Închide meniul
NEWS ALERT

CM 2022 | Alertă în Qatar! Un incendiu a izbucnit lângă satul fanilor de la Campionatul Mondial

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 noiembrie 2022, 13:25

CM 2022 | Alertă în Qatar! Un incendiu a izbucnit lângă satul fanilor de la Campionatul Mondial

Momente de panică în Qatar

Momente de panică în Qatar / celebzmafia.com

Alertă în Qatar! Un incendiu a izbucnit lângă satul fanilor prezenți la Campionatul Mondial. Suporterii care au făcut deplasarea în Qatar pentru a-și susține echipele naționale au trăit momente de panică în cursul zilei de sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un incendiu de proporții a izbucnit chiar lângă zona special amenajată în orașul Lusail, pentru fanii fotbalului din întreaga lume.

CM 2022 | Alertă în Qatar! Un incendiu a izbucnit lângă satul fanilor de la Cupa Mondială

Un nor uriaș de fum s-a ridicat în aer, iar incidentul le-a dat mari fiori suporterilor cazați pe Insula Qetaifan North, pe durata Cupei Mondiale.

 

Reclamă

Autoritățile au anunțat că incendiul a izbucnit într-o clădire aflată în construcție, lângă satul suporterilor. În urma incidentului, Apărarea Civilă a controlat 3 depozite din Umm Al-Amd și a confirmat că nu există persoane rănite, potrivit The Sun.

Un incendiu a izbucnit lângă satul fanilor de la Campionatul Mondial din Qatar
Un incendiu a izbucnit lângă satul fanilor de la Campionatul Mondial din Qatar / celebzmafia.com

Mii de suporteri ai naționalelor prezente la turneul final s-au cazat în satul de vacanță din Lusail, prevăzut cu corturi și containere.

Un incendiu a izbucnit lângă satul fanilor de la Campionatul Mondial din Qatar
Un incendiu a izbucnit lângă satul fanilor de la Campionatul Mondial din Qatar / celebzmafia.com

CM 2022 | Cum arată o cazare la Campionatul Mondial din Qatar

Fanii prezenți în Qatar pentru Campionatul Mondial 2022 au umplut internetul cu imagini din spațiile de cazare pregătite de gazde. Iată cum o arată locurile unde vor sta suporterii pe parcursul turneului.

Reclamă 4 / 0/3

Cupa Mondială din Qatar e cea mai scumpă ediție a competiției organizată vreodată. A costat 229 de miliarde de euro, mai mult decât toate celelalte turnee la un loc. A fost nevoie de construirea aproape de la zero a stadioanelor, cât și a infrastructurii.

Pentru fanii care nu au prins loc la hoteluri, qatarezii au amenajat tabere speciale de corturi și containere. Acestea sunt dotate cu minimum necesar, pat și toaletă. Prețul pentru a sta într-un astfel de loc este de 200 de euro pe noapte.

Condiții deplorabile la Cupa Mondială din Qatar: „200 de lire pentru o cazare ca asta?”

Condiții deplorabile la Cupa Mondială din Qatar! Suporteri din întreaga lume au mers la turneul final pentru a-și susține echipele naționale. Aceștia au făcut eforturi financiare uriașe pentru a urmări pe viu primul Mondial organizat pe timp de iarnă, în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022.

Mulți dintre fani au plătit 200 de lire pentru o noapte de cazare, în taberele special amenajate lângă Doha.

Organizatorii din Qatar au pregătit 1.800 de corturi și 6.000 de containere pentru suporterii care au făcut deplasarea la Campionatul Mondial.

Chiar dacă au achitat o sumă uriașă pentru fiecare noapte de cazare, fanii au fost complet uluiți când au primit micul dejun. Acesta este alcătuit dintr-o cutie de carton care conține un sandviș, un măr, o gogoașă, o brioșă, un pachet de gem, o sticlă de apă, un suc de portocale și o cafea instant.

Reclamă

Cum arată micul dejun primit de fanii din Qatar

Masa oferită în spațiul special rezervat suporterilor de la Mondial au devenit virale în mediul online și au atras un val uriaș de critici.

„200 de lire pentru a dormi într-un cort de plastic, în deșert, și pentru a mânca ceva asemănător felurilor de mâncare din avion?”, a răbufnit un fan, citat de The Sun.

„Sincer, am crezut că au pus un cartof în cutie. Ulterior mi-am dat seama că e o brioșă”, a scris alt suporter.

„200 de lire pentru o noapte de cazare ca asta? Arată ca un pachet de prânz pe care îl primeam în excursiile de la școală”, a mai criticat un fan.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și