Închide meniul

CM 2022 | Basarab Panduru a desfiinţat un jucător din naţionala Germaniei: „A dormit la gol! Nu înţeleg cum a ajuns să joace aici!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2022, 8:59

CM 2022 | Basarab Panduru a desfiinţat un jucător din naţionala Germaniei: „A dormit la gol! Nu înţeleg cum a ajuns să joace aici!

Basarab Panduru a făcut praf un jucător convocat în premieră de Edi Iordănescu

Basarab Panduru / Captură Orangesport

Basarab Panduru a desfiinţat un jucător din naţionala Germaniei. Fostul internaţional român nu înţelege cum Niklas Sule, jucător criticat şi de Hansi Flick după ruşinea cu Japonia, a ajuns să joace atât la Bayern Munchen, cât şi în naţionala Germaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru l-a indicat pe Sule ca fiind principalul vinovat la golul Spaniei marcat de Alvaro Morata.

Basarab Panduru a desfiinţat un jucător din naţionala Germaniei

Linia de fund a Germaniei este slabă. În afară de Rudiger, cu care te-ai duce să câştigi un Campionat Mondial, cu ceilalţi nu prea ai cum. Sule e foarte greoi, eu nu înţeleg cum acest jucător a ajuns să joace la Bayern, la Dortmund, la naţională. El a şi greşit la golul lui Morata, pentru că a dormit. El o avea viteză bună pe 30 de metri, dar acolo în trei metri, l-a lăsat Morata în spate, i-a luat faţa şi a băgat mingea în poartă. Nu-i văd pe cei din apărare că sunt siguri.

Probabil cei care joacă de la mijloc în sus sunt mai liniştiţi la Bayern Munchen, pentru că îi au în spate pe Upamecano, Davies, De Ligt, Pavard. Dacă se pierde mingea la mijloc, vin imediat cei din defensiva lui Bayern şi recuperează mingea, dar aici, la naţionala Germaniei, dacă pierde mingea Kimmich, deja pare că e o distanţă între el şi linia de fund şi deja adversarul se duce cu mingea în poartă.

Aici cred că e marea diferenţă între Germania şi Bayern Munchen, pentru că aşa este, de la mijloc în sus, sunt cam aceiaşi jucători: Goretzka, Kimmich, Sane, Gnabry. E diferenţă prea mare între apărările celor două echipe„, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă

Niklas Sule, criticat şi de Hansi Flick după umilinţa cu Japonia

Niklas Sule a fost criticat şi de selecţionerul Hansi Flick după umilinţa istorică cu Japonia.

„În prima repriză am ratat multe ocazii. Japonia ne-a învins din punct de vedere al eficienței și, prin urmare, a marcat un gol mai mult decât noi. Greșelile individuale pe care le-am făcut nu trebuiau să se întâmple. Știam că Japonia e rapidă în tranziție și ne-au pedepsit.

Niklas Sule trebuia pur și simplu să fie mai atent. Și-a ținut în teren adversarul, s-a retras doi sau trei pași prea mult. Acestea sunt greșeli individuale pentru care a trebuit să plătim astăzi.

Reclamă 4 / 0/3

Am vrut să aducem energie proaspătă. Acestea sunt greșeli individuale pe care nu ar trebui să le facem, dar am făcut-o. ei. De aceea am pierdut! Trebuie să privim înainte. Mai sunt șase puncte de jucat. Vrem să le obținem pe toate și pentru asta ne vom antrena!”, a spus Hansi Flick, după înfrângerea cu Japonia, conform Das Erste. 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și