Închide meniul

CM 2022 | Basarab Panduru, discurs memorabil după Qatar – Ecuador 0-2: „Când dai cu stângu-n dreptul, eşti stângaci de ambele picioare”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 noiembrie 2022, 8:58

CM 2022 | Basarab Panduru, discurs memorabil după Qatar – Ecuador 0-2: „Când dai cu stângu-n dreptul, eşti stângaci de ambele picioare

Basarab Panduru, surprins de victoria lui Farul cu Hermannstadt

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Captură Orangesport

Basarab Panduru, discurs memorabil după Qatar – Ecuador 0-2, meciul de deschidere de la Campionatul Mondial. Fostul internaţional român a fost necruţător cu ţara gazdă a Cupei Mondiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru spune că naţionala Qatarului s-a prezentat lamentabil în primul meci de la Campionatul Mondial.

Basarab Panduru, discurs memorabil după Qatar – Ecuador 0-2

Bine ar fi să nu jucăm cu ei, că atunci ne dăm seama cum suntem noi, că acum îi vedem doar pe ei. Eu nu am văzut aşa echipă slabă niciodată la un Campionat Mondial de când mă uit eu. Poate doar El Salvador… nu am văzut aşa de mult.

Probabil că au greşit antrenorul. Mă gândesc că Felix Sanchez era la 400 de metri garduri, campion olimpic, seamănă ca nume, să nu-l fi adus pe ăla, că ţurca asta pe care o joacă nu poate vreun antrenor spaniol să o facă. N-ai cum să joci aşa ceva.

Poţi să aduci pe mama naibii. Când dai cu stângu-n dreptul şi eşti stângaci de ambele picioare, n-ai cum să scoţi din ei nimica. Out-ul l-au bătut şi i-au pus pe contraatac pe ăia din Ecuador. Nu au treabă cu fotbalul. Poţi să aduci pe oricine. Nu are cum să te înveţe. Nu ştii nimic”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă

CM 2022 | Enner Valencia a marcat o dublă superbă în meciul de deschidere de la Cupa Mondială

Enner Valencia a marcat o dublă superbă în meciul de deschidere de la Cupa Mondială, dintre Qatar și Ecuador. Atacantul de 33 de ani, de la Fenerbahce, s-a dezlănțuit în debutul partidei de pe stadionul Al Bayt.

Ecuador a început tare meciul din Qatar, în prim-plan cu Enner Valencia.

Atacantul sud-american a reușit să înscrie încă din minutul 3, cu o lovitură de cap, dar golul a fost anulat de VAR, pentru o poziție de offside.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI VIDEO

Enner Valencia și-a luat revanșa în minutul 16. Vârful ecuadorian a fost faultat în careu de portarul Qatarului, Al Sheeb, iar arbitrul central Daniele Orsato a dictat penalty. Valencia și-a asumat responsabilitatea și a transformat cu un șut plasat, în stânga portarului.

VEZI AICI VIDEO

Același Enner Valencia a înscris în minutul 31, cu o lovitură de cap. Angelo Preciado a centrat excelent, iar Valencia a reluat imparabil, din săritură.

VEZI AICI VIDEO

Atacantul ecuadorian a ajuns la 37 de goluri pentru naționala sa, în 75 de apariții. Apoi, seara s-a complicat pentru Enner Valencia. În minutul 36, vârful de 33 de ani a fost faultat dur de Karim Boudiaf, cu o intrare din spate. Jucătorul din Ecuador a acuzat dureri mari la ligamentele genunchiului și a avut nevoie în două rânduri de intervenția staff-ului medical.

Enner Valencia a strâns din dinți și a continuat meciul, chiar dacă părea să se chinuie în timpul alergării.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și