Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, tras la răspundere după primul meci de la Campionatul Mondial: „E un exemplu negativ pentru toți copiii”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2022, 12:12

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, tras la răspundere după primul meci de la Campionatul Mondial: E un exemplu negativ pentru toți copiii”

Cristiano Ronaldo, tras la răspundere după primul meci de la Campionatul Mondial

Cristiano Ronaldo, în timpul partidei dintre Portugalia și Ghana/ Profimedia

Cristiano Ronaldo nu a fost iertat, după primul meci de la Campionatul Mondial. Chris Sutton, fost internațional englez, i-a atras atenția starului lusitan pentru simulările pe care le-a făcut în partida dintre Portugalia și Ghana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a debutat cu gol la Campionatul Mondial din Qatar. Starul, care recent s-a despărțit de Manchester United, a intrat în istorie ca fiind primul jucător care marchează la cinci ediții de Cupă Mondială.

Cristiano Ronaldo, tras la răspundere după primul meci de la Campionatul Mondial

Chris Sutton nu l-a iertat pe Cristiano Ronaldo, deși a stabilit un record uluitor în partida cu Ghana. Starul portughez a beneficiat de un penalty, pe care tot el l-a transformat, însă fostul internațional englez susține că lovitura de la punctul cu var a fost acordata în mod eronat de către centralul meciului.

Mai mult decât atât, Sutton este de părere că prin simulările pe care le-a avut în primul meci de la Cupa Mondială din Qatar, Cristiano Ronaldo a devenit un exemplu negativ pentru copiii pasionați de fotbal, din întreaga lume.

Nu este pentru prima dată când arbitrii din camera VAR nu gestionează bine fazele, din cauza presiunii. Nu este bine ce a făcut Ronaldo. Este un exemplu negativ pentru toți copiii din lume. Este un jucător foarte bun, dar a trișat.

Reclamă

Trebuia ca arbitrii să fie mai impunători. Este rușinos cum de cei din camera VAR nu au intevenit. Nu trebuie să revezi faza de prea multe ori, pentru a ajunge la concluzia că a fost simulare. Știu că Ronaldo are mulți fani, dar, să fim serioși. Nu a fost corect!”, a declarat Chris Sutton, conform dailymail.co.uk.

Cristiano Ronaldo, nervos după Portugalia – Ghana 3-2: „E un capitol închis!”

Cristiano Ronaldo a fost nervos după meciul Portugalia – Ghana 3-2, de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lusitan a marcat primul gol al partidei și a intrat în istoria fotbalului, dar la final a fost extrem de deranjat.

La conferința de presă, CR7 a fost asaltat de jurnaliști cu întrebări legate de Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

Deși Cristiano Ronaldo a bifat un record extraordinar, devenind singurul jucător care marchează la 5 Cupe Mondiale diferite, atenția jurnaliștilor a fost centrată pe despărțirea cu scandal de Manchester United.

Căpitanul naționalei Portugaliei n-a părut deloc încântat de interesul presei și a răspuns acid:

A trecut o săptămână de când s-a încheiat acest capitol. E un capitol închis, iar acum vreau să încep altul cu dreptul. Am început aici (n.r. – la Mondial) și am câștigat. Vreau să îmi ajut echipa și restul jucătorilor”, a spus Cristiano Ronaldo, la conferința de presă, citat de dailymail.co.uk.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, tras la răspundere după primul meci de la Campionatul Mondial
  • Ce a făcut starul portughez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și