Închide meniul

Lovitură primită de Didier Deschamps cu o săptămână înaintea debutului la Campionatul Mondial din Qatar! Un star s-a accidentat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2022, 13:17

Lovitură primită de Didier Deschamps cu o săptămână înaintea debutului la Campionatul Mondial din Qatar! Un star s-a accidentat

Lovitură primită de Didier Deschamps cu o săptămână înaintea debutului la Campionatul Mondial din Qatar

Didier Deschamps este selecţionerul Franţei / Profimediaimages

O nouă lovitură primită de Didier Deschamps. Selecţionerul Franţei a aflat că nu se va putea baza pe Presnel Kimpembe la Campionatul Mondial 2022 din Qatar. Jucătorul de la PSG a fost înlocuit de urgenţă cu Axel Disasi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul Presnel Kimpembe s-a accidentat şi nu va putea fi în lotul Franţei pentru turneul final din Qatar. În locul său a fost convocat, în premieră, Axel Disasi, de la AS Monaco.

Lovitură primită de Didier Deschamps. Presnel Kimpembe ratează Campionatul Mondial 2022

Presnel Kimpembe are 27 de ani şi 28 de selecţii în echipa Franţei, el fiind campion mondial în Rusia, în 2018.

Presnel Kimpembe nu va participa la Cupa Mondială. Fundaşul Paris-SG nu se consideră suficient de recuperat pentru a-şi putea menţine locul în apărarea albaştrilor din Qatar. Această decizie a fost luată în această dimineaţă, la Clairefontaine, după discuţii între jucător şi medicul echipei franceze, dr. Franck Le Gall, apoi între jucător şi Didier Deschamps. Personalul echipei franceze salută onestitatea lui Presnel şi îi doreşte să-şi recapete toate puterile cât mai curând posibil”, se arată într-un comunicat, potrivit news.ro.

Disasi s-a remarcat în tricoul lui AS Monaco. Fundaşul central de 24 de ani este titular de bază. În 23 de meciuri stagionale a marcat 3 goluri şi a oferit 4 assist-uri.

Reclamă

Deschamps a mai făcut o modificare de ultimă oră. L-a adus în lot şi pe Marcus Thuram, de la Borussia Monchengladbach. Fiul legendarului Lilian Thuram este într-o formă de senzaţie. Este al treilea golgheter din Bundesliga, cu 10 goluri. Atacantul în vârstă de 25 de ani are şi 3 pase decisive în campionat.

Franţa face parte din Grupa D la CM 2022, alături de Australia, Danemarca şi Tunisia. Va debuta împotriva Australiei, pe 22 noiembrie, de la ora 22:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arăta lotul iniţial al lui Didier Deschamps pentru Campionatul Mondial din Qatar

Selecționerul Didier Deschamps se va baza pe 25 de jucători la turneul final din Qatar. Karim Benzema și Raphael Varane, care s-au confruntat cu probleme medicale în ultima perioadă, au prins până la urmă lista celor convocați.

Reclamă 4 / 0/3

Portari: Aréola, Lloris, Mandanda

Fundași: L. Hernandez, T. Hernandez, Koundé, Saliba, Konaté, Pavard, Kimpembe, Varane, Upamecano

Mijlocași: Tchouameni, Rabiot, Guendouzi, Veretout, Fofana, Camavinga

Atacanți: Benzema, Mbappé, Giroud, Nkunku, Griezmann, Coman, Dembélé

Marii absenți din echipa Franței sunt mijlocașii Ngolo Kante și Paul Pogba, care nu vor evolua în Qatar din cauză că sunt accidentați.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și