Închide meniul

Câte bilete s-au vândut până acum pentru Campionatul Mondial din Qatar. Anunțul făcut de FIFA

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 august 2022, 17:39

Câte bilete s-au vândut până acum pentru Campionatul Mondial din Qatar. Anunțul făcut de FIFA

Campionatul Mondial din Qatar va avea loc la sfârșitul anului

Străzile din Qatar înaintea Mondialului / Profimedia

FIFA a anunțat câte bilete s-au vândut până acum pentru Campionatul Mondial din Qatar, programat la sfârșitul anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu mai puţin de 100 de zile până la startul Cupei Mondiale din Qatar, FIFA a anunţat că s-au vândut 2,45 milioane de bilete pentru turneul final. CM din Qatar va începe la 20 noiembrie.

FIFA a vândut 2,45 milioane de bilete pentru Campionatul Mondial din Qatar

Cele mai multe tichete au fost cumpărate de fani din Qatar, SUA, Anglia, Arabia Saudită, Mexic, Emiratele Arabe Unite, Franţa, Argentina, Brazilia şi Germania.

În cea mai recentă perioadă de vânzare, 6 iulie – 16 august, s-au vândut 520.532 de bilete.

Suporterii care au primit confirmare pentru unul sau mai multe bilete la CM, sunt sfătuiţi să înceapă să îşi facă rezervări pentru cazare cât mai curând.

Reclamă

Cei care încă nu au obţinut tichete sunt îndemnaţi să urmărească platforma FIFA.com/tickets spre sfârşitul lunii septembrie, când se va anunţa startul fazei de vânzare a biletelor last-minute. Această fază va fi activă până la finalul turneului final, tichetele vor fi vândute în sistem primul venit, primul servit.

Programul Cupei Mondiale din Qatar, modificat după decizia FIFA

Programul Cupei Mondiale din Qatar a fost modificat, după decizia FIFA. Turneul urma să se desfăşoare în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie, însă forul mondial a luat decizia ca primul meci să aibă loc cu o zi mai devreme.

Organizatorii turneului final programat în Qatar, la sfârşitul acestui an, au luat decizia ca meciul de deschidere să fie între ţara gazdă şi Ecuador.

Reclamă 4 / 0/3

Iniţial, partida de deschidere a Campionatului Mondial din Qatar urma să fie cea dintre Senegal şi Olanda. Ulterior, organizatorii turneului şi-au exprimat dorinţa ca ţara gazdă să deschidă turneul, aşa cum s-a întâmplat şi în ediţiile precedente.

Astfel, aceştia au înaintat o scrisoare către FIFA, care ulterior a acceptat ca ţara care găzduieşte Mondialul să deschidă şi turneul.

Primul meci va avea loc astfel, pe 20 noiembrie, cu o zi mai devreme decât programarea iniţială, anunţă lequipe.fr. Partida va avea loc pe stadionul Al-Bayt din Al-Khor, ce se află la 50 de kilometri de capitala Doha.

Programul Cupei Mondiale nu va fi afectat de decizia FIFA. În a doua zi de competiţie se vor desfăşura trei partide, în loc de patru, cea dintre Qatar şi Ecuador mutându-se cu o zi mai devreme.

Recomandări
  • Câte bilete s-au vândut până acum pentru Campionatul Mondial din Qatar
  • Anunțul făcut de FIFA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și