Închide meniul

CM 2022 | Basarab Panduru l-a luat la ţintă pe Kevin de Bruyne, după evoluţiile modeste de la Campiontul Mondial: „Nu l-am văzut niciodată atât de slab”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 noiembrie 2022, 8:30

CM 2022 | Basarab Panduru l-a luat la ţintă pe Kevin de Bruyne, după evoluţiile modeste de la Campiontul Mondial: „Nu l-am văzut niciodată atât de slab

Basarab Panduru a făcut praf un jucător convocat în premieră de Edi Iordănescu

Basarab Panduru / Captură Orangesport

Basarab Panduru l-a luat la ţintă pe Kevin de Bruyne, după evoluţiile modeste de la Campionatul Mondial. Starul de la Manchester City a intrat în vizorul fostului internaţional român, după evoluţiile modeste prestate în înfrângerea Belgiei cu Maroc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgia va avea meci „de foc” în ultima etapă, cu vicecampioana mondială Croaţia. Belgienii au o singură victorie în Qatar, obţinută la limită în faţa Canadei. Înainte de ultima etapă, reprezentativa lui Kevin de Bruyne se află pe locul trei, în Grupa F.

Basarab Panduru l-a luat la ţintă pe Kevin de Bruyne

Basarab Panduru s-a arătat uluit de forma slabă arată de Kevin de Bruyne în Qatar. Fostul internaţional a pus în balanţă evoluţiile starului în partidele lui Manchester City şi în partidele de la Campionatul Mondial, şi a ajuns la concluzia că mijlocaşul nu traversează cel mai bun moment.

Totodată, Panduru este de părere că întreaga naţională a Belgiei a prestat un joc modest la turneul final, Witsel şi Hazard intrând şi eu în vizorul acestuia.

„Belgia arată rău, jucătorii arată rău, De Bruyne arată foarte rău. Mă întreb dacă l-am văzut vreodată la City, când pierde mingea, să stea? Să nu alerge? Să stea la 80 de metri de poarta lui, să nu vină după omul care îi recuperează mingea? Nu prea am văzut niciodată.

Reclamă

Nu ştiu ce se întâmplă aici. Witsel mi se pare obosit, fundaşii mi se par… Nu l-am văzut niciodată atât de slab pe De Bruyne. Şi să piardă mingea şi să rămână pe loc. Asta mă deranjează cel mai tare la orice jucător.

Dar, până la urmă, la Ramsey nu mă deranjează foarte tare că e un jucător care în ultimul timp nu joacă şi te întrebi de ce îl bagă. Dar la De Bruyne, la care mă aşteptam să facă ceva, el nu poate să fugă. Nu poate nimeni de fapt să fugă. Eden Hazard nu poate să dribleze pe nimeni”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Kevin de Bruyne, uluit după ce a fost desemnat „omul meciului” în Belgia – Canada 1-0

Kevin de Bruyne s-a arătat uluit după ce a fost desemnat „omul meciului” în Belgia – Canada 1-0. „Diavolii” s-au chinuit teribil în partida din grupa F, iar mijlocașul de 31 de ani a recunoscut că el și coechipierii săi au avut o prestație mult sub așteptări.

Reclamă 4 / 0/3

Canada putea să deschidă scorul în minutul 11, dar Alphonso Davies a ratat un penalty. Belgia a înscris unicul gol al partidei pe finalul primei reprize, prin Michy Batshuayi.

Cel mai sincer discurs a venit din partea lui Kevin de Bruyne. Starul belgian a fost desemnat „omul meciului”, iar la interviu a mărturisit că nu înțelege cum a fost luată această decizie.

„Nu am jucat suficient de bine astăzi. Nu știu de ce am primit premiul pentru ‘omul meciului’. Poate datorită numelui meu. Vreau să felicit Canada. Nu am reușit să ieșim din pressingul lor, nu am făcut un meci bun, inclusiv eu, însă am găsit un mod să câștigăm”, a declarat Kevin de Bruyne, după Belgia – Canada 1-0, citat de Daily Mail.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și