Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Alertă la naționala Franței, cu 3 zile înaintea Cupei Mondiale! Un star s-a accidentat la primul antrenament din Qatar

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 noiembrie 2022, 20:34

CM 2022 | Alertă la naționala Franței, cu 3 zile înaintea Cupei Mondiale! Un star s-a accidentat la primul antrenament din Qatar

Olivier Giroud s-a accidentat la primul antrenament al Franței, în Qatar

Olivier Giroud s-a accidentat la primul antrenament al Franței, în Qatar / Profimedia

Alertă la naționala Franței, cu 3 zile înaintea Cupei Mondiale! Olivier Giroud s-a accidentat la primul antrenament efectuat de campioana mondială en-titre, în Qatar. Atacantul de 36 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar în cele din urmă a putut relua antrenamentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi emoții pentru Franța, cu numai câteva zile înainte de startul Campionatului Mondial.

CM 2022 | Alertă la naționala Franței, cu 3 zile înaintea Cupei Mondiale din Qatar

După ce naționala lui Didier Deschamps l-a pierdut marți pe Christopher Nkunku, acum Olivier Giroud le dă mari emoții fanilor din Hexagon.

Selecționata Franței a efectuat joi seară primul antrenament din Qatar, cu 5 zile înaintea meciului cu Australia, de la Cupa Mondială.

Potrivit RMC Sport, Giroud a suferit o accidentare la piciorul stâng în timpul antrenamentului, după un șut trimis în forță, și a rămas întins pe gazon.

Reclamă

„Veteranul” din atacul Franței și-a scos gheata din picior și a avut nevoie de intervenția staff-ului medical. Olivier Giroud s-a ridicat repede și a continuat antrenamentul fără să pară deranjat de lovitura încasată.

Rămâne de văzut dacă al doilea marcator din istoria naționalei Franței va fi apt pentru primul meci de la Campionatul Mondial, programat pe 22 noiembrie, de la ora 21:00.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii francezi anunță că, tot la primul antrenament din Qatar, au luat parte și Karim Benzema și Raphael Varane, aflați în proces de recuperare după accidentările suferite la echipele de club.

Cei doi au participat la prima parte a antrenamentului, însă nu a durat mult timp până când s-au depărtat de restul grupului și au mers să efectueze exerciții sub îndrumarea fizioterapeutului.

Christopher Nkunk s-a accidentat și nu va mai juca la Cupa Mondială din Qatar

Christopher Nkunku s-a rupt la antrenamentul de marți și ratează Mondialul. Randal Kolo Muani de la Frankurt i-a luat locul.

Nkunku s-a lovit cu Camavinga într-un duel pentru minge la antrenamente, susține Marca. Vârful lui Leipzig a căzut la pământ și a acuzat dureri la genunchiul stâng. După căteva teste, stafful francezilor a făcut anunțul nedorit.

”Christopher Nkunk nu va juca la Campionatul Mondial. Atacantul lui Leipzig a părăsit antrenamentul de marți înainte de final din cauza unei accidentări la genunchiul stâng. Din păcate, testele au dezvăluit că e vorba de o entorsă”, au anunțat francezii.

Federația Franceză a trimis dosarul medical la FIFA, pentru ca jucătorul să poată fi înlocuit. În locul lui, a fost chemat de urgență atacantul lui Eintracht Frankfurt, Randal Kolo Muani.

Nkunku este a patra lovitură pentru naționala Franței, înainte de competiția din Qatar. Didier Deschamps nu se poate baza nici pe Kimpembe, Pogba și Kante, titulari de drept în echipa campioanei mondiale.

Reclamă

Lotul Franței pentru Cupa Mondială din Qatar

Portari – Alphonse Areola (West Ham United), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Rennes)

Fundași – Lucas Hernandez (Bayern Munich), Theo Hernandez (AC Milan), Ibrahima Konate (Liverpool), Jules Kounde (FC Barcelona), Benjamin Pavard (Bayern Munich), William Saliba (Arsenal), Dayot Upamecano (Bayern Munich), Raphael Varane (Manchester United), Axel Disasi (AS Monaco / l-a înlocuit pe Presnel Kimpembe)

Mijlocași – Eduardo Camavinga (Real Madrid), Youssouf Fofana (AS Monaco), Matteo Guendouzi (Ol. Marseille), Adrien Rabiot (Juventus), Aurelien Tchouameni (Real Madrid), Jordan Veretout (Ol. Marseille)

Atacanți – Karim Benzema (Real Madrid), Kingsley Coman (Bayern Munchen), Ousmane Dembele (FC Barcelona), Olivier Giroud (AC Milan), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Kylian Mbappe (PSG), Christopher Nkunku (RB Leipzig) – înlocuit cu Randal Kolo Muani (Eintracht Frankfurt), Marcus Thuram (Borussia Monchengladbach)

Recomandări
  • Alertă la naționala Franței, cu 3 zile înaintea Cupei Mondiale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și