Închide meniul

CM 2022 | Basarab Panduru a găsit marea problemă, înainte ca Brazilia şi Argentina să debuteze la Campionatul Mondial din Qatar: „Când au mai jucat Messi sau Neymar aşa?”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 noiembrie 2022, 9:27

CM 2022 | Basarab Panduru a găsit marea problemă, înainte ca Brazilia şi Argentina să debuteze la Campionatul Mondial din Qatar: „Când au mai jucat Messi sau Neymar aşa?

Basarab Panduru a identificat marea problemă, înainte ca Brazilia şi Argentina să debuteze la Campionatul Mondial din Qatar

Lionel Messi şi Neymar, în timpul unui meci dintre Brazilia şi Argentina/ Profimedia

Basarab Panduru a identificat o mare problemă, înainte ca Brazilia şi Argentina, naţionalele lui Neymar şi Lionel Messi, să debuteze la Campionatul Mondial din Qatar. Fostul internaţional român a declarat că cele două staruri vor avea o problemă cu orele la care se vor disputa unele meciuri de la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilia şi Argentina sunt două dintre favorite pentru a cuceri trofeul la Campionatului Mondial din Qatar. Naţionala lui Lionel Messi va debuta marţi, împotriva Arabiei Saudite, de la ora 12:00, în timp ce naţionala lui Neymar va debuta joi, de la ora 21:00, într-un meci cu Serbia.

Basarab Panduru a găsit marea problemă, înainte ca Brazilia şi Argentina să debuteze la Campionatul Mondial din Qatar

Basarab Panduru consideră că orele de disputare ale unor meciuri din Qatar va reprezenta o problemă pentru numite staruri, precum Lionel Messi şi Neymar. Fostul internaţional susţine că jucătorii lui PSG nu sunt obişnuiţi să evolueze la prânz, unele partide din grupe având ca oră de start ora 12:00.

În privinţa temperaturilor ridicate, Panduru a declarat că acest fapt nu le va dăuna jucătorilor, stadioanele fiind extrem de performante încăt aceştia nu vor avea de suferit.

„Vorbeam că o să fie cald, dar stadioanele astea sunt OZN-uri, azi erau 15 grade pe gazon. Marea problema este alta. Gândiţi-vă când a mai jucat Messi la ora 1 după masă (n.r. ora locală). Când a mai jucat Neymar la ora asta?

Reclamă

Aici s-ar putea să fie o problemă! La 5 a mai fost, dar la 1?! Mâine joacă Messi la 1. Gandeşte-te că sunt jucători care se culcă mai tarziu…

Că joacă cu Arabia Saudită nu e problema. Poate să joace şi la 5 dimineaţa, că nu o să aibp probleme, dar când o să joace cu alte echipe (n.r. mai puternice), ce te faci”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Basarab Panduru, discurs memorabil după Qatar – Ecuador 0-2

Basarab Panduru a avut un discurs memorabil după Qatar – Ecuador 0-2, meciul de deschidere de la Campionatul Mondial. Fostul internaţional român a fost necruţător cu ţara gazdă a Cupei Mondiale.

Reclamă 4 / 0/3

Basarab Panduru spune că naţionala Qatarului s-a prezentat lamentabil în primul meci de la Campionatul Mondial.

”Bine ar fi să nu jucăm cu ei, că atunci ne dăm seama cum suntem noi, că acum îi vedem doar pe ei. Eu nu am văzut aşa echipă slabă niciodată la un Campionat Mondial de când mă uit eu. Poate doar El Salvador… nu am văzut aşa de mult.

Probabil că au greşit antrenorul. Mă gândesc că Felix Sanchez era la 400 de metri garduri, campion olimpic, seamănă ca nume, să nu-l fi adus pe ăla, că ţurca asta pe care o joacă nu poate vreun antrenor spaniol să o facă. N-ai cum să joci aşa ceva.

Poţi să aduci pe mama naibii. Când dai cu stângu-n dreptul şi eşti stângaci de ambele picioare, n-ai cum să scoţi din ei nimica. Out-ul l-au bătut şi i-au pus pe contraatac pe ăia din Ecuador. Nu au treabă cu fotbalul. Poţi să aduci pe oricine. Nu are cum să te înveţe. Nu ştii nimic”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Recomandări
  • Marea problemă identificată de Basarab Panduru
  • Ce a declarat despre Lionel Messi şi Neymar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și