Închide meniul
Foto

CM 2022 | „Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a câștigat „duelul” cu braziliencele din tribune! Apariție electrizantă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 decembrie 2022, 18:12

CM 2022 | „Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a câștigat „duelul” cu braziliencele din tribune! Apariție electrizantă

Ivana Knoll este fosta Miss Croația

Ivana Knoll este fosta Miss Croația / Profimedia

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a câștigat „duelul” cu braziliencele din tribune. Ivana Knoll a atras din nou toate privirile la turneul din Qatar, cu o apariție electrizantă la meciul Croația – Brazilia, din sferturile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana Knoll continuă să fie alături de naționala țării sale la Campionatul Mondial din Qatar.

CM 2022 | „Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a câștigat „duelul” cu braziliencele din tribune!

Fosta Miss Croația și-a făcut simțită prezența și la partida cu Brazilia, din sferturile de finală. Aparatele foto au fost ațintite asupra superbei brunete în vârstă de 30 de ani, înaintea meciului de pe Education Stadium (VEZI GALERIA FOTO).

Ivana Knoll și-a „eclipsat” rivalele din Brazilia, recunoscute, la rândul lor, pentru frumusețea ieșită din comun.

Într-un interviu acordat în această săptămână, “cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” s-a arătat extrem de bucuroasă că a putut să se îmbrace exact cum și-a dorit pe stadion, în ciuda regulilor extrem de stricte impuse pe stadioanele din Qatar, în general.

Reclamă

“Respect orice țară în care merg, mă interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus că pot să mă îmbrac așa cum o fac în mod normal pentru că în timpul Cupei Mondiale fac o excepție și ne lasă să ne îmbrăcăm cum vrem. De aceea am purtat aceste ținute.

Nu am primit reacții negative. Qatarezii și arabii au venit să facă poze cu mine, chiar și femeile au venit să se pozeze cu mine, în ținuta pe care am purtat-o la ultimul meci. E minunat că acceptăm că suntem diferiți”, a spus Ivana Knoll, într-un interviu oferit jurnalistului britanic Piers Morgan.

Ce avere are Ivana Knoll, fosta Miss Croația care a atras toate privirile în Qatar

Ivana Knoll are un succes uriaş pe reţelele sociale. A reuşit performanţa de necrezut de a adăuga un milion de fani pe Instagram, pe durata celor două săptămâni de la startul Mondialului din Qatar. La începutul turneului final avea 580.000, dar acum a ajuns la 1.5 milioane!

Reclamă 4 / 0/3

Este o adevărată lovitură pe plan financiar dată de Ivana. Frumoasa suporteră a Croaţiei face avere şi din Instagram. Potrivit surprisesports.com, Knoll a ajuns să aibă o avere estimată la 1.5 milioane de dolari. 30 de ani are cea care s-a născut în Germania, la Frankfurt.

„Knoll își câștigă existența din modeling. Mai mult decât atât, câștigă mulți bani şi din linia ei de îmbrăcăminte. Ivana susține mai multe produse. Averea ei netă este considerată a fi de aproximativ 1.5 milioane de dolari”, anunţă sursa citată anterior.

Contul ei de Instagram a „explodat” în ultimele zile. „Sunteţi incredibili. 200.000 pe zi? Visez?”, a transmis în momentul în care a ajuns la 1.4 milioane de fani.

Recomandări
  • „Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a câștigat „duelul” cu braziliencele din tribune
  • Apariție electrizantă a fostei Miss Croația

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și