Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Angel Correa şi Thiago Almada, conduşi la aeroport de mii de argentinieni. Nebunie la Buenos Aires: „Ceva fără precedent”

Dan Roșu Publicat: 18 noiembrie 2022, 13:17

CM 2022 | Angel Correa şi Thiago Almada, conduşi la aeroport de mii de argentinieni. Nebunie la Buenos Aires: „Ceva fără precedent

Angel Correa şi Thiago Almada, conduşi la aeroport de mii de argentinieni

Angel Correa şi Thiago Almada, în timpul unui antrenament / Profimedia Images

  • Angel Correa şi Thiago Almada, conduşi la aeroport de mii de argentinieni

Angel Correa şi Thiago Almada au fost conduşi la aeroport de mii de argentinieni, în drumul spre CM 2022. Fanii „Pumelor” au creat o atmosferă incredibilă la Buenos Aires.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii echipei lui Lionel Messi şi-au arătat din nou ataşamentul pentru jucători. Angel Correa şi Thiago Almada sunt fotbaliştii chemaţi de urgenţă la naţională, după accidentările lui Nico González şi Tucu Correa.

CM 2022 | Angel Correa şi Thiago Almada, conduşi la aeroport de mii de argentinieni

„Sunt foarte fericit, să călătoresc şi să ajung la echipa naţională. Eram acasă cu familia mea şi acum plec spre Qatar cu un entuziasm enorm”, a spus Angel Correa, citat de TyC Sports.

Reclamă

„Este o nebunie, este ceva incredibil, ceva fără precedent”, a fost şi mesajul comentatorilor argentinieni.

Reclamă

Argentina, în formă maximă înainte de Campionatul Mondial din Qatar

Angel Di Maria a înscris un gol senzațional în amicalul Emiratele Arabe Unite – Argentina 0-5, disputat miercuri la Abu Dhabi, cu câteva zile înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar.

Di Maria a reluat din voleu o centrare din partea stângă a lui Acuna. Jucătorul lui Juventus a acoperit mingea perfect. Balonul s-a dus amețitor spre colțul lung și a lovit și bara înainte de a intra în plasă.

Argentina s-a dezlănțuit cu Emiratele Arabe Unite. La pauză conducea deja cu 4-0, după golurile lui Alvarez, Messi și „dubla” lui Di Maria. În repriza secundă a mai înscris și Joaqin Correa.

Reclamă 4 / 0/3

A fost ultimul test al „pumelor” înainte de Campionatul Mondial din Qatar. Argentina e printre principalele favorite la câștigarea trofeului.

Argentina face parte din grupa C, alături de Mexic, Arabia Saudită și Polonia. Naționala lui Lionel Messi e una dintre principalele favorite la turneul final.

Angel Di Maria, plecăciune în faţa lui Lionel Messi

Angel Di Maria a făcut o plecăciune în faţa lui Lionel Messi, înainte de Campionatul Mondial din Qatar. „Să stau alături de Leo înseamnă totul”, a spus starul lui Juventus. Sud-americanii sunt printre favoritele la câştigarea trofeului, în Qatar.

„Pentru mine, să stau alături de Leo înseamnă totul. Este cel mai bun din lume, un extraterestru. Să joc alături de el este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în carieră. A împărţi terenul cu el este un vis devenit realitate.

Nu este uşor să faci parte din naţionala Argentinei atâţia ani, cu cantitatea şi calitatea jucătorilor pe care îi avem. Am primit multe critici, dar am 124 de apariţii în selecţionată, nu cred că este un obiectiv pe care îl atinge toată lumea.

Dacă ne gândim la candidate, primul nume care îmi vine în minte este Franţa, pentru că este campioana en titre şi pentru calitatea jucătorilor pe care îi are… Noi vom juca împotriva oricui, suntem competitivi, traversăm un moment bun, după ce am câştigat Copa America şi am învins Italia”, a spus Di Maria, citat de La Nacion.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău Vezi toate știrile
Pe același subiect
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Lionel Scaloni: "Cum ar fi să-i spun eu mereu lui Messi să paseze?"
Fotbal • 28 ian., 13:24
Lionel Scaloni: „Cum ar fi să-i spun eu mereu lui Messi să paseze?”. Discurs despre fotbalul modern
Mario Zagallo
Fotbal extern • 6 ian., 9:55
Mario Zagallo, de patru ori campion mondial cu Brazilia, a murit la 92 de ani
Argentina retrage tricoul cu numărul 10 după ce Lionel Messi îşi va încheia cariera
Fotbal • 2 ian., 10:56
Argentina retrage tricoul cu numărul 10 după ce Lionel Messi îşi va încheia cariera
Ianis Hagi vrea să îl "răzbune" pe Gică Hagi
Echipa naţională • 21 dec., 12:58
Ianis Hagi vrea să îl „răzbune” pe Gică Hagi. Planul uriaş pe care îl are: „Unul dintre cele mai tari meciuri din istorie!”