibil, sincer, pentru noi„, a mai spus preşedintele lui PSG.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și