Închide meniul

CM 2022 | Anglia – SUA 0-0! O nouă surpriză la Campionatul Mondial din Qatar! Englezii „tremură” înainte de ultima etapă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2022, 20:55 / Actualizat: 25 noiembrie 2022, 22:54

CM 2022 | Anglia – SUA 0-0! O nouă surpriză la Campionatul Mondial din Qatar! Englezii „tremură înainte de ultima etapă

Anglia - SUA 0-0

Harry Kane, în tricoul Angliei / Profimedia

Anglia – SUA 0-0! Partida din etapa a doua a grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar, a fost în format live text, pe AS.ro. Britanicii au ratat şansa de a se califica în optimile turneului final, după o partidă modestă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglia va disputa un meci „de foc” în ultima etapă a grupelor. Naţionala lui Gareth Southgate se va duela cu Ţara Galilor, pentru un bilet în optimi.

Anglia – SUA 0-0

Final! Anglia – SUA 0-0! Britanicii irosesc şansa de a se califica în optimi, cu o etapă înainte de finalul grupei. Totul se va decide în ultima rundă, după partidele Anglia – Ţara Galilor şi SUA – Iran!

Min. 45+2: FINAL DE REPRIZĂ!

Min. 45+1: Ocazie uriaşă a lui Mason Mount. Acesta a tras de la 20 de metri, însă Turner a respins în corner.

Reclamă

Min. 45: Saka a reluat peste poartă, după o acţiune superbă a lui Luke Shaw.

Min. 33: Bară SUA! Pulisic a tras de la marginea careului, însă mingea a lovit bara porţii apărate de Pickford.

Min. 26: Ocazie Anglia! McKennie a reluat peste poartă din poziţie favorabilă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 10: Ocazie Anglia! Şutul lui Kane, din interiorul careului, a fost blocat de Zimmerman. Combinaţie superbă cu Saka a capitanului Angliei.

Min. 1: Începe partida dintre Anglia şi SUA!

Anglia: Pickford – Trippier, Stones, Maguire, Shaw – Rice, Bellingham – Saka, Mount, Sterling – Kane
Rezerve: Alexander-Arnold, Coady, Dier, Foden, Gallagher, Grealish, Henderson, Phillips, Pope, Ramsdale, Rashford, Walker, B.White, Wilson
Selecționer: Gareth Southgate

SUA: Turner – Dest, Zimmerman, Ream, Robinson – McKennie, Adams, Musah – Weah, Wright, Pulisic
Rezerve: Aaronson, Acosta, Carter-Vickers, Ferreira, Horvath, Johnson, Long, Moore, Morris, Reyna, Roldan, Sargent, Scally, Yedlin
Selecționer: Gregg Berhalter

Anglia a făcut spectacol în meciul de debut de la turneul final din Qatar. Vicecampioana europeană a învins-o la scor de tenis pe Iran, scor 6-2. Golurile britanicilor au fost marcate de Jude Bellingham, Raheem Sterling, Marcus Rashford, Jack Grealish şi Bukayo Saka, jucătorul lui Arsenal reuşind o „dublă”.

De cealaltă parte, SUA a remizat în prima etapă cu Ţara Galilor. Americanii au deschis scorul prin Weah, însă galezii au reuşit să egaleze prin vedeta Gareth Bale.

Harry Kane, aroganță de 600.000 de euro! Cum a apărut căpitanul Angliei la conferință, după interdicția FIFA

Harry Kane a făcut o aroganță de 600.000 de euro, după ce FIFA le-a interzis căpitanilor de la Campionatul Mondial din Qatar să poarte banderolele „One Love”. Atacantul naționalei Angliei a renunțat la inițiativa lansată de țările din vestul Europei, dar a replicat printr-un gest care a devenit imediat viral în presa internațională.

Reclamă

Înaintea turneului din Qatar, mai multe selecționate din Europa și-au anunțat sprijinul pentru comunitatea LGBT.

Anglia, Germania, Danemarca, Elveția, Olanda, Țara Galilor și Belgia pregătiseră o inițiativă în cadrul căreia căpitanii ar fi urmat să poarte banderole cu însemnul „One Love”, în culorile curcubeului.

FIFA s-a autosesizat și a a interzis inițiativa respectivă. Forul suprem din fotbal a avertizat că toți căpitanii care vor purta banderola „One Love” la meciurile de la Cupa Mondială vor primi cartonaș galben, înaintea fluierului de start.

În acest context, Harry Kane a renunțat la inițiativă și s-a prezentat la meciul cu Iran, câștigat de Anglia cu 6-2, cu o banderolă obișnuită. Totuși, starul lui Tottenham s-a „revanșat” la conferința de presă.

Kane și-a făcut apariția în fața jurnaliștilor cu un ceas în culorile curcubeului. Atacantul englez a atras toate privirile cu un „Rolex Daytona Rainbow”, al cărui preț este de 620.000 de euro, potrivit The Sun.

Recomandări
  • Anglia – SUA 0-0
  • Englezii irosesc şansa de a se califica în optimi, cu o etapă înainte de finalul grupelor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și