Închide meniul

CM 2022 | Adrian Mutu, „la picioarele” lui Cristiano Ronaldo, după ce starul portughez a scris istorie la Campionatul Mondial: „E un monstru”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2022, 12:50

CM 2022 | Adrian Mutu, la picioarele” lui Cristiano Ronaldo, după ce starul portughez a scris istorie la Campionatul Mondial: E un monstru”

Adrian Mutu și-a ales echipa favorită în UEFA Champions League

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Adrian Mutu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Cristiano Ronaldo, după ce starul lusitan a scris istorie la Campionatul Mondial. Antrenorul de la Rapid a vorbit la superlativ despre jucătorul care recent și-a încheiat înțelegerea cu Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a intrat în istorie și a devenit primul jucător care reușește să marcheze la cinci ediții de Cupă Mondială. Totul s-a întâmplat după ce CR7 a deschis scorul în partida dintre Portugalia și Ghana, de la Campionatul Mondial din Qatar.

Adrian Mutu, „la picioarele” lui Cristiano Ronaldo după ce lusitanul a scris istorie la Campionatul Mondial

Adrian Mutu a comentat ultimul record stabilit de Cristiano Ronaldo și a ajuns la concluzia că starul lusitan este un „monstru”. Totodată, tehnicianul de la Rapid a declarat că lusitanul este unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului.

„Ce să zic? Cristiano Ronaldo a bătut toate recordurile în fotbal şi va rămâne unul dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile. Sunt prea multe lucruri de spus despre acest jucător monstru, i-aş putea spune pentru că, dacă ne uităm, toate recordurile sunt bătute de el”, a declarat Adrian Mutu, citat de digisport.ro.

Cristiano Ronaldo se află la ultima participare la un Campionat Mondial din carieră. Trofeul suprem este singurul care-i  lipsește starului lusitan, dintr-un palmares incredibil.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, tras la răspundere după primul meci de la Campionatul Mondial

Cristiano Ronaldo nu a fost iertat, după primul meci de la Campionatul Mondial. Chris Sutton, fost internațional englez, i-a atras atenția starului lusitan pentru simulările pe care le-a făcut în partida dintre Portugalia și Ghana.

Chris Sutton nu l-a iertat pe Cristiano Ronaldo, deși a stabilit un record uluitor în partida cu Ghana. Starul portughez a beneficiat de un penalty, pe care tot el l-a transformat, însă fostul internațional englez susține că lovitura de la punctul cu var a fost acordata în mod eronat de către centralul meciului.

Mai mult decât atât, Sutton este de părere că prin simulările pe care le-a avut în primul meci de la Cupa Mondială din Qatar, Cristiano Ronaldo a devenit un exemplu negativ pentru copiii pasionați de fotbal, din întreaga lume.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu este pentru prima dată când arbitrii din camera VAR nu gestionează bine fazele, din cauza presiunii. Nu este bine ce a făcut Ronaldo. Este un exemplu negativ pentru toți copiii din lume. Este un jucător foarte bun, dar a trișat.

Trebuia ca arbitrii să fie mai impunători. Este rușinos cum de cei din camera VAR nu au intevenit. Nu trebuie să revezi faza de prea multe ori, pentru a ajunge la concluzia că a fost simulare. Știu că Ronaldo are mulți fani, dar, să fim serioși. Nu a fost corect!”, a declarat Chris Sutton, conform dailymail.co.uk.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și