Închide meniul
Foto

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” vrea să vină în România: „Nu am fost niciodată!”. Mesaj special pentru români

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 decembrie 2022, 8:56

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” vrea să vină în România: „Nu am fost niciodată!”. Mesaj special pentru români

Ivana Knoll este cea mai cunoscută suporteră de la CM 2022

Ivana Knoll, la Mondialul din Qatar / Profimediaimages

Ivana Knoll, supranumită „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, vrea să vină în România. Fosta Miss Croația a făcut furori în tribune, la turneul din Qatar câștigat de Argentina după o finală de vis cu Franța, decisă la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superba brunetă a atras toate privirile cu aparițiile sale „incendiare” (VEZI GALERIA FOTO), iar popularitatea sa a „explodat” în mediul online.

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” vrea să vină în România

Ivana Knoll a ajuns celebră inclusiv în România. Fotomodelul de 30 de ani a dezvăluit că nu a vizitat țara noastră până acum, dar și-ar dori să o facă în viitorul apropiat.

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” le-a transmis și un mesaj românilor care au urmărit-o în ultimele săptămâni, pe durata turneului final din Qatar.

„Nu am fost niciodată în România, sper să vă vizitez cât mai curând și vă mulțumesc pentru suport”, a spus Ivana Knoll, pentru playsport.ro.

Reclamă

„Câți fotbaliști ți-au scris la această Cupă Mondială?” Ivana Knoll, răspuns de senzaţie

Ivana Knoll, „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a dat lovitura. Aceasta a anunţat că va lucra în SUA ca şi model. Ivana Knoll a făcut senzaţie la Campionatul Mondial din Qatar.

Ivana Knoll este considerată cea mai frumoasă de la Campionatul Mondial. Ivana a făcut furori în tribune şi i-a înnebunit pe arabi cu apariţiile sale. Publicitatea din timpul Mondialului din Qatar a ajutat-o să prindă un loc de muncă în SUA.

„Am reușit! Fără complicații, mi-am demonstrat extraordinarele abilități de model și influencer. De acum, pot lucra în SUA, pentru următorii 3 ani. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în această călătorie. SUA, vin!”, a scris Ivana Knoll, pe Instagram, după ce a primit viza.

Reclamă 4 / 0/3

„Câți fotbaliști ți-au scris la această Cupă Mondială?” – a fost intrebarea la care Ivana Knoll a dat un răspuns de senzaţie. Aceasta spune că a primit extrem de multe mesaje din partea fotbaliştilor.

Ivana Knoll nu a ezitat să recunoască faptul că a fost asaltată de fotbalişti după apariţiile de senzaţie de la Cupa Mondială. Ivana Knoll a pierdut numărul mesajelor.

Nu am numărat, dar mulți”, a spus Ivana Knoll când a fost întrebată dacă a fost asaltată de fotbalişti.

Într-una dintre apariţiile de pe contul oficial de Instagram, Ivana Knoll s-a filmat dansând pe ritmuri de manele, într-un lift! Frumoasa croată i-a înnebunit şi pe fanii români, cu alegerea melodiei care a făcut furori în România!

Super modelul croat a fost la o petrecere dintr-un bar de fiţe din Doha, capitala fotbalului mondial din acest sfârşit de an. Ivana a postat mai multe filmuleţe, însă cel care a ieşit cel mai mult în evidenţă a fost cel în care dansează pe ritmurile româneşti de manele.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și