Închide meniul

CM 2022 | El Yamiq, aproape de un gol extraterestru în semifinala Franța – Maroc! Intervenție uriașă a lui Hugo Lloris

Alexandru Ivan Publicat: 14 decembrie 2022, 22:09

CM 2022 | El Yamiq, aproape de un gol extraterestru în semifinala Franța – Maroc! Intervenție uriașă a lui Hugo Lloris

El Yamiq, aproape de un gol extraterestru în semifinala Franța - Maroc

Execuția lui El Yamiq din Franța - Maroc /Profimedia

  • El Yamiq, aproape de un gol extraterestru în semifinala Franța – Maroc
  • Intervenție uriașă a lui Hugo Lloris

Fundașul marocan Jawad El Yamiq a fost aproape de un gol extraterestru în semifinala Franța – Maroc, de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finalul primei reprize, El Yamiq a reluat din foarfecă o minge respinsă de fundașii francezi la un corner. Hugo Lloris a intervenit în extremis și a împins balonul în stâlpul porții.

CM 2022 | El Yamiq, aproape de un gol extraterestru în semifinala Franța – Maroc

Reclamă

El Yamiq evoluează pentru Real Valladolid, echipa de pe locul 12 din La Liga.

Franța a fost cea care a înscris prima în duelul cu Maroc. Hernandez a marcat cu o reluare acrobatică după o minge respinsă de portarul Marocului. Era minutul 4:39 când fundașul Milanului debloca tabela de marcaj.

Reclamă

Reușita lui Hernandez este cea mai rapidă din ultimii 65 de ani în semifinalele Cupei Mondiale. În 1958, brazilianul Vava a înscris împotriva Franței după doar două minute.

Maroc a scris istorie la CM 2022

Indiferent de rezultatul meciului cu Franţa, Maroc rămâne în istorie ca fiind prima naţională din Africa ajunsă în semifinalele unui Campionat Mondial. Asta după două surprize uriaşe, eliminările Spaniei şi Portugaliei.

Puţini oameni se puteau aştepta ca Marocul să ajungă până în semifinale. Totuşi, după tot ceea ce au făcut până acum nu mai este o surpriză. Ei merită să fie acolo. La fel ca noi, vor avea ocazia să joace pentru un loc în finală. Este meritul lor şi nimeni nu le poate lua acest merit”, a declarat Didier Deschamps la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Selecţionerul Franţei anunţă că va fi o atmosferă fabuloasă în tribune. E convins că cei peste 20.000 de fani marocani vor dicta tonul.

Nu putem să ne concentrăm doar pe Mbappe. Din păcate pentru noi, Franța are mulți jucători buni: Griezmann, Giroud și alții. Hakimi îl cunoaște pe Kylian mai bine decât mine și ar putea să-mi dea câteva sfaturi. Dar noi vom juca mereu ca o echipă. Nu sunt sigur că foamea de victorie și ambiția vor fi suficiente pentru a trece mai departe, însă noi sperăm să fie. Nu sunt nebun, va fi greu înfruntând cea mai bună echipă din lume”, a spus Walid Regragui.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 13:11
Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa
Cel mai mare stadion din lume, de două ori mai scump decât Arena Naţională! Unde se va construi şi câte locuri va avea
Fotbal • 26 mart., 20:07
FOTO
Cel mai mare stadion din lume, de două ori mai scump decât Arena Naţională! Unde se va construi şi câte locuri va avea
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro