Închide meniul

CM 2022 | Mihai Stoica, reacţie uluitoare după Franţa – Maroc: „Am văzut mulţi proşti la viaţa mea”. Pe cine a făcut praf managerul FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2022, 9:07 / Actualizat: 15 decembrie 2022, 19:35

CM 2022 | Mihai Stoica, reacţie uluitoare după Franţa – Maroc: „Am văzut mulţi proşti la viaţa mea. Pe cine a făcut praf managerul FCSB

Mihai Stoica este aproape dea anunţat o nouă hegemonie în fotbalul românesc

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

  • Mihai Stoica l-a făcut praf pe arbitrul Cesar Ramos
  • Franţa – Maroc 2-0, în semifinalele Cupei Mondiale

Mihai Stoica, reacţie uluitoare după Franţa – Maroc, scor 2-0, meci din semifinalele Campionatului Mondial 2022 din Qatar. Managerul general de la FCSB a răbufnit la adresa arbitrului mexican Cesar Ramos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM nu şi-a explicat mai multe decizii luate de „centralul” care a trimis Franţa în finala cu Argentina. Conducătorul vicecampioanei României a lansat un atac teribil.

Mihai Stoica, reacţie uluitoare după Franţa – Maroc

Am văzut mulți proști la viața mea, dar arbitrul ăsta îi bate pe toți„, a reacţionat Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă

Oficialul lui FCSB a continuat să îl facă praf pe mexicanul Cesar Ramos. „E mai prost decât manelele noi”, a răspuns MM la un comentariu primit.


Arbitrul din cea de-a doua semifinală a Cupei Mondiale a fost criticat dur pentru faza din minutul 27, când marocanii au cerut o lovitură de la 11 metri. Theo Hernandez l-ar fi faultat în careu pe Boufal, dar „centralul” a acordat fault în atac şi l-a avertizat pe jucătorul Marocului. Arbitrii din camera VAR nu au intervenit.

Reclamă

După ce joacă mingea, jucătorul Franței își lovește adversarul. E penalty”, a declarat Ion Crăciunescu pentru gsp.ro.

E o fază confuză, dar e mai degrabă penalty”, a comentat şi arbitrul spaniol Perez Burrull pentru Radio Marca.

El Yamiq, aproape de un gol extraterestru în semifinala Franța – Maroc

Fundașul marocan Jawad El Yamiq a fost aproape de un gol extraterestru în semifinala Franța – Maroc, de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

Reclamă 4 / 0/3

În finalul primei reprize, El Yamiq a reluat din foarfecă o minge respinsă de fundașii francezi la un corner. Hugo Lloris a intervenit în extremis și a împins balonul în stâlpul porții.

Franța a fost cea care a înscris prima în duelul cu Maroc. Hernandez a marcat cu o reluare acrobatică după o minge respinsă de portarul Marocului. Era minutul 4:39 când fundașul Milanului debloca tabela de marcaj.

Reușita lui Hernandez este cea mai rapidă din ultimii 65 de ani în semifinalele Cupei Mondiale. În 1958, brazilianul Vava a înscris împotriva Franței după doar două minute.

Ce record a stabilit Theo Hernandez cu golul înscris în Franța – Maroc

Theo Hernandez a înscris cel mai rapid gol din semifinalele Cupei Mondiale din ultimii 65 de ani, în duelul Franța – Maroc.

Hernandez a marcat cu o reluare acrobatică după o minge respinsă de portarul Marocului. Era minutul 4:39 când fundașul Milanului debloca tabela de marcaj.

Reușita lui Hernandez este cea mai rapidă din ultimii 65 de ani în semifinalele Cupei Mondiale. În 1958, brazilianul Vava a înscris împotriva Franței după doar două minute.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”