Închide meniul

Ce echipă susține Ilie Dumitrescu la Campionatul Mondial din Qatar: „E favorita mea!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2022, 10:42

Ce echipă susține Ilie Dumitrescu la Campionatul Mondial din Qatar: „E favorita mea!

Ilie Dumitrescu are un frate care nu apare des în spaţiul public

Instagram Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce echipă susține la Campionatul Mondial din Qatar. „Mister” crede că ediția din acest a Mondialului va depăși orice așteptări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu va fi fanul Angliei în Qatar, deși îl „sperie” concurența Franței, Braziliei și Argentinei.

Ce echipă susține Ilie Dumitrescu la Campionatul Mondial din Qatar

„E greu de spus cine va câştiga. Franţa are o generaţie foarte bună, Brazilia arată foarte bine, Argentina la fel… deci e greu să spui de pe acum cine se va impune. Eu o voi susţine însă pe Anglia, e favorita mea”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru Agerpres.

Fostul membru al „Generației de Aur” e convins că Mondialul din Qatar va fi la cel mai înalt nivel pentru că jucătorii se află în apogeul formei fizice.

„Mie mi se pare că va fi cea mai interesantă ediţie a Cupei Mondiale. Asta pentru că de obicei această competiţie era la final de sezon. Iar acum este la mijlocul sezonului, ceea ce înseamnă că din punct de vedere al pregătirii fizice şi al formei sportive este un moment extraordinar. Şi cred că va fi cea mai frumoasă ediţie a Cupei Mondiale. Aşa cred şi aşa sper”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Reclamă

Ilie Dumitrescu: „Sunt mândru să fiu contemporan cu Messi şi Ronaldo”

Ilie Dumitrescu a menţionat că în fotbalul mondial se încheie o eră o dată cu ultima participare a jucătorilor Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo la o ediţie a Cupei Mondiale.

„Se încheie clar o eră în fotbalul mondial. Deja avem alţi jucători care vin din spate, avem un Haaland, un Mbappe, care au prins contur să spun aşa… Însă ei sunt departe de ceea ce au realizat Messi şi Cristiano Ronaldo. Eu unul sunt mândru să fiu contemporan cu Messi şi Ronaldo”, a explicat Ilie.

Campionatul Mondial din Qatar începe pe 20 noiembrie

A 22-a ediţie a Cupei Mondiale la fotbal se va desfăşura în Qatar în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022. Aceasta va fi prima Cupă Mondială organizată în lumea arabă şi a doua organizată în Asia după ediţia 2002 din Coreea de Sud şi Japonia. Turneul final din Qatar va fi ultimul care se va desfăşura într-un sistem cu 32 de echipe, numărul urmând să crească la 48 de selecţionate începând cu CM 2026 din SUA, Mexic şi Canada.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa naţională a României nu s-a calificat la Cupa Mondială 2022 din Qatar. România a participat la şapte ediţii ale Cupei Mondiale, 1930, 1934, 1938, 1970, 1990, 1994 şi 1998. Cel mai bun rezultat a fost obţinut la ediţia 1994 din Statele Unite ale Americii, când a atins faza sferturilor de finală.

Recomandări
  • Ce echipă susține Ilie Dumitrescu la Campionatul Mondial din Qatar
  • Ce a spus „Mister”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și